Eiti į turinį

Chuck_Norisss

Nariai
  • Turinio skaičius

    843
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Chuck_Norisss

  1. Buvau nusistatęs prieš belaidines peles, tačiau prieš kelis mėnesius iš smalsumo nusipirkau belaidę pelę. Na ir ką tenka pripažinti, kad pateisino visus mano lūkesčius. Daugausiai naudoju darbams, tai absoliučiai jokių priekaištų neturiu.

  2. Na prisiklausęs įvairiausių komentarų nuėjau ir aš į kino teatrą pažiūrėti šio filmo.Žiūrėjau ne 3D variantą, o paprastą. Iš principo istorija patiko, siužeto linija - nebloga. Filmo atomazga - visai įdomiai susukta tik gal kiek per greita ir labai paprastai išsisprendusi. Bradas Pitas su savo vaidmeniu susitvarkė labai gerai. Nepatiko gal antraplanių vaidmenų atlikėjai. Na, nesijautė jų veiksmuose, mimikose to tragizmo, kad žmonija ant išnykimo ribos. Visi atsipalaidavę, Jeruzalėj žmonės net savo maldas giedojo zombiams sėkmingai per sieną ropojant, dreifuojančiuose laivuose taipogi - panikos nulis, visi atsipalaidavę, nors jų giminių ir artimųjų jau nėra gyvųjų tarpe. Dar įdomus aspektas, kad zombiai šiame filme nesteriotipiški,įgavę super galių. Jie greiti, jie šoklūs, jie protingi. Paprastai panašaus žanro filme to nebūna. Jie juk būna kvaili ir nepaslankūs. Juk jie mirę! O čia zombiai nuo stogų šokinėja kaip supermenai :D Į filmą, kad nuėjau, tai tikrai nesigailiu :) Didelis šedevras nėra, bet žiūrisi tikrai įdomiai ir smagiai:)

  3. Viskas priklauso nuo dienos aktyvumo. Jei aktyviai praleidžių dieną t.y lauke su draugais, treniruotės ir kita aktyvi veikla - tai užmiegu labai greitai, nesvarbu ar triukšmas ar dar kasnors, tačiau jeigu tai būna diena, kada sėdi prie PC ir augini lašinukus, tada užmigti būna itin sudėtinga. Bandžiau įvairiausius būdus kaip greičiau užmigti - nuo ausų kimštukų iki muzikos. Būtent su visagalę muzika, man užmigti lengviausia.

  4. Meiles virtualios negali buti, nes internete toks žmogus gali apsimesti bet kuo. Yra atvėju, kai vyrai ''pudrina''smegenis moterims, prašo pinigų ar tai bilietui pas ją atvažiuoti ar dar kažkam ir tos moterys tiki ir siunčia. Taigi kategoriškai sakau prieš virtualiai meilei, bet virtualus bendravimas turi daug pranašumų. Jei tikrame gyvenime žmogus yra užsidaręs, nedrąsus, gal kiek kritiškai vertina savo išvaizdą, galimybes, gal nepasisekė su darbu, gal depresuoja, tai virtualiame pasaulyje jis gali atskleisti savo vidinį grožį, slaptus savo sugebėjimus, apie kuriuos net neįtaria in real. Kartais virtualūs pojūčiai yra daug realesni ir malonesni, nes tarp jų viduje vystosi stiprus asmenybių kontaktas, vienas kito supratimas, kurio taip trūksta bendraujant realiai.

    • Patinka 1
  5. Socialiniai tinklai, kaip pavyzdys - „Facebook“, „Twitter“, šiuo metu sparčiai klesti ir pamažu pavergia vis daugiau pasaulio... Manau šių virtualių tinklų sėkmė neabejotina, nes poreikis būti tarp kitų žmonių ir su jais palaikyti ryšį yra labai stiprus mūsų gyvenime. Apskritai žmonės iš prigimties yra socialios būtybės, todėl socialiniai tinklai ir bendravimas internetu tampa paprasčiausiu socialiniu įrankiu. Būdami tarp kitų esame visokeriopai palaikomi, dalijamės informacija ir plečiame savo bendravimo ratą. Kaip ir realiame gyvenime, socialiniuose tinkluose galime sulaukti kitų asmenų emocinio palaikymo, bendrauti su draugais ir užmegzti naujus ryšius. Ilgainiui lankymasis socialiniuose tinklalapiuose virsta kasdienybe. Juk prisiregistruodami tam tikrose svetainėse iš dalies įgauname teisę stebėti draugus, jų veiklą, naujienas ir taip patenkiname visiems būdingą žmogišką smalsumą. Tačiau, mano nuomonę čia ir slypi didžiausia grėsmė, nes laikui bėgant, kasdieninis lankymasis šiuose tinklalapiuose gali tapti nevalingu įpročiu, labai panašiai kaip rūkymas, kai rūkantis žmogus prisidega cigaretę ne dėl jos teikiamo malonumo ar nikotino poreikio, bet labiau dėl susiformavusio įpročio... Iš vis neseniai interneto platybėse teko skaityti straipsnį, kuriame buvo rašoma, kad mokslininkai atliko tyrimą, kurio rezultatai šokiravo daugelį žmonių, nes tyrimo metu buvo nustatyta, kad priklausomybė nuo socialinių tinklų yra stipresnė nei nuo cigarečių ar alkoholio. Taigi tai verčia tikrai labai giliai susimąstyti ar verta naudotis socialiniais tinklais..

  6. Manau patriotiškumo negalima išreikšti vien vienu banaliu žodžiu. Tai turėtų būti įaugią pasamonėje ir kraujyje. Pasakyti, kad esa patriotas gali kiekvienas, bet keli iš tų visų "patriotų" galėtų tai įrodyti? Gaila, kad lietuvių patriotizmas prasiveržia tik tada, kai reikia sirgti už krepšinio komandą arba tada, kai užsienyje, kai kasnors varo ant Lietuvos, reikia rast argumentų jos įvaizdžiui apgint.

    Manau, kad natūralu, jog jaunoji karta, kuri savo kailiu nepatyrė okupacijų, karų, trėmimų, to patriotizmo turi mažiau negu tie, kurie gyveno senelių jaunystės laikais.Man asmeniškai mąstant šiuo klausimu, kyla tik viena mintis: ką aš, mano draugai, darytume jei butume gimę 15 metų ankščiau? Ir pataikytume tiesiai "ant" sausio 13? Neramu man, kad dauguma nedarytu nieko. Negaliu pakęst, bet taip jaučiu.

  7. Man išvis pamąsčius kaip aš laisvalaikį leidžiu baisu darosi.. Nieko ypatingo ir dažniausiai graužiuosi, kad galėjau nuveikti kąnors vertingesnio.Susitikimai su draugais, treniruotės na, o dažniausias laisvalaikio praleidimas tai "nieko neveikimas". Į tą nieko neveikimą labai daug kompiuterio susideda.

    Na,o kaip paskaičiau kitus komentarus, net graudu pasidarė kaip žmonės nemoka skirti laisvalaikio nuo savo sveikatos žalojimo. Suprantu, kad paauglystė ir norit atrodyti kuo kietesni, bet čia jau yra nelaisvalaikis, tad nepaniokit jo su žalingais įpročiais.

  8. Manau Euro Truck Simulator 2 vienas geriausių krovinių pervežimo simuliatorius. Net nustebau koks įspūdingas šis žaidimas, nes firma prieš išleidimą mažai kalbėjo, tai galvojau bus paparaščiausias simuliatorius, tačiau tenka pripažinti - mažai kalbėjo, daug padarė. Tikrai pranoko visus lūkesčius. O dar tas vairavimas su vairu, uch vienas malonumas...

  9. Pas mus mokykloje yra privalomi švarkai ir juodos kelnės.O kas liečia ar reikia uniformos ar ne - aš už uniformas. Na, kad nepatogu, tai tiesa, bet nieko nepadarysi, taip jau yra.. Daug kas piktinasi, kad švarką galima greitai išaugti.. aš manau gali be problemų 4 metus tą patį švarką nešioti.. Juos specialiai ir pasiuva didesnius, kad galėtum nešiot keletą metų.. Daug kam nepatinka uniformos, bet tvarkos mokykloje nepakeisi, o ir su uniformomis mokiniai atrodo oficialiau, juk į mokyklą einam, o ne į kokią šventę, kad reiktų vaikščiot išsipusčius ir rodyt, koks (ia) stilingas (a) esi..

×
×
  • Sukurti naują...