Eiti į turinį

Eigird_White

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.059
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Eigird_White

  1. prieš 21 valandas(-ų), Lukas_Tor rašė:

    manes kazkaip nenustebino xd, kazkaip manau pas raptors nieko nepasikeite nuo praitu metu, vel pirmas matchas pralaimetas, vel demaras ir lowry bandys carryint, lowry nepavyko 18 proc taiklumas, sitie du personazai bando kazka nustebint ir primest daxuja tasku, ir jiems px ar krenta ar ne, vistiek mes bet ka, kad tik imestu, manau cia kalba labiau eina apie lowry kurio 1 game 2-11 metimu, zaide 34 min, o is tu min nieko gero tai tik parodo, kad labai ypatingai nenustebins, manau raptors ims serija 4:3, o toliau ju laukia cavs.

    va grynai ;) nebuvo Lowry kai buvo traumuotas tai ir JV gaudavo daugiau kamuoliu iš to Rozano pačio, Ibaka / JV daug geresnį būtų kartais puolime negu tie abu, kvaili metimai ir visa kitą, na tačiau ne mum teist, manau jog ir treneris prie to prisidėjes jog viskas būtų grindžiama jiais, tačiau būtų puiku jei pradetu lošti komandiškai, tai paeme bucksus turėtu šansų ir su Cavsais, nes ištikro stipri komanda

  2. prieš 8 minutes(-ių), Shabu_Mutuble rašė:

    Xujovas GSW matchas prieš Portlandą? Hey čia tik Game 1, nuo vieno žaidimo niekas nesikeičia... Warriorsai šį sezoną turi spragų ties gynybą po kašiu ir CJ tuom pasinaudojo, o Warriorsai tai pajuto, bet rado ginklų kaip laimėti ant 15 taškų.. Tu tai vadini " PRASTU " žaidimu? Stebėtum NBA kiekvieną dieną suprastum, kad vienas žaidimas visų atkrintamūjų komandai nereiškia, peace. beto sv behinde

    suprantu jog tik 1 game, tačiau portland'as turintys tik ryškesni Damian'a nu dar CJ užjuda, tai normaliai pasikapojo su GSW, nesakau jog prapis prieš portlanda, bus gal ir tiek 4-0 arba 4-1, tačiau jei Spurs iki pusfinalio išeis, tai gali su GSW rimtai pasikapot. Ir pirmose rungtynėse labiau žybejo Greena's su McGee su savo blokais ir dėjimais, peace. swx

  3. Būtų KD neišėjęs į GSW, tai OKC žybetų. p.s Warriors'ai su Portlandu gryba pjauna tai ką čia kalbat kad lygiu nera xDD kai pis nuo Spurs'u ir pasikraus, Spurs / Cavs finale ir Spurs'ai gali išeit.

  4. prieš 15 valandas(-ų), Lukas_Tor rašė:

    Kodel visi tokie nusiteike pries tuos rytus, tiksliau cavs, cavs visai kitokia komanda playoff ir reguleraus sezono.

    visiškai pritariu, čia lyg ir strategija tokia, reguliariajam nedemonstruoja nieko įdomaus, o playoffuose užjuda

  5. Iš west finale aišku jog GSW, nes nera kas jiem prilygtu, nebent Spurs'ai komanda pajėgi, daug senų vilkų, būtų sensacija jei paimtu GSW, bet nemanau. East'e taip pat nera tu favoritų apart cavs, nera tokie ir stiprus tie celtics manau, gali pasikrauti ir nuo wizards, cavsai paims raptorsus, tačiau norėčiau jog nepaimtu, tai manau del kelialapio į finala kovos gsw / spurs, cavs / wizards. Tačiau matyt norėčiau spurs / raps finale, nes ir rapsų komanda nera beviltiška, turi ir derozana, lowry, tapatį jv kuris per PO demonstruoja normalu žaidima, dar ibaka ir kiti visi atsarginiai neprasti, bet ne mums prognozuot, lieka tik laukti ;)

  6. Sveiki, taigi papasakosiu ką aš serveryje labiausiai mėgstu veikti :)


     


    Taigi, serveryje labiausiai mėgstu dirbti, labiausiai patinka tie darbai, kur gera chebra, seni veidai, linksma, gera. Dar tokią veiklą kaip šaudytis (šratasvaidy, mieste), bėgioti nuo policijos, na tariant duodu veiksmo jiems ir sau, kodėl gi patinka? Nes tai įdomį veiklą, tam ir sukurtas šis serveris, leisti įdomiai laiką. :) Taip pat bendrauju su serverio žaidėjais, lošiu azartinius lošimus t.y moneta, žaidimą, nes tai įdomų, rizikuoji, kartais išlošį, kartais praloši. Suku kaip sakant ''varkės'', perku / parduodu mašinas, namus, verslus, bandau užsidirbti pinigų, nes kaip sakoma nesisuksi - negyvensi :D . Taip pat mėgstu dalyvauti žaidėjų, ar konors kito rengiamoje veikloje (eventuose, renginiuose), bei stengtis kažką tai laimėtį, aktyviai dalyvauti. :)


     


    Manau jog galimą, taipat patalpinsiu porą nuotraukų iš gyvenimo, to ko išvardinau. ^_^


    Laiko praleidimas 9ef40035731a87016df8cd4061c28014598.png


    Vyksta varkės


    2ac648cd914a7b7d4334efa1f172ba57317.png


    Atliekų  statymą, žaidėjų rengiamuose lažybose


    645768fe607f19316046f9632dc88732729.png


     


    Azartiniai lošimai


     


    2d31e324155a0e9d9e0fe32a52148f20800.png


     



  7. Eigird_White

    Žinau jo nesilaikau taisyklių bet, man patinka BMW / Mercedes - Benz

    BMW - Gražį išvaizda, galingi varikliai, vien tas pavadinimas gražus, nu mano mėgstamiausia mašina. Mercedes - gražus salonai, išvaizda, tasai priekis merco toks pikc kiškis, labai tas patinka, patinka visi modeliai tiek BMW tiek Mercedes, nes jos abi puikios.

×
×
  • Sukurti naują...