Eiti į turinį

Justin_Kentov

Nariai
  • Turinio skaičius

    96
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Justin_Kentov

  1. eikit jūs načiort blet, ainu į pornhubą, krv kukurūzus kažkokios metą vpš, paskui tik pamoina kad balandžio 1 xd

  2. Labas vakaras, su artėjančiom Šv.Velykom! Aš čia su tokiu klausimu, kodėl kai paleidžiu sampir po to išėjus iš žaidimo, vėl jungiantis nebeleidžia? Tiesiog nebeatidaro.. Padarau pc rr ir vėl veikia, išėjus nebepaleidžia vėl.. :D Gal žinot kame problema?

  3. Labas vakaras, su artėjančiom Šv.Velykom! Aš čia su tokiu klausimu, kodėl kai paleidžiu sampir po to išėjus iš žaidimo, vėl jungiantis nebeleidžia? Tiesiog nebeatidaro.. Padarau pc rr ir vėl veikia, išėjus nebepaleidžia vėl.. :D Gal žinot kame problema?

    1. Justin_Kentov

      Justin_Kentov

      Stopudovai koks ryžas kėglis sėdi prilipęs prie moniko ir pisa jis man čia protą. xD

    2. (Žiūrėti 11 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. Labas vakaras, su artėjančiom Šv.Velykom! Aš čia su tokiu klausimu, kodėl kai paleidžiu sampir po to išėjus iš žaidimo, vėl jungiantis nebeleidžia? Tiesiog nebeatidaro.. Padarau pc rr ir vėl veikia, išėjus nebepaleidžia vėl.. :D Gal žinot kame problema?

  5. Labas vakaras, su artėjančiom Šv.Velykom! Aš čia su tokiu klausimu, kodėl kai paleidžiu sampir po to išėjus iš žaidimo, vėl jungiantis nebeleidžia? Tiesiog nebeatidaro.. Padarau pc rr ir vėl veikia, išėjus nebepaleidžia vėl.. :D Gal žinot kame problema?

    1. Justin_Kentov

      Justin_Kentov

      :DDD Rimtegos. :D Radau pats avatarą, sarge avatarų temose. Prašyčiau man nepisti proto. xD

    2. (Žiūrėti 11 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  6. Labas vakaras, su artėjančiom Šv.Velykom! Aš čia su tokiu klausimu, kodėl kai paleidžiu sampir po to išėjus iš žaidimo, vėl jungiantis nebeleidžia? Tiesiog nebeatidaro.. Padarau pc rr ir vėl veikia, išėjus nebepaleidžia vėl.. :D Gal žinot kame problema?

    1. Justin_Kentov

      Justin_Kentov

      Bl Collara'i :D Radau įšeiti, paleist per Sandbox'ą vieną samp, ir žaidi. Nereikia rr. :DD

    2. (Žiūrėti 11 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  7. Labas vakaras, su artėjančiom Šv.Velykom! Aš čia su tokiu klausimu, kodėl kai paleidžiu sampir po to išėjus iš žaidimo, vėl jungiantis nebeleidžia? Tiesiog nebeatidaro.. Padarau pc rr ir vėl veikia, išėjus nebepaleidžia vėl.. :D Gal žinot kame problema?

  8. Sakykite ką norite, bet turime vieną iš geriausių reporterių darbo direktorių šiuo metu.

  9. Laba diena, esu iš Alytaus miesto. Turiu tokią bėda, ant mano telefono ekrano (android) atsirado tokia spalvota kaip ir dėmė, ytariu galbūt tai yra išsilieją skystieji kristalai, jei kam buvę taip ir mokat išsisukti iš padėties, parašykite į komentarus arba y PM. Dėkui. P.S gal ne ten bet man juk reik pagalbos.

    1. Justin_Kentov

      Justin_Kentov

      Pff, Telefoną rankoj suspausk ir tiesiog jį mosikuok. :D Man kai į kuprinę įsidedu planšetę būna įsispaudę, tai taip ir darau. Arba tiesiog su pirštais baksnoju į ekraną.

  10. Gal kas turit ausines atsparais vandeniui, kur eina klausyt plaukiant muzikos?

×
×
  • Sukurti naują...