Eiti į turinį

Arnas_Xerok

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.239
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Arnas_Xerok

  1. Manau daugelis sutiktų, kad darbo bazėje turi būti tvarka, bet neretai darbuose kur naudojami papildomai pridedami švyturėliai (NUM8) tą tvarką sujaukia. Kalbu apie tai kad sunaikinus arba padarius /respawn kai tr. priemonė su švyturėliais jie lieka ant stogo ir tada vienos transporto priemones bazeje stovi su ijungtais kitos ne, manau būtu daug smagiau jei sunaikinant transporto priemonę išsijungtu ir švyturėliai automatiškai. :)

  2. Kadangi mano tėvas turtingas ir pinigais valosi subinę, aš galiu sau leisti bet ką. Tačiau prisijungiau į serverį ne pažaisti ir pamiršti tai kas vyksta ar įvyko realybėje, o pasijuokti iš to, kad Pagringiniai Administratoriai nežino kaip tinkamai išnaudoti savo statusą taip pat ir serverio statusą kuris yra dabar, nors tai geriausia ką žinome Lietuvoje , tačiau tai toli gražu nieko gero. Mintyje man sukasi mintis nusipirkti pagrindinį adminą, bet tėvo pinigus aš vertinu ir nenoriu jam daryti gėdos leisdamas jo pinigus tokiais dalykais, tačiau vieną vakarą pasijungęs ir pasižiūrėjęs savo žaidėjo informacija esu pagrindinis administratorius, šis nepelnytas statusas apsuka man galvą. Esu patyres informacinių technologijų srityje, nes savo noru ėjau į pamokas ir galiu pasakyti kelis metus iš eilės buvau geriausias. Ką gi aš turiu visą naktį žinau viską ko man reikia, kad serveris taptu elitiniu ne tik Lietuvoje bet ir pasaulyje. Panašu, kad visiems pasaulio samperiams sekančia diena teks mokytis lietuvių kalbą kaip ir aš neleidau laiko veltui mokydamasis jų kalbas ir lošdamas pasaulyje vertinamuose serveriuose. Aš neturiu idėjų, tačiau žinau kas jų turi, aš kaip ir sakiau turiu pinigų. Išsirinkau 10 geriausių pasaulio scripterių kurie kuria ir dirba atlikdami aukščiausiojo kūrėjo darbą dieną ir naktį nejausdami miego stokos ir sako sveikatos problemų, miega kaip praranda sąmonę ir nulūžta ant savo klavietūrų, atsibudus jiems reikia sutvarkyti scriptą kuri sugadino, bet tai sekundžių klausimas. Po ilgos nakties geriausias scriptas buvo įkeltas ir padarytas toks atnaujinimas kokio dar niekuomet nėra matęs jos žaidėjas parašęs /versija. Žmonės spėliojo kieno tai darbas. O Admin_Bumeris žinojo tik buvo gėda prisipažinti, kad jis įvėlė klaidą, dėl kurios jo serveryje žaidžia 2000 žmonių ir po truputį mažais žingsneliais su nežymiomis klaidomis užsieniečiai mėgina pritapti prie mūsų lietuviško serverio sarg.lt ir bijo pasidaryti gėdą prieš mus.

  3. Aš tai isgi kažkaip nieko blogo nedarau palygint su kitais. Kaip tik šnd per liešos pamoka mokytoja video rode ten kažkokiu apie liaudi, nu krč ir pasigirdo žodis iš*iso. Aš tyliai klasiokui pasakiau, vos ten tik žiopčiojau, o tuo metu i mane žiūrejo mokytoja sako : Ne, čia tikrai ne toks žodis buvo. Tai biški vistiek nemaloniai prieš LT mokytoja :D

×
×
  • Sukurti naują...