Eiti į turinį

Andrius_Boos

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.332
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Andrius_Boos

  1. Sveiki. Nenusimanau šioj sritį, tai gal jūs padėsit. Dabar mano kompiuteris turi tik 2 gb ram ir yra 32 bit operacinė sistema, jei aš dasidėčiau pvž dar 2 gb, jau išvis gaunasi 4GB, tai galima pakeisti iš 32 į 64 bit operacine sistema? Ta prasme perašyti windows į 64 bit?

  2. prieš 1 valandą, Vilius_Driftas rašė:

    kdl kai meginu jungtis y ta global raso nera trasos pasiskaiciau duk ten sako paleist no track patch paleidau bet nepadeda

    Man tas pats buvo, ši pamoka man padėjo 

     

  3. Kiekvieną kartą prisijunges į serverį mano veikla būna kasdieninė, bet nepabostanti. Didžiausia veikla tai yra susije su darbu :  daryti darbuotojam akcijas, turgelius, ginklų paketus, o kai su darbu visi reikalai būna atlikti,  tai važinėju su ,,NRG" po miestą, bet mano važinėjimas nebūna beprasmis, pamates naujoką jiem padedu , papasakoju apie serverį, kurie dar nieko apie jį nežino, aprodau visas būtiniausias vietas, atsakinėjų ir jų rūpiamus klausimus apie serverį, truputį padedu finansiškai, paaukoju jiems ant teisių ir pirmojo automobilio. Štai ką aš mėgstu veikti serveryje.

  4. Sveikas, aš kai laikiausi, buvai irgi 15 metų, tai truputi iš teorijos pasimokinau, bet man asmeniškai nebuvo sunku. O kaina tai jau laikiausi prieš kelis metus, tai manau bus pasikeitus, bet manau daugiau informacijos rasi internete, nei čia ;)

  5. Sveikas,
    Paprastai kaip einu į mokyklą, tai iš pat ryto nieko nevalgau, pusryčiauju tik po 2 pamokų, t.y. apie 09:40. Po dviejų pamokų kas eina į Valgyklą, kas eina į Parduotuvę, aš einu į parduotuvę tai visi dažniausiai perkame Sultis ir bandeles su dešrele arba ,,Picikes''. Aišku vėliau gryžęs iš mokyklos tai valgau labai dažnai ir  įvariai, nėra sudarytas tvarkaraštis ką valgyti.. :)

     

×
×
  • Sukurti naują...