Eiti į turinį

Jim_Profaci

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.259
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Jim_Profaci

  1. prieš 4 minutes(-ių), Black_Umo rašė:

    Sakysiu prie ko buvau as: tipo bob_marli, atv, bidden prikaluse RT? XD

    Kentas perleido Marli, Marli. Biddenui, o tau nzn kas. As net geriau zinau. Gi nuo Kento gavimo trv drk dar. nebuvo rinkimu apie tai ir rase jis. 

  2. prieš 26 minutes(-ių), Beliunas_Justas rašė:

    Kas tas Ramybes takas?:D zvengiu negaliu :D puse faktu neatitinka realybes. Nuotaika vakarui pakelta 

    man irgi pakele nuotaika, kai Viena Meile parode tavo skype chatus del modo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

    • Haha 3
  3. 1. Vardas_Pavarde: Jim_Profaci
    2. Užimamos pareigos:  Reporterių pavaduotojas
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Antradienis - žalgirio varžės. Penktadienis - sperma galva spaudžia.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 2019-11-19/2019-11-19 2019-11-22-2019-11-22 Bendrai dvi dienos.
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: @Rokas_Exotic ir įgaliotiniai. O savo temas pats sutvarkysiu rasiu laiko tam.

    • Patinka 1
    • Haha 8
    • Liūdnas 1
    • Prieš 2
  4. 1. Vardas_Pavarde: Jim_Profaci

    2. Užimamos pareigos: Reporterių pavaduotojas

    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Tinder date xd, o diena dirbu. 

    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 07-29/07-30

    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Direktorius Aivarux_Joint bei įgaliotiniai

    • Haha 20
  5. 1. Vardas_Pavarde: Jim_Profaci

     

    2. Užimamos pareigos: Reporterių pavaduotojas

     

    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Pailsėt noriu nuo PC, ir taip po darbo nuvargęs pareinų tai kvapa atgaut reikia bent pora dienų.

     

    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 07-01/07-03

     

    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Direktorius Aivarux_Joint bei įgaliotiniai

    • Patinka 2
    • Haha 35
    • Liūdnas 1
  6. c0652852444db1277b780e50f123f2937.jpg[/URL]

     

    ]eeda662a1bd502bc6f9d698c69ec2b80723.png[/URL]

     

     

    Suuuuup, taigi čia yra 9tas leidinys, ALE NETIKĖTAS.

     

    TURINYS

     

     1. Apie Reporterių laikraštuką

    2. Ką turi žinoti apie žinomus žaidėjus.

    3. DPKT

     

    Apie Reporterių kuriama laikraštuką, kas toliau su juo bus, ir kas buvo, kad nebuvo rašomą? Taigi pasikeitus valdžiai ir pilnai ją sužlugdžius nuo mano direktoriavimo pabaigos t.y Liepos, valdžia nieko nepakėlė ir net neatstatė į vietas, ši tema buvo užrakinta. Taigi, kai esu pavaduotojas nenoriu nuopelnus atiduoti direktoriui, kaip būtų galimą pakelti Reporterius vėl į aukštumas, kad vėl bent kas savaitę atrankos būtų daromos ir būtų noras dirbti. Aš bandysiu man duotą temą temą, dėkui @Beliunas_Justas, kad atrakinai, kad ir kaip išpeikiau dėl apžvalgos, taip keltis vėl "nuopelnus". Ir toliau juoktumėtės iš mano gramatinių klaidų į kurias čia tikrai baisiai nekreipiu dėmesio. Taigi kas toliau su šią tema? Bandysiu ją rašyti į savaitę bent kartą, gaudyti aktualijas, kad būtų įmanomą, iš ko pasijuokti, paanalizuoti. Nes jau kaip pastebėjote mėgstu išjuokti tam tikrų pasakymų ir kažką aštriai prirašyti. COMEBACKAS įmanomas, kaip manote, kad vėl pradėsiu rašyti? Nes nemeluosiu jūsų pasisakymai ir kiti teigiami žodžiai motyvuoja rašyti kažką kitokio ir įdomaus.

     

    https://sarg.lt/index.php?/topic/367238-k%C4%85-turi-%C5%BEinoti-apie-%C5%BEinomus-%C5%BEaid%C4%97jus/#comments

    Ką turi žinoti apie žinomus žaidėjus, linka matote. Ši tema yra sukurtą jums skirtą, ir nedaug trūksta iki SVARBIOS temos, jeigu bendrom jėgom uždėsite reputaciją, aš ją būtinai papildysiu dar žinomais žaidėjais, prirašysiu prie žaidėjų dar daugiau informacijos, svarbios, juokingos, tai ką turi žinoti. Šiuo metu ji yra užrakinta tema, bet jei jūs rodysite savo dėmesį šiai temai galėsite man ją toliau redaguoti, o jūs toliau galėsite komentuoti šioje temos ir diskutuoti apie tam tikrus parašytus žaidėjus. 

     

    DPKT apžvalgos būna juokingos, durnos, neįdomios. Šiuo metu taip nutiko ir Beliuno apžvalgoje, kad ją baisiai žaidėjai išpeikė tarp jų ir aš. Bet kaip sakant Beliunas išsivartė iš gaidžio, ir atėjo į Reporterius mus stebėti, bet čia suprantama, kad jį dosino ir negalėjo daug ką prirašyti apie žaidėjus. Bet direktorius išrinktas žinomas, geras, pavaduotojas Rocky kuris į 2018metus moderatorių rėmesi Lietuvių poetais, tai komandą yra suburta puiki! Na ir sveikiname Doma, su DPKT, kuris nėrė ir įnėrė geriau, negu Jim_PRofaci į NP, kad atranką padarytų, sėkmės jam DPKT poste, ir sveikinam nepagerinus rekordo.

     

    Na gerbiamieji čia tas laikraštukas parašytas eksprontu tam, kad praneščiau jog bandysiu grįžti ir rašyti, naudingus, nenaudingus pranešimus. Yra kas laukė jo kiek žinau, tai jeigu parodytumėt savo susidomėjimą uždėdamas tam tikrą reputaciją būčiau tikrai pamalonintas, DIDELIUS AČIŪ

    • Patinka 2
    • Ačiū 1
    • Haha 2
    • Už 2
  7. Wu2mnbK.png

     

    RRN7waf.png

     

    TURINYS:

     

     

    1. Direktorių papeikimai "SARG dramos"

    2. Deimantas_Audi "naujasis SARG'o" išminčius"

    3.   Karštos naujienos

     

     

     

    Direktorių papeikimuose vyksta pastovus veiksmas, ir seniai bebuvo, kad tiek daug dėmesio gavusios kitų darbų valdžios nei Gaujų ar Mafijų. Papeikimus gavo Armijos, Reporterių, ir Ginklų Prekeivių valdžios atstovai. Galima pastebėti, kad Pirmus du papeikimus parašė, mūsų žiniomis tie kurie reiškiasi forume, žaidime, bet TeamSpeak3 programoje tyli lyg kas barškintu per galą, ir šitie veikėjai yra Martynas_Kuku ir į ŠLOVE kylantis Deimantas_Audi.

     

    Armijos valdžios atstovai gavo papeikimą už "Pavaduotojo nepriežiura scamina serverio žaidėjus" na mano nuomone papeikimas nėra vertas dėmesio, nu nebent, kad Kuku turi mažiau -rep, nei Jim_Profaci.

     

    Reporterių valdžios atstovai gavo papeikimą už " Free įspėjimai " tačiau po atsakyto papeikimo pasirodo, ir gauto didelio kiekio +rep ir random žaidėjų (neįskaitant žinomų veidų, kad tik turėtu pretekstą iš Jim_Profaci pasityčioti TeamSpeak3 programoje) jis pradėjo rašinėti "
     

    Citata

     

    Dadedu: "Toliau įgaliotiniai daro savo darbą ką ir turi daryti, kas su jais negerai? ' Pažiurėk, pats tavo įgaliotinis(Jointas) ir pavaduotojas

    (Rasistas) uždėjo +repą ant mano papeikimo o ant tavo atsakymo -repą, tai sakai viskas gerai? Jei būtų gera ir šaunu pas tave dirbti būtų atvirksčiai." Galiu pasakyti, kad viskas gerai iš patikimų šaltinių gauta, kad nesiskundžia.

     

     

     

    Ginklų Prekeivių valdžios atstovai gavo papeikimą už "Darbuotojo dangstymą" na mano nuomone šitas papeikimas yra rimčiausias iš visų trijų, nes ir taip aiškų, iš staigių temų redagavimų, kai pliusai nesudėti, o tema redaguotą, kad kažkas vyksta nelegalaus, bet šiuo metu laukiame Vilius_Nitro atsakymo, nes ilgai mąsto ką atrašyti. O gal klystu net? Tačiau po šito papeikimo vienas žaidėjas irgi žaidėjų nemėgstamas sugebėjo prajuokinti minia kurie  NET jo nemėgsta. Gal irgi į ŠLOVE kylantis žaidėjas?

    tu7yLtw.png

     

    Jeigu norėsite pagalbos "kaip uždu*inti" kreipkite į šitą veikėja, bet įspėju jis kelią vėžį ir vaistai nuo jo yra žinot kokie, o veikėjas Deimantas_Audi "naujasis SARG'o" išminčius". Šitas žaidėjas ant tiek išpopuliarėjo, kad kaip neparašius apie jį atsiliepimų. Noriu pasakyti, kad jis susirgo žvaigždžių ligą tik klausimas ar tai laikina? Tačiau jo kompiuterio klaviatūrą, kaip pianino klavišai SPAUDI groja ir groja, net padidėjo padidėjo komentarų kiekis iš jo šitame forume lyg koks būtų Instagramo influenceris.

    Pg7JB3k.png

     

    Karštos naujienos išsiplieskė dėl "Arno_Max naujų taisyklių", kaip teigia mūsų gerai žinomas žaidžiantis ne už tą komandą Augis_Kinkikas! Augis mano, kad Arnas_Max nėra teisus, dėl to, kad paprašė Armijos direktoriaus išmesti Augi iš armijos nors įrodymai buvo pateikti Rugpjūčio 8-tą dieną. Šitas žaidėjas liko nepatenkintas tokiu sprendimu, ir atidarė pokalbių temą "Off topic" skiltyje dėl to. Per trumpą laiką komentarų susikaupė net 2puslapiai. Na kaip manote kuris žaidėjas teisus, o kuris? Eikite padiskutuoti jo sukurtoje temoje.

     

    Skyrybą, sakiniai tiltai, ne mano arkliukas, tačiau ką parašiau suprasit peace.

    Reporterių Direktorius Jim_Profaci pakėlė šikną ir parašė "Reporterių laikraštuką" dėkui, kad skaitėte.:)

     

     

    • Ačiū 1
    • Haha 18
    • Sutrikęs 1
    • Liūdnas 2
    • Už 3
  8. 1. Vardas_Pavarde: Jim_Profaci
    2. Užimamos pareigos: Reporterių direktorius. 
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Išvažiuoju į muzikos festivalį. 
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 18-08-02 18-08-04
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas Nerijus Rasistas, bei įgaliotiniai

    • Sutrikęs 1
    • Už 1
  9. Direktoriaus neaktyvumo anketa:

     

    1. Vardas_Pavarde: Jim_Profaci

    2. Užimamos pareigos: Reporterių direktorius

    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Darbas, o kol draugai neišvažinėjo į visas puses. varau pailsėti ir pns. 

    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 07.18 - 07 23

    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas ir įgaliotiniai. P. s ištrinkit Reporterių rangų sistemą. 

    • Haha 6
    • Prieš 1
  10. 1. Vardas_Pavarde: Jim_Profaci
    2. Užimamos pareigos: Reporterių direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Na kol nepradėjau dirbt, egzaminai baigti noriu ir pailsėti nuo to kompiuterio. 
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 06.20-06.25d jei grįšiu anksčiau pranešiu. 
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus. Pavaduotojas ir visi trys įgaliotiniai

    • Haha 1
  11. TREČIASIS LEIDINYS

    TURINYS:

    1.  Versija 2.11.69

    2. Susipažinimas su nauja „Anti-Cheaterių“ komandos tema

    3. Pokalbis su „Anti-Cheateriu“ komandos nariu

    4.  Namų kainos kaimelyje

    5.   Karštos naujienos

     

     

    2018-05-21d, 03:17valanda įkeltas naujas atnaujinimas „Versija 2.11.69“, kuriuo metu buvo įkeltos šios naujovės į serverį: „SWAT „Enforcer‘is “ gavo interjerą. Pridėti keli nauji baldai statomiems namams. Praneš kiek gyvybių ir šarvų turėjo žaidėjas prieš paliekant gaujos zoną, kai jis vėl įžengs į ją.“ Atnaujinimas nėra įspūdingas,  tačiau iš kurios pusės pažiūrėjus, nes šis atnaujinimas taikomas S.W.A.T‘ams, statybininkams, ir gaujų nariams. Taigi ar šios pusės liko patenkintos? Manau pamatysime laikui bėgant.

     

    „Anti-Cheaterių“ komandos narys Diamond_Domas patalpino naują temą, kurioje galite teirautis dėl savo naudojamų modifikacijų, ir sužinoti ar jos yra leidžiamos šiame serveryje. Patarimas, prieš naudojant modifikaciją nueiti į šią temą, kurią galite rasti „Cheat‘eriai“ ir radę „Ar tavo modifikacija leistina?“ temą. Nepatingėkite užpildyti, nes šios komandos nariai greitai sureaguoja ir gaunate atsakymą dėl savo modifikacijos.

    Linksmas faktas: „The Ballas“ gaujos direktorius per savo atlaidumą buvo perspėtas administracijos dėl savo cleo modifikacijų (auto /dirzas /salmas). Anot jo žinojęs, kad yra ši tema, bet nepaklausęs ar yra leistina modifikacija, laukė kol gaus uždraudimą žaisti serveryje, ir direktoriaus papeikimą. Taigi iškyla klausimas, ar bus nušalintas nuo direktoriaus posto??

     

    Reporterių įgaliotinis Nike_Neo pakalbino ir „Anti-Cheaterių“ komandos narį Burrito_Dievas.

    K: Kokio darbo cheaterius dažniausiai užbanini ?

    A: Bedarbius, o jei apie darbus tai mafijų/gaujų daugiausiai, jei bedarbiai tai, AFK BOTAS, AIRBREAK, SPEED, kartais ir AIM būna rečiau, nes sunku pagauti.

    K: Bet kaip sužinai kad jie cheatina, tau parašo ar žiūri /admin chata ?

    A: Tikrinu per /naujokai kitaip sakant /pzu einu per visus žaidėjus, ir tikrinu, arba būna į /admin įtaria dėl ko nors, arba parašo tiesiog man /sms

    K: Tai jau gerai nusimanai apie neleistinas modifikacijas ?

    A: Sarg'e lošiu nuo 2011 metu, ir nuo to laiko visą laiką galima sakyti vien tik cheatinau, tai žinau kaip tai veikia ir kaip pagauti.

    K: Kiek laiko maždaug užtrunka kol sužinai, kad jie naudoja neleistinas modifikacijas ?

    A: Būna, kad stebiu 5min arba 10min /pzu tik kad pamatai, būna jei praneša kas nors, kad cheatina koks žmogus būna ir kad per minute pagaunu.

    K: Būtent kiek šiandien pagavai cheateriu ?

    A: Tik vieną.

    K: Ir kokią programą jis naudojo ?

    A: AFK BOTA

    K: Sunku buvo pagauti ?

    A: Ne, tiesiog stovėjo AFK jis ir jam AFK nuiminėjo tai užtrukau apie 5min

    N_N: Na ačiū už tavo laiką, sėkmės gaudyti toliau blogus žmones, iki kito karto.

    Burrito: Nėra už ką

     

    Na mūsų Reporteris Cloud_Drug domėjosi VW namų kainomis, labai daug neišpešėme, bet norime pasakyti, kad namų kainos skirtingos ir priklauso nuo vidaus, spintos, bei išorės.

     

    350 m [S: 6lvl][V: Loftas]

    200m [S: 6lvl][V: 200krd]

    650m [S: 6lvl][V: Lofas][P: Vila]

    Ne kiekvienas žmogus išgalės nusipirkti namą VW kaimelyje, jums gali padėti tik azartiniai žaidimai, kaip žvejyba, /zaidimas, /moneta.

     

    Na ir užbaigsime karštomis naujienomis, kurios prasideda nuo Rocky_Howard anketos į moderatoriaus pareigas. Šis žaidėjas atrodo nieko blogo neparašė anketoje, tačiau visi pradėjo labai komentuoti, diskutuoti, kai paskaitę jo anketą pamatė, kad jis anketoje į moderatoriaus pareigas rėmėsi privalomais lietuvių literatūros autoriais. Na ir labiau pažiūrėkime į tai, kas nematė šių diskusijų. Paimtą medžiaga tik saujelę lyginant kitus komentarus. Serverio „elitų“ komentarai, diskusijos. 

    65b7bedb53bb481c998f01b0c83a948e561.png

     

    Paklausus ką mano apie tai pats Rocky_Howard, jis į tai žiūri pro pirštus, ir prieš paskaitas maloniai pasijuokė.

    4621603cfad19b3e0a8cbc66dcb545b6411.png

     

    Taigi ačiū, kad skaitėte 3-čiajį Reporterių Laikraštuko ledinį, noriu pasakyti, kad nieko nenorėjau įžeisti, bei labai atsiprašau jeigu radote skyrybos, rašybos klaidų, jeigu norite pataisyti prašau parašykite tai į A.Ž.Pagarbiai Reporterių komanda!

    • Patinka 7
    • Haha 1
    • Už 5
  12. bb77d731eb130bc2f5be352f7a92bda2758.png

     

    Sveiki visi skaitytojai,

    atsirado naujo pobūdžio laikraštis kuriame pamatysite įvairaus stiliaus naujienų. Medžiagos bus rinktis Reporterių komandos, tikimės jūsų  - nenuvilti. Laikraštį stengsimės pateikti antradieniais ir penktadieniais, priklausys nuo jūsų skaitymo, ir noro pamatyti naują leidinį. Norime pasakyti, kad naujienos nebus išgalvotos, bei viskas bus susiję su šiuo serveriu.

     

    Turinys:

    1.  Darbų atrankos.

    2. Direktorių rinkimai.

    3.  Retų mašinų kainos.

    4.  Gaujų gyvenimas.

    5.  Karštos naujienos.

     

     

    Nenuostabu, kad atrankos į darbus vyksta kas 7dienas ir ilgiau, tačiau galime pasvarstyti ar narkotikų direktorius darys atranka, kai jis jau išbus šiame poste 365dienas. 6valandas. 9minutes ir 9sekundes? Išvada tokia, kad galime tikėtis atrankos į Narkotikų darbą tačiau reikės palaukti 2-3dienas kodėl? Galima tai paanalizuoti, paskutinė atranka, į Narkotikus buvo 04-22dieną, visi žinoma tikėjosi, kad atranka bus 04.20dieną (žolės diena) tačiau jos nebuvo, ir padarė po kelių dienų taigi klausimas ar bus atranka į NP darbą kelios dienos po NP direktoriaus 1-nerių metų išbuvo šiame poste.

     

         Bei dabar pamatysite atrankos kurios vyko paskutinį kartą.

     

    G.Prekeiviai - 2018-05-12  D: Vilius_Nitro P: Gedas_Orange
    N.Prekeiviai - 2018-04-22  D: Domas_Sliuuzas P: Domaxz_Intensive
    Reporteriai  - 2018-05-14 D: Jim_Profaci P: Nėra
    Radistai     - 2018-05-14 D: Lukas_Upsider P: Obuoliu_Pyragas
    Medikai      - 2018-05-14 D: Arturas_Lukoil P: Just_Say
    Taksi 1-firma- 2018-05-10  D: The_Bass P: Giedrius_Gangs
    Taksi 2-firma- ****-**-**  Renkamas direktorius.
    Apsauga      - 2018-05-(09-11)  D: Bob_Marly P: Tonny_Dream
    Armija       - 2018-05-14  D: Laurynas_Nolifer P: Vakaris_Kabosiss

     

     Šiuo metu renkamas Taksi II firmos direktorius, kurio nėra virš savaitės, mūsų žiniomis DPKT komandą yra užsiėmusi t.y sesijos, o galų gale buvo ir Rally eventas kurį prižiūrėjo patys DPKT nariai. Taigi ar pamatysime Taksi II direktorių iki šio savaitės galo? Nejaugi civilinio darbo direktorius bus taip ilgai renkamas rekordišką laiką?

    Sekantis direktorius kuris yra renkamas t.y Cosa Nostra mafijos direktorius. Kadangi Cosa Nostra mafijos buvusiai valdžiai užplūdo nežmoniški jausmai karščiui, bei merginomis, jie apleido mafija, bei karus, kurio pasėkoje buvo ji nušalinta, bei yra renkamas naujas. Nelinkiu visiems pildyti į šito darbo direktorių, nes jeigu neturite pažįstamų, neturite patikimo draugo kuris jums padės kariauti, pamirškite ir eikite geriau semtis patirties pas kitus. Nes jeigu neskiriate angaro nuo vilos, gal ir palūkėsite ir įgausite patirties.

     

    Mes kaip Reporterių darbas bandome sekti parduodamų mašinų kainas, norime įspėti, kad kainos priklauso nuo mašinos ridos, tačiau mes sudarėme išvada, kad kai kurių mašinų kainos krenta, kaip SandKing. Krenta kainos galbūt todėl, kad ekonomika gerėja?

     

    Sarg.lt rečiausių mašinų kainos -

     

    SandKing -Svyruoja Nuo 500'000'000 iki 700'000'000
    BFI -Svyruoja Nuo 150'000'000 iki 200'000'000
    Dune- Svyruoja Nuo 50'000'000 iki 70'000'000
    Bandito-Svyruoja Nuo 50'000'000 iki 60'000'000
    Sabre- Svyruoja Nuo 65'000'000 iki 73'000'000
    GreenWood-Svyruoja Nuo 23'000'000 iki 27'000'000
    Bobcat -Svyruoja Nuo 2'000'000 iki 4'000'000
    Hermes- Svyruoja Nuo 3'000'000 iki 7'000'000
    HRA- Svyruoj nuo 600'000'000 iki 1'000'000'000

     

     Gaujos, gaujos, gaujos, labai įdomus dalykas jos, nes priklauso viskas nuo žmogaus koks ateina į valdžią. Šiuo metu Grove Street valdžia laiko 100procentų, o The Ballas gauja 0procentų, bet manau, kad nereikia nuvertini abiejų gaujų šmaikštaukime, kad abiejų direktorių pavaduotojai su didesne patirtimi kurie padeda išlaikyti 30dienų direktorių (hahahaha). Taigi pakalbinome ir The Ballas direktorių kuris nenusileidžia plačiau interviu:

     

    Spoileris

    2c4427c45ed5d005aad545d00205e584514.png

    95f576013b5a8199dc42ed7318b79cf040.png

    K: Taigi Sveikas Markai, Kaip sekasi valdyti "The Ballas" gauja?
    A: Labas Justas, normaliai žinoma yra neaktyvių gaujos narių, bet susitvarkome.
    K: O ar nėra sunku surinkti komandą, kai esate naujas žmogus gaujose?
    A: Žinoma sunku, nes neturiu daug pažįstamų taip sakant "Savų", bet kaip atėjo Dabartinis
    "The Ballas" gaujos pavaduotojas Ginas_Sprite iškarto komanda padidėjo.
    K: Ar jūsų pavaduotojas Ginas, įdeda daug darbo kad, jūsų gauja pakiltu iš pelenų?
    A: Taip Ginas tikrai stengiasi, bet kai kurie gaujos nariai ne visada mūsų klauso.
    K: Ką darote su tais gaujos nariais kurie jūsų su Ginu neklauso?
    A: Duodame žodinį įspėjimą, o jai ir toliau neklauso belieka juos tik išmesti.
    K: Ačiū už atsakymus, ir linkime toliau toliau sėkmingai kariauti su galinga
    "Grove Street" gauja.
    A: Dekui, tau taip pat linkiu sėkmės.

    Spoileris

    b20c795c9987aed61176ab453810cf17611.png

     

     

    Kaip karštą uhhh, o jums nekarštą nuo tokio papeikimo kurį gavo Policijos departamento direktorius Elk_Light, šito papeikimo autorius gerai žinomas kaip ,,ilgiausiai" išlaikęs medikų direktorių trumpiau nei 24valandas Edvinas_Kebabas. Kurio teigimu darbuotojas bugino matuoklį plačiau galite pamatyti „Direktorių papeikimai“ skiltyje.

     

    ĮSPĖJIMAS! Mes kaip Reporteriai kartais galime ir įkasti ir panašiai, prašome nesusireikšminti, mes sakome savo nuomonę, kad būtų kuo įdomiau tik skaityti laikraštį!:)

    Papildomas komentaras, jeigu turite kokių nors juokingų nuotraukų iš SARG.lt arba esate sukūre parašykite į A.ž Jim_Profaci bus paskelbiamas sekančiam leidinyje!

     

     

    Norime pasakyti, kad šitas laikraštis buvo įžanginis, kiti laikraščiai manau bus trumpesni, kad išeitų kuo daugiau ir įdomesnių leidinių. Taigi tariame ačiū iš MŪSŲ REPORTERIŲ KOMANDOS ir dėkui, kad skaitėte!

     

    Įdėjos autorius 

    Beliunas_Justas

    • Patinka 13
    • Haha 8
    • Už 22
    • Prieš 1

  13. 1. Vardas_Pavarde: Jim_Profaci
    2. Užimamos pareigos: Reporterių direktorius. 
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Užimtas labai prie ateinančio egzamino, reikia padaryti aprašus, pirmadienį priduodamas tai nieko nespėju padaryti. Grįžtu iš mokyklos iškarto prie darbo. Pliusus stengsiu sudėti kuo greičiau per 1-2dienas, darbuotojus įspėsiu dar kartelį. 
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 04-25 iki 04-28 pranešiu jei grįšiu ankščiau. 
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus Pavaduotojas Nerijus Rasistas įgl Auris Pro Nike Neo, trečias bus išrinktas greitu metu. 

    • Patinka 1
    • Haha 1
    • Už 1
  14. 1. Vardas_Pavarde: Jim_Profaci
    2. Užimamos pareigos: Reporterių direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Ketvirtadienis - šimtadienis (oficiali dalis bei vakarinė dalis) Penktadienis - visą diena miegojimas ir vakarę kaip sakomą į after party užbaigt šeliones, o šeštadienis savijautos gerinimas.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] Nuo 02.15 iki 02.17
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus Pavaduotojas Nerijus _Rasistas ir įgaliotiniai Linas_Kalnietis ir Julius_Abrutis 

    p. s dėl pliusų sudėsiu grįžęs arba paprašysiu pavaduotojo. 

    • Patinka 1
    • Haha 2
    • Prieš 1

  15. 1. Vardas_Pavarde: Jim_Profaci
    2. Užimamos pareigos: Reporterių direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Rašau tiek už vakar ir šiandienos neaktyvumą, nes po mokyklos persirengęs išvažiavau su NAKVYNE (bemiege naktis) tai reikia man išsimiegoti ir šeštadienį t. y šiandien balius. Tai niekaip nieko nespėsiu, padaryti. Sekmadienį mano temos bus sutvarkytos, o žaidime viskas prižiūrima. 
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 18.01.19 iki 18.01. 21(sekmadienį tik. vakare būsiu) 
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas Nerijus_Rasistas įgaliotiniai Frank_Martinez ir Linas_Kalnietis

×
×
  • Sukurti naują...