Eiti į turinį

Lukas_Apa

Nariai
  • Turinio skaičius

    640
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Lukas_Apa

  1. @Lukas_Apa Ko tu nesupranti? Prisidirbai ir ramiai sedėk, o Bige į cheaterius įkėlė, kad atimtu tau adminą. Klausymų daugiau bus?

    1. Lukas_Apa

      Lukas_Apa

      Pazek cyteriu skilty snd nakties nes matau tau cia gliučina labai jau

    2. (Žiūrėti 14 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  2. @Lukas_Apa Ko tu nesupranti? Prisidirbai ir ramiai sedėk, o Bige į cheaterius įkėlė, kad atimtu tau adminą. Klausymų daugiau bus?

  3. @Lukas_Apa Ko tu nesupranti? Prisidirbai ir ramiai sedėk, o Bige į cheaterius įkėlė, kad atimtu tau adminą. Klausymų daugiau bus?

  4. @Lukas_Apa Ko tu nesupranti? Prisidirbai ir ramiai sedėk, o Bige į cheaterius įkėlė, kad atimtu tau adminą. Klausymų daugiau bus?

  5. @Lukas_Apa Ko tu nesupranti? Prisidirbai ir ramiai sedėk, o Bige į cheaterius įkėlė, kad atimtu tau adminą. Klausymų daugiau bus?

  6. Bumeri saldyk Lukas_Apa acc  apos savininko vardas net ne lukas beto jis nelegalas liudininkas @Ferdinand_Porsche

  7. Bumeri saldyk Lukas_Apa acc  apos savininko vardas net ne lukas beto jis nelegalas liudininkas @Ferdinand_Porsche

    1. Lukas_Apa

      Lukas_Apa

      tai mesk irodymus cia ss kad paduodi man bilus tu bilo nemates vps 

    2. (Žiūrėti 4 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  8. Isiunciu duota zinute kad pirkt smsu valiuta ir raso netinkamas raktazodis @Admin_Bumeris @Tautrimas_Juska darykit kazka 

  9. Isiunciu duota zinute kad pirkt smsu valiuta ir raso netinkamas raktazodis @Admin_Bumeris @Tautrimas_Juska darykit kazka 

    1. Lukas_Apa

      Lukas_Apa

      Per daug prisiuntei kitiems valiutos ir limitas gali būti čia 

    2. (Žiūrėti 17 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  10. Esu apsales serverio administracija

  11. Kai 2004 metų žaidime sako, kad nereikia minimumo. Utopia GIF by Amazon Prime Video

  12. AS NEBEGALIU JAU BE SARGO GYVENT, KIEK GALIMA LAUKTI?!!?!?!?!? LABAI NORIU ZAISTI, NETURIU KA GYVENIME VEIKT DAUGIAU..... :( KA DARYT ????

  13. Palikit koki nama man VW kad grizes galeciau nusipirkt, nezinau kada grysiu nes vaziuoju vaziuoju ir uzklimstu , vis reik atsikast po metra i prieki, aciu kad supratot zmogai

  14. Tokiais orais 600 minučių pražaist,smegenys išvirs jūsų...

  15. Cia ne dpkt kalti ar tie kiti dalbajobai kurie renka direktorius, cia kalta supuvus ir uzsisenejus mafiju bei gauju sistema, kuri per pastaruosius metus labai pradejo pūt.Nepadeda nei tos naujos kvailos dpkt isgalvotos taisykles, nei tie anticytai ir nei tie dalbajobai kurie tas mafijas su gaujom priziuri.Cia reikia kad @Admin_Bumeris istrintu ir per naujo sukurtu mafiju bei gauju gamemoda. Visi tie atnaujinimai bei naujos kvailos taisykles tik suletina mafiju bei gauju zlugima.Galvoja zmogu ikis i blista ir bus zjbs blet, susitvarkys viskas, o jau bliste simtai zmoniu kimarina ir niekas nesikeicia.Duhai blet.

    1. Lukas_Apa

      Lukas_Apa

      tai kad tie anti-cheatai randomai is marso :D ikele video kad chytina raso truksta irodymu nors ta snuki isrinko y anti-cheatus :DDDD unbaneriai irgi vps :DD

    2. (Žiūrėti 10 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

×
×
  • Sukurti naują...