Eiti į turinį

Cancan_Pizza

Nariai
  • Turinio skaičius

    314
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Cancan_Pizza

  1.    Serveryje svarbiausią smagiai praleisti laiką! Žaidime veikti smagu yra viską, netgi neįdomi moneta, gali būti įdomi.. Bet kone labiausiai įdomi veiklą yra kelti ridą, važinėti, apžiūrinėti, šaudyti.. Prioritetas žaidime yra dalyvauti gaujų karuose, tai ir yra įdomiausia, nes gali legaliai pasišaudyti! Padėti kitiems, taip pat yra įdomi veikla..  ;)

  2.   Sveiki, ką daryčiau KITAIP, jeigu būčiau pagrindinis serverio administratorius? 

     

       Kalbant, apie serverio EKONOMIKA, begalė „Broko“. Paprasčiausia kepurė, kainuoja trys (3) kartus daugiau, nei mašina. Žinoma, kalbu apie pačią pigiausią, bet neprasčiausią mašiną – Regina. Visai neseniai, serverio ekonomika pradėjo priklausyti Tolimųjų reisų vairuotojams (TRV), tai labai didelis pasiekimas, tačiau trūksta to, kad nuo jų priklausytų ir dar vienas, labai svarbus dalykas. Kalbu apie mechanikus, tai yra kuro, detalių atvežimas mechanikams. Beto kuras, dar turėtų būti vežamas į degalines.

       Toliau, serveryje esantys BUSTAS, net ir žmogus kuris neturi pinigų turi viešbutyje kambary? Ne, to neturi būti. Šitas dalykas būtų pašalintas. Kadangi, serveryje yra tikrai nemažai žmonių, taigi pridėčiau nemažai naujų namų. Prisimenant EKONOMIKĄ jie būtų parduodami už didelę kainą, kad nuo naujųjų namų, nekristų kitų namų kainos.

       Kalbant, apie NELEGALIĄ VEIKLĄ. Įkelčiau komandą, kurį padėtų kovoti su šiais „kenkėjais“, tai tiesiog komandos – /vparduoti, /kparduoti. Šių komandų paskirtis būtų, jeigu turi pas save kreditų, ar valiutos leisti parduoti kitam žaidėjui už norimą sumą. Siekiant, išvengti nelegalios veiklos, bei kenčiančių žaidėjų nusiskundimų.

       Pastebėjau, kad serveryje žaidžiantiems žaidėjams, patinka AZARTINIAI ŽAIDIMAI. Mano nuomonę, dviejų (2) žaidimų – /moneta, /zaidimas mažą. Taigi būtų įkeltas „Casino“. Mąstant, apie lažybas. Įkelčiau, ne tik „Europos krepšinio čempionato“, „Pasaulio krepšinio čempionato“, bet ir kas met vykstančios futbolo „UEFA čempionų lygos“ lažybas.

       Serveryje veikla vis ta pati, ir ta pati. Reikėtų kažko naujo – KREPŠINIS tiktų idealiai. Krepšinio turnyrai 3x3, 1x1. Statant pinigus ir žaidžiant krepšinį, arba ne. 

       Serverio gaujos, „The ballas“ ir „Groove street“. Tos pačios zonos - atsibodusios zonos. „Las venturas“ mieste, įdėčiau daugiau gaujų zonų, o kas įdomiausia gaujų zonos būtų ne tik mieste, bet ir už jo ribų!

       Keletas šviežių atnaujinimų, kelios naujos skiltys. Pridėta naują skiltys, parašius - /top10 galėsite matyti, žaidėjų kurie yra iš viso daugiausiai pakėlė ridos! Taip, pat „San fierro“ mieste atsidariusi „CJ kirpykla“, kurioje galės kirptis CJ žaidėjas.

       Įdėjos dėl darbo. Naujas darbas be pakvietimo – Picų išvežiotojas. Žaidėjui iškvietus Picų išvežiotoją, jis nuveža picą tiesiai žaidėjui į namus!

       Daug griežtesnė ANTI-CHEAT sistema.

     

    Pagarbiai Paul

×
×
  • Sukurti naują...