Eiti į turinį

Vince_Ehyro

Nariai
  • Turinio skaičius

    90
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Vince_Ehyro

  1. Sveiki, taigi planuoju pirkt palyginus nepigų kompiuterinį vairą, esu nusižiūrėjas DFGT ir g25, gal kas turit kurį, ir galit pasakyt jų pliusus ir minusus, ar galbūt turit kitą vairą, ruošiuos išleist 100-150 euru, komentarai "išleisk kitur" nelaukiami, ir gal galėtumėt pasiulyt žaidimų kur būtų galima išnaudot didelį sukimo laipsnį.

    • Už 1
  2.  

     

     

    Sveiki visi, norėčiau padiskutuoti su jumis apie šiandienos atakas Paryžiuje. Ka jus manote ar tai buvo teisinga? Šaudyti nekaltus civilius, kad įrodytu, kad jie kažkuom įpatingi su tuom savo Alahu ar kas ten toks pas juos yra ir kodėl Prancūzija šito nusipelnė?

     

     

    Diskutuojame visi :)

     

    Nu manau kad kažkas čia neklydo dėl šito, Nu per tokia diena TIKSLIAU penktadieni 13aja dar taip, dėl šito taip pat neklydo, gal bus čia hana visai europai, išpranašavo kad 2016 metais bus europa visiškai tuščia, tai visi galvojo kad čia tipo dėl rusu ar šeip, bet va čia gali kitaip gali tie ir musalmonai sukels visa ta ju nesamone, nu bet manau kad Europai žopa :D pvz po šito video kad tikrai čia nesibaigs taip laimingai. O gal ir prais viskas normaliai :D ''bet gal''  

×
×
  • Sukurti naują...