Eiti į turinį

Velnes_Esu

Nariai
  • Turinio skaičius

    20
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Velnes_Esu

  1. gal kas galit pasidalint webu kokiu kuriam uz raktus ar tam tikra donate neblogus prediction daro (tinka webas kur ir nieko duot nereikia svarbu kad bent kažkiek tikslus butu)

    www.csgobetting.guru Į dieną 2 kokie nemokami,o taip būna už 1raktą ~5-6mokami per dieną. Nuo 9e iki 70eur prasimušiau,o poto stačiau all in ant lc vs epiphany ir pralaimėjau :)

  2. Labas. Siūlyčiau nueiti į kino teatrą ir pažiūrėti šį filmą vistiek didesnis ekranas, kitokia atmosfera ir visa kita, bet čia skonio reikalas. :) Sutinku su tavimi dėl Paul'o Walker'io, bet yra medžiagos kur yra vaizduojamas Paul'as Walker'is po avarijos (dalinantis autografus ar darantis kažką kito). Sunku spręsti, nes pasak duomenų kūnas sudėgė ir liko tik kaulai. Ką manai apie tą medžiagą kuri yra talpinama, kad Paul'as yra tarp gyvųjų? 

     

    Pabaiga man irgi patiko labiausiai, paliko didžiausią įspūdį! Turbūt ir tavo mėgstamiausias šio filmo personažas yra Bryan'as. Kaip manai ar tikrai yra žuvęs P.Walker'is? Visi yra internete ir prieštaraujančiu tam argumentų. Išsakyk savo nuomonę!

    Aš manau kad jis miręs,nors mačiau nuotraukų kad ir ne,kad fake ir panašiai,bet manau miręs. Nemanau kad Paul'as pasirašytų ''dingimą iš pasaulio''

×
×
  • Sukurti naują...