Eiti į turinį

Airis_Dewy

Nariai
  • Turinio skaičius

    485
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Airis_Dewy

  1. 1. Vardas_Pavarde: Airis_Dewy
    2. Užimamos pareigos: S.W.A.T Direktorius.
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Išvykstu atostogų į Lietuva todėl neturėsiu nei galimybių nei noro žaisti sarga.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] 2017-12-21 - 2018-01-02
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas: Original_Badboy, Įgaliotiniai: Arvydas_Romeo, Rajoninis_Muilas, Barbe_Vilte.

    • Patinka 1
    • Už 1
  2. 1. Vardas_Pavarde: Airis_Dewy
    2. Užimamos pareigos: Tolimųjų reisų vaiduotų Direktorius
    3. Kokia laikino neaktyvumo priežastis(detaliai, ne darbuotojai esat): Kadangi vasara ir atsirado laisvo laiko išvykstu atostogų savaitei bei ten kur vykstu netuėsiu galimybes žaisti.
    4. Koks laikino neaktyvumo laikotarpis [nuo - iki - kiek galima tiksliau] nuo 2017/08/21 iki 2017/08/28
    5. Kas atsakingas už darbo vykdymą, darbuotojus, kol jūsų nebus: Pavaduotojas Edis_Slim, Įgaliotiniai Liudvik_Corez, Bob_Marli, Nedas_Civava. Foruma sutvarkysiu kadangi turiu prie eiga prie mobiliuju duomenu.

    • Už 1
  3. Kas sakot jog Sirijoj kiekviena diena tokie dalykai, pagalvokit jog Sirijoj vieni su kitais pjaunasi, o prancuzija tai ne tarpusavi kovoja, o tie musulmonai saudo visus iseiles kas papuole po ranka saltu veidu, ko tie musulmonai plusta i europa? Tegu kariauja, savo sirijoi, o ne europa sprogdina ir saudo. Tuoj kaip paims putinas uzmes kokia bomba ant ju ir bus jiems pati didziausia kada nors matyta ataka, kaip is milijonu liks tik tukstantis kitas. Ju alaha gi matai izeide prancuzai, jei atsilike nuo pasaulio nesupranta juoku tegu sedi savo musulmonijoi tyliai. Mano manymu musulmonu religija yra labiausiai atsilikus religija pasauli, nes jiems ir alkoholio negalima vartoti, nei linksmintis kaip zmonem, nei moterys gali parodyt savo veida iki tol kol susituoks, nekalbu apie kitas kuno dalis. Ir dar saudo normalius zmones.

×
×
  • Sukurti naują...