Eiti į turinį

Airldas_Apple

Nariai
  • Turinio skaičius

    47
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Airldas_Apple

  1. Ne tik nigeriam ;)    Ka tu burbi,eik sukurk dar viena tema apie sporto patarimus kai pats 0 zinai.

     

    nu tau tai vps tik sarg lost ir kreditus pirkti :)

     

    cia baisiausias nusikaltimas yra nes reikia slepti nuo tevu

  2. Janksa tu cia vienas is tu kur zinias apie sporta matuoja pagal tai kiek laiko gelezy kilnoji?

    Visai ne, laikai keiciasi, jeigu mano tevas kazkada sportavo ir dar kursavo tai dabar pas ji ziniu nekas teliko,

    O tam kad suprastum ka skaitai kulturizmas net puslapi turi dar daug paskaityti, nes buna kad po antro kurso smegenys dirba ne taip kaip nori, o ipac jeigu off cycle, tada ir nervas ima ir naujokams klausimus atsakyti sunku,

    Anyways lankausi kulturizme, o kaip tu galvoji, gi reikes saudytis i rura paciam neateis mama ir nesuleis todel ir tenka pasiskaityti, kad ateiti nereiketu po daktarua begiot ir klausti kodel po poros ampoliu nestovi.Aisku apie papildus neskaitysi nes ir taip nieko gero, pragyvenau amziu ta kur galvojau proteinas 10 kg svaraus raumens duos ( oj seni geri laikai)

    Cia tiems kur kazka raukia,

    Planuoju saudytis kol dar neisejo sausas roids istatymas apie propa galvojau bet eod nekazka tai dar galvoju, bet labai siknos gaila,

    Ir jeigu pries 4 men norejau varyti metan solo tai dabar visai kiti tikslai.

  3. Janksa, nezinau ka tu cia kalbi, tu matyt tas tipinis sargo sportininkas rasantis palevas, nes ka rasai apue aporta visa laika prasauni.

    O del mr olp, tai nieko gero nemanau, mane domina ne platumas( kalbu apie ranka 48 cm) o aesthetic , todel mr olimpia nesidomiu, aisku maciau kad neleido green dalyvauti, nes apsilankau jo instagram, o sjp tai pries ta olimpia ant tokio kurso jie seda kad smegenys pasvyla konkreciai

  4. Sveiki, kaip sekasi?, man gerai kaip visada.

    Per vasara sportavau minimaliai, bet kaip nekeista sugebejau priaauginti mesos, kadangi pas mane tokia genetika, (Ectomorph) ir greitas metabolismas, neleidzia auginti lasinio, tai ir svoriai ant svarstykliu nesikeicia daznai.Galiu esti bet ka 30 snikeriu ar 6 kebabai per diena nera jokio skirtumo, svoris man neauga.

     

    Nuo vasaros pradejau ziureti i dieta kuo rimciau, todel ir priaugau kilogramu, sportavau namuose, bet aisku ne ant turniko, o su svoriais, kadangi pas mane yra viskas ko reikia auginti muskulus, taciau, sporto salė lieka sporto salė, bet apie tai kita kartą.

     

    Dažnai sulaukiu privačių sms kaip sportuoti,ką daryti ir pnš.Keista net savo nuotraukos nesu įdėjęs kaip atrodau, o žmonės pasitiki manimi.

    Užsirašau i sporto salę nuo pirmadieno, food sups jau turiu, kartu dar ir test boosteri pasiemiau, nes kažkaip libido sumažėjo, nežinau gal dėl to kad žiema artėja?

    Sukūriau temą tačiau kartu ir blogą, ir norėčiau kad modai netrintų ( Taip taip tie kur savo butuose gyvena vilniuje)

     

    Ko tikėtis iš šitos temos ?

     

    Mano asmeninių nuotraukų,

    Dietos patarimų.

    Kaip  vartoti papildus, ir ar apskritai juos vartoti.

    Gal ir kursioko kokio transformacijos, (jeigu išgarsėčiau apsimesčiau natty kaip ir Jeffai su lazzaru.

     

    Na ir aišku, sargo forume lankausi vien dėl to kad čia sukūriau pirmą temą, ir joje susilaukiau daug komentatų apie sportą,apart to daugiau manęs čia niekas nedomina,žaidime paskyros neturiu.(O kažkada turėjau įdomu kur tuos 20 eur padėjau)

  5. Ką čia tas Airidas nusišneka tai bbž

    Invalide tu sargo,pasakyk kurioj vietoj nusisnekejau, vipa nemokamai nupirksiu nereikes is mamos pirkti.cia vienas is tu naturalu, kur proteina leidziasi i sikna ir creatinas 10kg mases uzmeta bet priskiriamas prie steroidu.

    Tikek savim lesk pora kartu per diena ir sportuok ant turniku, galesi draugam per rugsejo pirma pasigrti savo24cm ranka ant salto cia aisku baxuras

  6. ka cia tu svaigsti vps:DDDD

    Ka tu cia svaigsti?

    Žmogus gerai sako, sita programa sudaryta pacio eigirdo, kuris daresi ja sau,taip kad komentatorius tik isireikati nemokejo, nes ectomorhpa su tokia programa ne tik raumenio neuzauginsi, bet kai tik numesi svorio dar jam, plius kur dar zmogaus traumos i kurias reik demesy atkreipti, ir pns.

    Tai kad kuria nusisneka tai tik tu janksa.

    • Meal 1 – 6 boiled Eggs, 2 cups of Oatmeal and a Protein Shake

    Meal 2 – 300g Chicken Breast (boiled) Broccoli and Brown Rice

    Meal 3 – 200g Tuna chunks in spring water, mixed with Spinach Leaves, and Wholemeal Pasta

    Meal 4 – Stir fry Beef/Kangaroo Mince with some vegetables

    Meal 5 – Steak or Kangaroo and Brussels Sprouts

    Meal 6 – 4 scrambled Eggs and some Salmon

    Meal 7 – One cup of no fat Cottage Cheese 10m before bed

     

    Zyzoo mealas, programos net nerasysiu, net visitiek cia nei vienas jos nedarysit :D

     

    Eat Clen. Tren hard

  7. Aš suprantu, kad turi tu tą savo požiūrį, jog sausai nepramuši. Tiesiog turiu gryną pavyzdį pažįstamų tarpe, kuris realiai apart papildų daugiau nieko nevartoja (esu 200 procentų tuom tikras), todėl man ir sunku patikėt, kad jeigu nori tokios figūros, tai turi būtinai kažką vartoti.

     

    Nu tai čia tau taip atrodo, kol tu nieko nepasiekęs, o kaip tavo rezultatai veidrodį gerėtų, tai tada ir jų rezultatai savaime prastėtų, ir galiausiai visi būtumėt užstrigę ties 30%, ir plius minus judėtumėt per porą metų kelis procentus, žmonės natūraliai po 15 metų sportuoja, ir nepasakytum kad tiek laiko sportuoja.

     

    Tiesiog ateitum į salę, pasidomėtum prepais, susitvarkytum mitybą ir tada galėtum daryti išvadas ar tie roids ištikro tokia xujnia.

     

    Nes čia sarginiai galvoja kad nuo proteino nulinksta, pamenu kaip ant ywos piso protą kad jis Stanazol lakė (Tikriausiai) ir kitus animalus nors nesuprto kam jie reikalingi

  8. :DDDDDDD Airidai tu gal jau dusk gerai kurse tu Eigirdą pažįstu labai senai su juo sportuoju ir panašiai taip kad patylėk tu apie jį nes jeigu papsakočiau ką tu čia rašai tai netik jis tave debilu išvadintu bet ir visi workouteriai o dabar apie workoutą

     

    Sportuoju apie pusantrų metų šeip bandau pasiekt daug ko pradėjau nuo 0 prisitraukimu ir pnš daug nesiplėsiu ir pnš sportuojam su savo hebra ;) o čia neseniai varžybu video :

     

    :DD workouteris didysis, blet galvoji tokiam pacukui girsis ką jis vartoja?

    + minėjau kad čia ne mano nuomonė, bet aš pilnai su ja sutinku,kartą ant cenos lipęs yra, tik biškį užcutino, tai ir bybi ten ką laimėjo, bet kad su farma sėdi tai tikrai čia, gal dabar off pasidarė.

  9. Jeigu jau salėje hujar*ni, tai reiškia, kad ant kurso iškart turi sėst? Tu kokiame sporto pasaulyje gyveni?

     

    Tik sakau be kurso visiškai neapsimoka net sportuoti, nebent gali išmesti pinigus ant abonimento.

     

     

    O tau čia palyginimui

     

     

    Viewer_disc.png

     

     

     

     

    Na ir pabaigai. Tai kaip gi gali atrodyti natūralas arba ko galite tikėtis po įdėto sunkaus darbo, prižiūrėtos mitybos ir pasišventimo? Apačije pateikiu nuotraukas žmonių, kurių forma yra pasiekiama daugumai [Ref. 6]. Jeigu jums patinka tai ką matote - šaunu! Sportuokit, stenkitės ir gal pavkys. Sakau gal, nes visi esame skirtingi. Turėkit raumeny, kad tam dar prireiks 3 metų darbo ir be jokių „aj vasarai būna apleidžiu“. Jei tokios perspektyvos netenkina - belieka pirkti AAS arba pasikabinti sportbačius ant vinies. Negaiškit savo gyvenimo, nes jis tik vienas. Natūraliai galima atrodyti atletiškai, bet ne estetiškai. Užmirškit apie "photoshop look". Na ir be jokio abejo verta paminėti tokius youtube natty veikėjus, kaip Matt Ogus, Chris Jones, Lazar Angelov... Pamirškit! Jie tiek pat natūralūs, kiek Pamelos Anderson silikoninė krūtinė.

     

     

    Viewer_disc.png

  10. Opa. Kačialkos žvėris grįžo. Kaip su darbiniais ir maksimaliais svoriais reikalai? Dar vis vaikiški, ar pridėjai po kokius 10 kilogramų? Nėra nieko juokingiau, kai diletantas pradėda kitiems aiškinti kaip ką daryti. Eigirdas ant kurso? :D Iš kur tokius cirkus trauki?

     

    :DD ir ką tu nori? pankas 14h prie kompo sarge pisa i kuloką ir jis man dar aiškina, nori pasakyti kaip pradėjai kažką daryti viską darei profesionaliai ?, tuos svorius išvis rašiau plius minus, kai kuriuos dar ir užsimetęs buvau, išvis čia teisintis neturiu kažkokiam lapūxuj , ypač sargo forume.Vis dar tiki kad nuo turnikų galima pasiekti tobulą figūrą?

     

    +Yra tam tikri forumai/susirinkimai kur diskutuoja apie žmonių figūras, ir susirinkę rimti žmonės kurie patys ne vieną kursiuką susukę, su rimtais prepais, tai tokie dėdės ir dalinasi išmintimi.Apie žmones kurie kažką vartojo.Pats kažką vartotum nemanau kad facebooke girtumeisi kad ten vartoji metaną, ar šnd per nosį proteino samtelį sutraukiai

    Jackas biškį pasiutai kad sugadinau tavo svajonę per vasarą galvojai ant skersinio pasismaukysi ir gryši į šūlę katytės nepažins ne ?

     

    O tam kitam kur apie sargą, tai sargo nelošiu metai laiko:D, ištikro 250+mins per dieną nebuvo pralošęs niekada.

  11. Nu ir ką tu gali pasiekti sedėdamas visą dieną ant tų turnikų?

     

    Pratimus darai netaisiklingus, stuburas gadinasi, raumenys ne vienodai auga, kūnas niekada nebus proporcingas.

     

    Dabar po šito nemesk man ten visokių pro Street Workouterių, tokių kaip Mykolas Eigirdas ir pnš, nes jie ant gero kursiuko sėdi ir vargo nemato.Prieš keletą dešimčių šitas sportas net nebuvo sportas, tai buvo apšilimas prieš gerą treniruotę štanginėje.

     

    Nepyk, bet niekada nepasieksi to ką pasiekė žmonės kačialkoj - Niekada, įpač kaip kojytės už rankas mažesnės.

×
×
  • Sukurti naują...