Eiti į turinį

Max_Driftas

Nariai
  • Turinio skaičius

    175
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Max_Driftas

  1. Sveiki, sedėjau vakare ir nebebuvo ką veikti todėl sugalvojau kodėl gi nesukūrus temos ir joje nepaklausinėjus žmonių kokios muzikos jie klausosi.

     

        Taigi metame kokios rūšies muzikos klausotės ir jei nesunku pora

    dainelių iš youtube įmeskit, kad kiti galėtu paklausyti :) 

  2. Gal tu net nerink kompų, nes nesiorientuoji į ką atkreipt dėmesį reik... Aišku išveš, na, bet, ant 720p ir normal(low) grafikų žaist su nauju kompu nemanau ar verta, ar ne?

    OK aš jų neskiriu nes nesidomiu tokiais dalykais aš domiuosi kas vyksta aplink ir sportu, o ne taip kaip tu Ponas Kompiuteristas atsirado :)

  3. Sveiki, padėkite iššsirinkti kompiuterį iki ~450 

    Ar ant šito PC paeitų GTA V ??? imesiu ir reikalavimus GTA 5 o jūs padėkit pasakykit ar paeis Dq visiems padejusiems po 2 R3P

     

    http://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_Ateities_i5_SKYLA/ATEITIES_i5_SKYLAKE/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=622818

     

    Reikalavimai: Minimalūs kompiuterio reikalavimai:

    OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
    Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
    Memory: 4GB
    Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
    Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
    HDD Space: 65GB
    DVD Drive

  4. Nezinau, kiek tokiem dalbajobam kaip jus reik sakyt, kad nepisa nieko jusu beviltiski komentarai. Taip rukymas kenkia, vienoks ar kitoks. Bet juk bleha, kas to nezino? Kaip nedaeina, kad visi zino ir visiem poxui yra. Sioj temoj mes ir diskutuojam kokias rukom, patarimais dalinames ar panasiai, bet niekas nenori girdet, kad kenkia, kad cia yra bybys ar dar kazko panasau. Peace

    O tu galvą išsitrink su muilu pirma nes tu esi psichiškai nesveikas žmogus jeigu bndai stumti ant nerūkančių ir dar rūkantis yra dalbajobai o ne nerukantis

  5. kiek tau pačiam metų? iš tavo pasakojimo manyčiau - 14~ tai nuo kada vaikai diskutuoja apie vaikus, o beto pats ir man ir mano draugams kreditus iemei, tai ir tu priklausomas Max_Driftai?

     

    ką manau apie priklausomybę kompui - jeigu iš draugų tarpo tai nieko gero, kai reik čiešint, kad greičiau baigtu lolo/csgo matčhus ir eitu į kiemą, žaidimai įtraukia, kaikuriuos stipriai, o kaikurie gali su saiku žaist ir nejaus jokios priklausomybės, betkada atsitrauks.Tokia priklausomybė sukelia irzlumą, pyktį, vienas prisižaidęs counter-straiko nuėjo į mokyklą su puška ir ten pažaidė counter-straiką, žodžiu blogai kai nueinama iki tokio lygio kai neskiriama realybė nuo virtualybės, tai tiek.

     

    saugok brolį.

    Tylėk iš vis smirdi valink iš čia ok??? Robertas_City labiau tiktu Pusgalvis_Pydaras

  6. buvau mcslime pgr admin pusantru metu, ateini, pasedi ir i menesi gauni 30 lt :D tai per tuos pusantru metu gal kokius 4 kartus serveryje pirko adminus uz 100 litu, tad manau tavo brolio pinigu dalis nukeliavo man :D

      :D :D Už tai jis dar atsieme turėjau susitikti su drauge, bet teko nuvesti ji pas močiutę tai gavo į galvą :D :D ir ne ant mcslime o ant kazkokio mc.ax.crime.lt ant sito 

  7. Gali neieškot.

     

    Pas mane su miestu taip pat tokia pat problėma - Visagine taip pat nori privežti šitų nevykelių.

    Aš nemanau, kad 50k žmonių turinčiam miesteliui reikia daugiau gyventoju kur ir taip vietos nebėra kur jie jos rado ??? :D

  8. Sveiki visi, šioje temoje norėčiau pakalbėti apie vaikų priklausomybę kompiuteriui.

    Aš turiu brolį kuris pradeda mane uz jį vyresnį ir didesnį brolį dviem metais mušti jeigu neleidžiu jam pažaisti minecraft'o su jo noliferiais draugeliais.Tai ka gi aš su juo dariau pirmą kartą kai tėvai išvažiavo vienai dienai i palanga pailsėti o mane paliko su juo namie paliko pinigu ir per tą maža vaiką teko eiti iki močiutės maždaug 10km nes buvo pinigų palikta ant maisto,sask. papildymo ir t.t. žodžiu paliko apie 150Lt ir jis visus pinigus išleido "serveriui" bent man jis taip sake bet po to kai pasižiūrėjau tie pinigai buvo išleisti serverio savininkui uz paprastą serverio prižiūrėtoją ir ką???... Ogi teko eiti 10km man čia juokai, bet jam tragedija vos ne kas 100metrų tegdavo jam ilsėtis ir tuos 10km nuėjom per 9valandas nors į piligriminį i dieną ėjom po 39km ir eidavom vos pora gerų valandų... tai nenorėkit turėti tokį brolį arba iš anksto prižiūrėkite ir jeigu tėvai numylėtinis jis vistiek kai nėra tėvų drauskite jam žaisti ilgiau nei 1val. nes maniškis kaip pastebėjau kekvieną dieną sako einu miegot arba labanaktis nueina ir laukia kol visi užmigs išsitraukia kompiuteri ir visą naktį žaidžia jau du kartus aš pastebėjau eidamas i tualetą mama irgi jau viena kartą matė taigi cia panašus i mano brolį: 

     

     

                                      TEMA ATIDARYTA!!!... ;D ;D

  9. Kuriame mieste gyveni jei ne paslaptis ? 

     

    Dėl darbo vietų mūsų šalies politikai nepergyvena, nes jie tikisi, kad į Lietuvą atvyks protingi, išsilavinę žmonės, kurie kurs verslus, kurs darbo vietas mums - LIETUVIAMS. Iš tiesų yra naivu tikėtis, kad jie gaudami tokius pinigus dar stengsis kažką daryti. Bet ne nuo mūsų tai priklauso, kadangi LR bėgioja paskui ES dudelę ir daro viską ką jie liepia. 

    Aš gyvenu Kuršėnuose. Norėjau įkelti puslapį kur rašė, kad Kuršėnai 6 vietoje bet neberandu... :(

  10. įmigrantus* Yra pliusų yra minusų. Iš tikro daug galima diskutuoti. Nors, aš neesu rasistas, tačiau man jie ne prie širdies. 

     

    Jų neatvež daug - 1105 pabėgelius. Lietuvai, kurioje gyvena daugiau nei 2,5 milijonų žmonių, tai nėra didelis skaičius. Didžioji dalis, to, kodėl aš esu prieš - tai finansai skiriami jiems. Labai skaudu yra, kai seneliai, neįgalūs žmonės, kurie gyvena Lietuvoje nuo pat nepriklausomybės atkūrimo, kur dirbo Lietuvoje pastoviai - gauna mažiau nei planuojama skirti "pabėgeliams".

    Taip, prieš juos naudojamas cheminis ginklas, jie bėga praktiškai nuo mirties - bet ar visi ? Yra dalis pabėgelių, kurie bėga net ne iš karo zonos, o tiesiog dėl geresnių finansinių sąlygų. Paklausti, ar jie norės grįžti į Siriją, kai pasibaigs karas - jie atsako, kad NE. Tai kodėl ? Manau kiekvienas žmogus norėtu gyventi savo gimtinėje, jei joje viskas yra gerai..

     

    Iš tiesų esu daugiau PRIEŠ nei UŽ. Visų pirma, manau reiktu suteikti garantijas lietuviams, jaunimui, kurie mokosi ir planuoja karjerą darytis Lietuvoje, o poto žiūrėti į kitus. Visų pirma reikia padėti saviems, o tik paskui teikti pagalbą kitiems ! 

    Aš visiškai sutinku su tavimi :) taigi ir aš esu VISIŠKAI PRIEŠ juk jie atvyke gali užimti ir mūsų darbo vietas :( todėl nelabai norėčiau, kad taip atsitiktų ir nenorėčiau, kad mano miestelis būtų pilnas emigrantu nes per delfi.lt skaičiau, kad mano miestas TOP 6 vietoje kur būtų galima apgyvendinti pabėgėlius, o kur pas mane miestelyje mažame vos 50 tūkstančių gyventojų turinčiame vos ne kaime tilptu pabėgėliai??? Žodžiu dėl šito aš PRIEŠ...

  11.                                     Ka Daryčiau būdamas sarg administratoriumi

     

    Kaip as pasielgčiau su sarg serveriu turedamas privilegija redeguoti serveri ir t.t.

     

    1.Pridėčiau daugiau darbu tokiu kaip: astronautas (turėjau savo serveryje),baldu pardavejas ir t.t.

    2.Daryčiau konkursus dėl 1-10 mil. kokius 5 kartus į savaitę.

    3.Padaryčiau jog drk postus darbu gautu tik patys profesionaliausi ir griežčiausi, kad į tokį kaip POLICIJOS darba neitu tinginiai dėl kuriu turi vargti.

    4. padaryčiau kad butu isiregistruojant į žaidimą reiketį parašyti savo amžiu ir jeigu esi iki 18 metų gautum 100k baudą ta prasme padaryčiau komendanto valandą nuo 00:00 iki 07:00.

                

                                        Taigi viso gero :)

×
×
  • Sukurti naują...