Eiti į turinį

Pons_Makarons

Nariai
  • Turinio skaičius

    59
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Pons_Makarons

  1. Aerox atsisakyčiau, nes jiems reikia labai daug priežiūros ir kainos už plasmasės gabalą per daug išpūstos, mokama tik už pavadinimą. Iš motorolerių siulyčiau piagio nrg. Nedaug priežiūros, ekonomiškos, paprasta bet neprasta išvaizda, ir sėdi ne kaip ant taburetės. Bet geriausias variantas butų endūro ;)

  2. 105 nežinau ar vanelint gali, bet 100 manau drąsiai, bet gi ne viskas ten svarbiausia tam maksimaliam, susiderint ir viską gi gali, yra kitų dalykų kaip akseleracija, garsas, kaip kyla ir pan.

    imk rs, nes derbis tas senai jau stovi... 

  3. Nu kai iššsilaikysiu teises (liko tik vairavimas regitroj) tai galvoju paimt Audi A6 2.5TDI 103kw

    ba05a7a3558a6b484869e5b3627de3f9171.jpg

    neblogai šita atrodo. Bet aš neimčiau vien dėl to, kad neuniversalas =/ Universalus renkuosi todėl, kad žiūriu į prieki, mano darbas toks kur reikia įrankius vežiotis tai turi būt nemažai vietos bagaže :0

  4. Taigi artėja man teisės žinoma ir pirma mašina. Aš galvoju apie Opel Signum. Ją pasirinkau, nes visi bmw, audi, passatai vemt verčia kur tik pažiūrėsi matai juos.

     

    Noriu jūsų paklausti kokia jūs pirmą mašina norėtumėt isigyti?

  5. Kadangi aš iš savo pinigų tokius dalykus perku, tai man gaila sukišti tokius pinigus į telefoną. Gavau jau lg leon, esu labai patenkintas viskas veikia puikiai, priekinė kamera galėtu būti geresnė, batereika laiko labai gerai :) Rekomenduoju jeigu mokat saugot tokius daigtus.

  6. Hėbra laukiu nuomonės apie LG leon 4g lte telefoną... Skubiai reikejo, tai kuris patraukė akį tą užsisakiau. Penktadieni turi atsiūsti. Dabar žiūriu atsiliepimus, kad truputi prašoviau... Ar tai tiesa? Su akcija 130e kainavo.

     

    e0d4947c33d9b0560cdbc26645146f69237.jpg

×
×
  • Sukurti naują...