Eiti į turinį

Misteris_Rokas

Nariai
  • Turinio skaičius

    44
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Misteris_Rokas

  1.                                                                „Ką daryčiau,būdamas pagrindiniu serverio administratoriumi. “.

    Taigi Taigi Taigi 2015-01-01 Nauji metai, bumeris daro eventus, Pgririausius ir BAM Pirmas parašęs geriausia/gražiausia istorija, ką nuveiktu su pgr.Admin. Geriausios istorijos autorius gaus Pgr.Admin 31dieną, jaigu jis bus itin nuostabus/šaunus pgr.Administratorius Bumeris žada jam leisti būti pgr.Administratoriumi ilgai ilgai. Taigi praleidžiame 10dienų žaisdami Sarg.lt serveryje ir beabejo realiame gyvenime, ir ziurime Admin_Bumeris per /S Bumeris skelbia:
    Admin Admin_Bumeris: Konkurso laimėtojas jau forume!
    Visi pildė istorijas skuba pažiūrėti(tarp jų ir aš) ir bum žiūrime Konkursą Laimėjo Just_Stogas!
    Taigi nuo tos dienos aš tapau Pgr. Administratorium, ir taigi prasidėjo mano laimingosios dienos!
    Pirmąją dieną aš pagalvoju, o jaigu man taip pasisekė, kodėl nepadarius šventės ir kitiems?
    Taigi tą dieną aš padariau pati Pirmą toki eventa šiame serveryje, tai buvo sukurti 50 medžių į kuriuos galimą užlipti, o viršuje buvo kaip CheckPointas kuriame sustojus gaunate 125xp ir 2Kreditus. Bendras serverio medžių kiekis buvo 1237medžiai!!!!!! Taigi tuos 50 buvo surasti sunku. Bet kai surinkdavai visus 50 Galėdavai nusipirkti Vincent mašina kuri kainavo 90kreditu, nors bendrai surinkus 50 medžių jūs užsidirbate 100kreditu ir 6000xp. Taigi pirmas visus medžius surinko Giedrius_Capnap ir nusipirko Vincent! Jo išsvajotą mašina. Išviso medžius surinko tik 17žmonių. Taigi eventas truko 5 dienas, ką gi pasižiūrėkime savo /info, o ten žiūrime jau liko tik 25d Pgr. Administratoriaus.
    Taigi jau 5 Diena kaip aš sarg.lt Pgr. Administratorius. Taigi dar per 5 dienas pažadėjau padėti sutvarkyti bugus, taigi ir vėl iš to padariau naudos ir bumeriui ir žaidėjams. Taigi paskelbiau, kad daugiausiai bugų suradęs žmogus laimi 50kreditų, 1000xp,10,000eur. Taigi išvis buvo sutvarkyti 739bugai!!!! Ir eventą "Kas atras daugiausiai bugų" laimi:
    Nepilnametis ką tik į serverį prisidėjas Nepilnametis 12 metų žaidėjas Tiz_Tunex! Taigi jis praturtėjo 50Kreditų,1000xp,10,000eur, kas kaip naujokui yra labai šaunus prizas!
    Taigi jau praėjo 10 Pgr. Administratoriaus dienų, ir 10dienų buvo paaukotą Savininko ir Žaidėjų Gerovei. Taigi šias 10d praleisiu gerinant serverį, ir pačiam sau.
    Taigi pirmas 5 dienas aš praleisiu savo gerovei, taigi būkim teisingi, reikia pasidžiaugti ir sau, nemeluokim kad viskas tik kitiem! Taigi kolkas nebuvau niekad vairavęs "HotRing Racer A" taigi sugalvojau nusipirkti sau tokį gražuolį, ir išbandyti jį, nes turėjau pinigų kiek norėjau, bet Bumeris liepė nepiktnaudžiauti! Tad pinigų pasiemiau tik HotRingui ir Savo namukui už 70milijonų šalia /tpls teleporto. Taigi šias dienas praleidau kaip Sergėtojas, bet tiesą sakant, pažažaidžiau su admin, ir bumeris man davė vardinį įspėjimą, kad nedaryčiau to daugiau! Taigi praėjo 5 dienos. Kaip ir žadėjau dar 5 dienas praleisiu serverio gerovei.
    Taigi 1 mano atnaujinimas buvo, kad iš mašinos neitu išlipti kol neatrakinai mašinos!
    17 dieną buvo Sumappinta naujoji Traukinių Stotis, kuri buvo prie dabartinės Admin zonos. Atsiliepimai buvo tikrai geri.
    18 dieną buvo panaikintas teleportas /tpkalnas, todėl kad dabar ten būdavo perlengva patekti, tad biski realistiškumo! Ir visi kam reikia ten nuvykti važiuokite keliu kuris padarytas į Everestą.
    19diena Buvo sukurtas atnaujinimas.
    Kuris leido perkant mašina pasirinkti Automatinė ar mechaninė pavarų dėžė, kad galėtum vairuoti mašina turėjai praeitį dar viena teoriją, Vairavimo Mokykloje.
    20 dieną buvo Padaryta didelė Prisiminimų lenta šalia Muziejaus. Prisiminimų lentoje buvo surašyti visi buvę ir esantis Pgr. Administratoriai. Ir visi kiti svarbus prisiminimai.
    Taigi atėjo 21d Pabandžiau Prižiūrėti serverio tvarką, Skype, Adminus, pavogimus. Taigi man sekėsi nelengvai. Vakarė pajutau, kad šis krūvis skirtas ne man! Ir jį atlaikyti yra labai sunku.
    22d aš dariau paskutini eventą tai buvo Geriausias bėgikas. Buvo prizai
    3. Vieta: 500,000eur
    2. Vieta: 1,500,000eur arba 100kreditų
    1. Vieta: 6,000,000eur arba 12 Sarg.lt Valiutos.

    Eventas vyko 2015-02-03 16:00
    Evento trukmė 3 valandos
    Evento užduotis Apibegti Kuo daugiau ratų nuo San Fierro Vyriausybės pro Los Santos pajūrį Pro Las Venturas kalnas, ir atgal pro San Fierro Vyriausybę.
    Dalyvavo 72žmonės
    3. Vietą laimi Donny_Vrickus apibeges 4 ratus aplink mapą.
    2. Vietą laimi Lenny_Mob apibeges 5 su pusę rato
    1. Ir 1 vietą laimi Jim_Profaci apibeges 8ratus aplink Mapą!!!!!!!
    Taigi atėjo 23 dieną ir taigi šįvakar aš nusprendžiau pasitraukti iš Pgr. Administratorių, nes šis postas man yra per sunkus, o Admin_Bumeris su Tautrimas_Juska tai vykdo idealiai. Turi šaunius moderatorius. Taigi atsisakau posto, ir palieku tai toliau nuostabiai globoti ši serveri Gerbiamiems Savininkams. Linkiu jums laikyti ši serverį dar ilgai ilgai! Kai pasensit perduokit ši serverį savo vaikams, ir tegu jie globoja ši serveri taipat gerai kaip jums. TAIGI SĖKMĖS JUMS!





                                                                                                                                                                                                                                                                                       Pagarbiai Just_Stogas

×
×
  • Sukurti naują...