Eiti į turinį

Belgu_Owcharka

Nariai
  • Turinio skaičius

    129
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Belgu_Owcharka

  1. 4 minutes ago, Velnias said:

    Sveikas,tai pradzioj galetum paziet youtubei kaip kiti zaidzia ir pasitreniruot paprastuose servupse ir pries compepetive manau visada padaryk apsilima prasisaudyk truputi.O kaip kilti tai eini ir cempepetive losi manau isivaziuosi po biski.

    as ne tai turiu omenyje, kad kaip auksciau pakilti ir panasiai , viska zinau o kaip rangas kyla? kiek reikia laimeti? nes dabar 3 laimejau persokau i gn1

  2. prieš 7 minutes(-ių), Agnius_Tropec rašė:

    įprašiau? neivieno neprašiau, kad loštumėt :D su plattu ir alge pradėjom lošt ir tik poto jūs visi irgi parsisiuntėt. baninau ts? atsigauk kickus gaudavai dėl savo nesamonių leidimo, o dėl verkimo pats nekartą verkei kokia komanda lieva ir ko jie nemoka, btw ne savo acc lošiu, o mmr supistas tai kodėl man prapisinėt matchus kai galiu laimėt 

    Tai ,kad įprašei dar tais laikais kai "skype" naudodavau tai ir rašydavai per jį einam palošt , o as dar nemokėdavau to lolo žaist todėl ir nenoredavau ,tai ir įkalbinėjai puse h ,kad ateičiau su tavim pažaist. O ts banindavai,kickindavai taip dėl nesamonių, bet paskutinę dieną, prapisęs žaidimą kickinai už nieką , kad tu mane ten išbaninai 1s aš tavę atgal ir užkelei ten iki 1 min baną galvojau viskas juoko formoj, nenoriu tokiom nesamonėm kariaut ,nes žinau ,kad poto eisi verkti,kad unbanintų, todėl ir nesikišu į kovas su depresikais.

    • Už 1
  3. prieš 1 minutę, Agnius_Tropec rašė:

    kiek emocijų dedu? paskaičiuosi, čia tu šuo ne aš žaidime 

    Bet čia pas manęs teigiamos emocijos , o dabar kalba eina ne apie sampą o lolą, aš lolą žaidžiu su nuotaika pastoviai, niekada neesu ant kažko dėl lolo pykęs iš savų, o tu prapisęs pats žaidimą ,net poto banini ts už tai ,kad pats prapisai žaidimą. tu tą lolą už mane ankščiau gal pradėjai žaisti keliais mėnesiais, dar pats į šitą žaidimą atėjau per tavę, nes išprašei ,kad ateičiau pažaisti, ir visa laiką kiek tavę pažystu nežinau kiek tau ten buvo 12 ar 13 metų tais laikais zyzi dėl to žaidimo kaip boba.

    • Už 1
  4. prieš 3 minutes(-ių), Agnius_Tropec rašė:

    nemaniau, kad tu rimtai toks išsigimęs 

    Aš išvis maniau ,kad normalus esi , kol nepamačiau kiek emocijų į žaidimą dedi ir ašarų kiek išlėji, čj iš tavęs tokius žaidimus atimtų bėgtum zyzdamas, kažkoks depresikas. Bandai kažkokiu lyderiu apsimest ar kas yra tau.

    • Už 1
  5. prieš 2 minutes(-ių), Agnius_Tropec rašė:

    o tai per mane prapisam, aš tau lane iškerinu ir vstk už nulį teame sėdi, easte plat boostintas 

    Kas mane boostino ? pats uzsikeliau, dar verkei kad easte visi trollina kai zaidem , nes nepazaidi tu pats tokiam lygi ir nieko tam easte nepadarai, o weste kiek zaidem tai ten dar didesniu troliu buvo, easte prapisa zaidima , kaltina easta normalus.

  6. Ką žinau, kaip tik fainiau pačiai žaist, nors įtampa, visas įdomumas yra, o čia pamoki šaibas, pakelia tau tą ranką ir tik tam, kad galėtum pasigirt, kad nebe B5, nors jei vėliau vėl pats loši, greit nusiridensi ten, iš kur tave ir ištempė

    nera tos itampos jau , pamenu season 3 kai losdavau tai ruosiaus matchui rankedo koki menesi , ir poto 5 is eiles prapisau ir gavau b4 tada iki silver keltis buvo itampa , kai stengeis laikytis tos taisykles kad flaminimas pralaimi zaidimus sededavau nervuotas ir zaisdavau kol laimi pralaimi , jaigu pralaimi zinai kad kita galbut laimesi , cia yra itampa , niekas sito jausmo jau nebepajaus

    • Už 1
  7. Noriu darbo su gyvunais aisku ne daktaru , o uzsiimti kokiu dresiravimu , dar noreciau biski veliau atsidaryt mini zoo , ir kazkaip plestis aisku is to nepragyventum , bet visgi dirbtum su gera nuotaika ir zinotum , kad darbas kuris tau patinka neatsibos , esu belenkoks geros sirdies gyvunu myletojas , sunys man patinka labiausiai :)

×
×
  • Sukurti naują...