Eiti į turinį

Jamesz_Fantom

Nariai
  • Turinio skaičius

    112
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Jamesz_Fantom

  1. Nekenkia plaučiams? Ar tikrai? Elektroninių cigarečių skystis yra dezinfikavimo skystis ir labai daug skonio ir kvapo stipriklių. Po kelerių metų naudojimo galima susirgti plaučių ligomis - plaučių uždegimas, džiova ir pnš.

     

     

    + nikotinas ir kitas šudas, galėsit vaidint vaidoto video ačkarika ir sakyt aš sergu vėžiu.

     

     

     

    iseikit. abu. staigiai.

  2. Uhhh kaip gaila kai tokie vaikai pradeda postint ar komentuot apie el. Cigaretes bet svarbiausia kad jūs jų neturit :DDD pvz šitame poste grynai matosi kad ne tavo. Nu tarkim. Tarkim turit. Gerai pvz man labiausiai patiko komentarai "draugas nusipirko tai dabar ir aš nusipirkau" Na manau jums jų net neparduotų. Ypač turint tik 14metų...

    Geriau eik pasportuosi, užsikačialinsi, žymiai kietesni būsit nei rukydami. Sueis 18 metų turėsit proto, tada pirkitės. Nemanau kad turint 14metų jum jas kažkas parduos. Ignai tu turbūt norėjai pavaidinti kūrdamas šį postą ;) bet kietesnis rukydamas nebūsi.

    Iš tikrųjų pažiūrėjau "rūkančių" profilius. Vos ne visi vaikai...

     

    skaiciau tavo komentara 3 kartus ir krw galvoju tu seip debilas ar vaikystei trauma turejai? ar tiesiog dabar pats nesi pilnametis turi 16-17m ir mamyte liepia 7h but namie ir pamokas ruost kad toks proto invalidas esi? :D Apie nepardavima, tavo nuostabai yra pilna fb grupiu kuriuose bahureliai stumdo elektronkes ir jiem vapse px parduos 60meciui seniui ar 13meciui vaikui, toj pacioj mokykloj daug kas stumdo senesnes savo elektronkes ir irgi lengva gaut gan pigiai. O apie tavo zodzius "Sueis 18 metų turėsit proto, tada pirkitės" isvis patyliu, nera daugiau apie ka su tavim sneket, tiesiog pamirsk sita tema kol mamyte nepamate kokiuose puslapiuose sedi ir neatjunge savaitei interneto

  3. Gera labai ta rank sistema dabar.Panasi ar vienoda buvo 2012-2013m ar klystu? :) Dabar nors nebus boostintu,bus savo rankuose,tiesiog numuse visus per 2-3rankus nebent jau tikrai buvo vertas to rank ir paliko,o kas krito dar daugiau tai tiesiog botas yra reiskias :D Daug labai buvo zaideju kur sedi tarp supreme-global,o zaidzia kaip dmg-lem tai wtf? :D global pasiekt tikrai buvo lb lengva ir seip tarp tu global lievai buvo,neatitinka skillai daugumos,o dabar bus gan viskas normaliai,normalus zaidejai manau bus tarp global,o ne boostinti.Aisku dar turi praiti kazkiek laiko kol visi bus ten kur ir turi buti.Juokinga kai kaikurie krentat nuo suprema iki mg2,daugiau nei 3-4rank nu cia tada ir taip viskas aisku,nebuvot vertas to rank jei tiek daug kritot.Aisku gal dar ir yra taisytinu dalyku,kiek skaiciau fb grupei ten buvo daug kam 3-4win 1loss ir derank,tai biski keista,bet gal tiesiog jus per visa game surenkat tik 10-30point?Tada va jums ir atsakymas kodel derank.

    Dabar didesne problema manau smurfai.Po update kaip zinome lengviau derankintis,tai daug kas pradejo derankint mainus ar naujus acc kurtis,tai kitiem dabar sunkiai rank keltis.Na neslepsiu :D pats ir meginau derankint ir reikejo 8pralaimet kad nukristu rank poto sakau dabar gal bus lengviau derankint,tai 6prapist reikejo kol nukrito,nezinau kame prikolas,kad tiek daug reik prapist.

     

    daug tiesos prirasei, pats buvau supremas bet stebuklingai po update atsiradau lem, sumasciau derankint tai kas antras mapas su novom ir sawed-offais ir kitais gaidziais, tai kas antra galima sakyt pralaimiu gal net 2 is 3 kartais bet vistiek nekrentu, iki le nukritau daugiau nebeina :D

  4. vaikų žaidimai su ta am kategorija ;D persiskaičiau knygutę, pasprendžiau bilietų ir iš pirmo karto išlaikiau regitroj. 35 litai regitroj už teoriją, jeigu išlaikai pažymėjimo atsiemimas kainuoja 49lt, +15lt sumokėsi jeigu norėsi, kad jį pristatytu į namus. už medicininę/pirmą pagalbą sumokėjau +-70lt. tai viskas bendrai kainuos tau ~160lt. 

     

    bahurs lietuvoj tokios valiutos kaip litas nebera jau daugiau nei metai, wake up :D

  5. Glock-18 ,,Water Elemental''(Minimal Wear) = 2 Keys Or 1-3 Other Weapon Skin. AWP ,,Worm God'' (Factory New + 2 Stickers) = 1 Key Or 1-3 Other Weapon Skin. M4A4 ,,龍王 (Dragon King)'' (Field Tested) = 1 Key Or 1 Other Weapon Skin. P250 ,,Franklin'' (Factory New)= 1 key Or 1 Other Weapon Skin. Music Kit | Darude, Moments CSGO= 2 Keys. https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=121399463&token=z_wmtToD

     

    ** rasyti angliskai lietuviskame forume kurio 75 procentai nariu nesneka london? bbz kas tau negerai

  6. Tai jie deda, tam kad tūrėtų į my bets įsimete peiliu prieš kokias rimtesnes varžybas ar turnyrus, nes paskui nebūna laisvų botų. Beto tokios komandos kaip Fnaticai ar TSM tikrai nethrowins, nes bus kaip iBUYPOWER komandai. Kai turi tokius remėjus tai jiems tikrai neverta throwint kai jie nedėl skinu visai težaidžia :).

     

    tai negalvok kad jie nethrowina, tai galim sakyt viesa paslaptis, bet koks skirtumas kad ir ne tie throwai gi buna dienu kai tiesiog vienai komandai visiskai nesiseka o kita ant bangos, cia gi zmones o ne cso botai kokie, tai tokie oddsai kaip 95-5 man yra juokingi :D

  7. Aš nesuprantu biškį koks tolkas yra dėt tokią sumą ir dar ant tiek proc? Suprasčiau nu tie kur deda 100€ kokia tai gal ir abydna ten jiem ant mažiau dėt. Su tokiomis sumomis jau geriau dėtum kaip ir minėjo ant 10 - 30% kur jei paeis tai 5+ dolcai win, o čia dar dedi tarp tokių komandų kur tuos "Wrecking" nelabai kas žino ir tarp pro lygos komandos "TSM", kad ir kaip man jie xujov*.

     

    dar juokingesni tie, kurie meta ten po 3-4 peilius ant tokiu komandu kuriu procas ~90, sumastys pathrowint ir pamojuok asarele braukdamas savo skinams. pats gazas yra 60-70 procentu, dar juo labiau kai zmones turi tokios vertes skinu ir nesugeba paaukot vieno rakto ir eit i betu grupes kur zmones nuo 5 dolcu iki 100 prasimusa per kokius 3 betus. nu aisku cia ne man teist, tik seip pasakau nuomone :D

  8. Tu tik nebegydyk ir nemeluok kitiems. Paprasčiausiai tavo ref linkas čia per kurį žmonės prisijungę ten tau kaip ir "duos" 20 credits (to webo). Tai vietoj melavimų normaliai parašytum. Be to ten už jokius linkus negauni, nebent parduodi savo itemus į tuos credit ir perki kažką, arba pats kaip ir tu renkiesi refus.

     

    kitaip isverciant Armando pranesima - Bondai, tu duxas.

  9. fasttech.com patikimas? Ir per kiek laiko panašiai atsiunčia prekes?

     

    ziurint ka imi, as jau menesi laukiu isticko 30w ir atlancio, pradzioj nebuvo sandely del to ir laukiu tiek ilgai bet jau sia savaite turi pareit. seip geri atsiliepimai, tik ilgai siuntima daro is singapuro.

×
×
  • Sukurti naują...