Eiti į turinį

Tyler_Latham

Nariai
  • Turinio skaičius

    101
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Tyler_Latham

  1. Jeigu moki pass pasikeist, ir užsidėt telefona, tai niekas nenuvogs..

    Ar bent esi pirkes kazka acc pavidalu ar gifto? Jauti skirtuma, tarp kainu, bei  supisto share ir supisto full game turejimo su visais priemimais iki pilno malonumo? Yra traderis Erikas, kuris viska stumdo juoka kelianciomis kainomis ir dar nuleidzia jei mokesi deretis vos ne dvigubai, gausi full game ir rami galva.

  2. Esu nusipirkes, gailiuosi.

    jei vienas loši nepajusi tokio didelio malonumo kaip su draugais, man asmeniškai tie play online matchai, kad ir su draugais grynas gavno idomumo 0, bet va competitve įkvepiantis lošt ir keltis divisionus su prospectais, mane nesveikai įtraukė

  3. atrodo gan įdomus , bet ar šitą žaidimą ne per sunku žaisti?

    Nu kodėl turėtu būti sunku, žaidimas padarytas labai gerai netgi yra rangų sistema, taip pat ir leveliu su laiku pats pajusi kaip tobulėji, sunkiausia bus išmokti ,, skraidyti “ ore ir ore atmušinėti kamuolį ( kas mano su Martin rangu) tapo kasdienybę.

  4. ant savo laptopo bulvės sugebu palošt be lagų, kad game atrodytų gerai įjungdamas įvairiausias hujnias (kurios vos vos nuima fps), aišku render quality, bet mėgautis žaidimu visai netrukdo, ss iš vakarykščio matcho su Martin:

    31496a3a3621d3275d0d5ff1c8ba08cd629.jpg

    aaef2f531c68ae504929fdd4a994262c389.jpg

  5. Jop išties ir dar labai geras dalykas, kad žaidimai trunka vos 5-10 minučių. !

    Kaip galėjau šito nepaminėti :(( žaidimas siūlo 1vs1, 2vs2, 3vs3 ir net 4vs4 ( chaos) mode, 26d išleido free update pavadinta ,, Hoops “, nuo šiol galima žaisti ne vien tik futbolą, bet ir kašį ! Štai traileris:

  6. Žaidimas tikrai geras, gerai optimizuotas galėsit palošt ant bulvės, labai greitas krovimas ( mapus krauna per kelias sec), dahuja customization tipų ir car pasirinkimo, kai game užima vos 2gb ! Patariu visiems kurie nori gerai praleisti laiką su draugais, nes žaidimas siūlo įvairiausių game mode pasirinkimus, taip pat competetive !

    • Už 2
  7. navi formoj yra, cloudams reiketu labai pasistengt jog kazka padarytu.

    del clg tai padek dieve.. worst na evah.

    vp su tokiu lineup'u nieko nepadarys kad ir kaip jiems rupetu ju fanai, kol neprakickins visokiu pashu ir t.t

    del nipu tai jei judes taip pat kaip last matchuose pries astralis tai tures fnaticai bedos

    atvirai del clg teisus, bet why not? Cia ir gambit ir fsid3 gali per kazkoki fuksa paimt, man maloniau betint ant underdogu ir rizikuot su jais nei kaip lohai pisa ant 80proc ir sako ez ;D

  8. va dabar galit betint

     

     Vien atsizvelgiant i tai, kad vp sis turnyras dahuja reiskia del ju ateities ir ju fanu, jau matau kaip dahuja lohu verkia del prapistu skinu ant g2

     Db del liquid, keista situacija su jais, ypac su igl rolem ir playeriais adreN, ir koosta, vien del tos netvarkos, faze zymiai labiau pasitiki savimi

     Del cloudu naviai turi zymiai didesniu sansu tai pripazinsiu, bet man dapizdi negaila 88ct ant navi stickerio kitam matchday, maloniai nustebciau jei cloudai laimetu, iskart pasaulis pakeistu nuomone apie juos per kelias minutes

  9. Krč pasidalinkit savo pickais ant mlg majoro

    sunku siais metais apsisprest su pickais

    NiP vs Fsid3 - NiP

    LG vs mouz - LG (bet mouzai turi nesveiku sansu paimt, close game bus)

    FaZe vs Liquid - FaZe (nors ir palaikau s1mple, ne jiems laimet)

    Fnatic vs Splyce - Fnatic

    EnVyUs vs CLG - envy

    Astralis vs Gambit - Astralis

    Navi vs Cloud9 - bbd Cloud9 nesveikas fanas ju ( galiu but viens is tu keliu proc beteriu, kai jie laimes)

    Virtus.pro vs G2 - VP, nes G2 lieviausias teamas ant kurio galima butu betint, kas betine ant ju kai jie underdogai zinos, kaip jie chokina turedami dideli advantage ir visada del to prapisa (nekalbu kai pries mouz ejo, nes rimti ant mouz dejo, nors td choke nu nh koks buvo ;D)

  10. šiandien atsiuntė ausines, kurias užsisakiau gruodžio mėnesį, jau antras gautas prizas, tik tiek, labai labai reikia kantrybės :D o kad išrenka per 10min tai tikrai ne, ausines visokias ir didesnius dovanų čekius tą pačią minutę, lieka tik visokie paypal po dolerį.

    2men prizo laukt, per toki laikotarpi gali 10 tokiu ausiniu paimt

  11. tai aš kai prisimenu nueinu, o taip tai irgi perdaug vilčių čia nededu

    Jau 5men zinau gokano, pirma viska rinkau saziningai - nesekmingai, nk nepavyko atsiimti, veliau pradejau bugint - sekmingai atsiemiau kazkoki laikrodi kurio db nera (as jo irgi nebeturiu), didziausias isbandymas buvo laukt 2,5men ir tiketis, kad jis bus geras (to nebuvo). Nuo to laiko nei karto nesu uzsakes jokio prizo, tiesiog nespeju po 20-30s jau out of stock, bet gokano sugeba meluot, kad per 10-20min. Prizu atsiima stpdv keliasdesimt o tie pisa prota, kad tukstancius, krc hujnia totali niekam nepatariu prasidet ir rimtai ziuret i ta saita, o ypac pirkt restock laika, jau geriau man prasiuskit duosiu csgo raktu.

  12. Bet skaičiau, kad banina tuos, kurie bugina. Ne?

    Nusisikt jiems ant tokiu kaip as, raso grasindami, kad tuos uzbanino nors nevienas nera gaves bano, kiek sedziu jokiu problemu nematau. Vietoj tu baninimu kaip jie ale raso, galetu paimt ir sutvarkyt viska, bet jie to nedarys, nes uz kiekviena uzsireginima jie gauna babla.

  13. Sveiki, kaip žinome žaidimų platforma ,, Origin “, kuri prekiauja tik EA žaidimais, nusprendė mus palepinti nemokamu Need For Speed: Most Wanted 2012 žaidimu, šiuo metu jis yra ,, On the House “ tipo, todėl amžinai ten nebus PASKUBĖKITE. Žaidimas bus full versijos, ne joks demo ar trial, galėsite ji žaisti kiek tik norite, o ne tam tikrą laiką.

     

    Pradėkime, norint ji pasiimti jums reikės:

    Susikurti Origin paskyrą

    https://gyazo.com/baa28151173856cb98756121509c89b5, spaudžiate register ir tai padarote.

     

    Jau prisijungus jus būsite nukelti į pagrindinį puslapį kuriame nuėjus šiek tiek žemiau rasite patį žaidimą:

    https://gyazo.com/7876b9bf4e4ca4fe4f6223a2d836092b

     

    Tada spauskite Dowload Now:

    https://gyazo.com/28155622fc4eeefb8890c521fc98b842

     

    Jei neturite origin jums pasiūlys jį instaliuoti, o jei turite paspauskite ,, Launch Origin “ ir žaidimas bus pridėtas į jūsų ,, Library “, iš kurios galėsite jį instaliuoti, valdyti ir žaisti. Viskas atrodys taip:

    https://gyazo.com/2395080d83e957f97f162e49994501f3

     

    Paskubėkite amžinai jo ten nebus, jei norėsite pažaisti kartu(taip tai galima), parašykite savo nickus į komentarus pridėsiu :)

     

    Nebijokite spausti ant nuotraukų nuorodos, jokių virusų ten nėra.

×
×
  • Sukurti naują...