Eiti į turinį

Old_Fighter

Nariai
  • Turinio skaičius

    17
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Old_Fighter

  1. Tai aš nekalbu apie Lietuvą, ne taip supratai. Aišku, kad negins, bet kalbu, kad jis yra taip pat prieš teroristus, kaip ir europiečiai. Jis juos naikins, kaip naikins kitos Europos šalys.

    Apie Lietuva abejoju ar kazka darys musu valdzia. Net gi dabar kai tokia baisi situacija paryziuje. Lietuviai tyli apsisike sedi ir nenori niekur lyst :) O del Putino teisingai sakai kad naikins kaip kitos ES.

  2. Na, nežinau ar verta čia kurti tokias temas, nes pilna yra tokių, kuriems ši tema neaktuali ir geriau toliau žaisti samp. :) Dėl pačių atakų : baisu. Pats asmeniškai esu žiauriai prieš pabėgelius, pilna iš jų bėgdami apsimetė, jog bėga su nekaltomis šeimomis nuo karo, nors iš tiesų tai buvo grynas melas. Pilna iš jų dabar yra tiek Prancūzijoj, tiek Vokietijoj, todėl nenustebsiu, jog panašūs dalykai bus ir kokioj Vokietijoj, Lenkijoj, o gal net ir Lietuvoj.(Dėl Lietuvos mažai tikėtina, nes patys pabėgeliai čia pasilikt nenori.) Gerai, kad esam prie Rusijos, o tie teroristai prie Rusijos mažiausiai nori artintis, nes Putinas jų nekenčia taip pat, kaip ir mes ir sakė, kad juos išnaikins. Kalbu ir apie oro atakas į Sirijos teroristų bazes, todėl tai vienintelis dalykas, kurį Putinas gerai daro ir kurį palaiko dėl to dauguma europiečių. Labai gaila žuvusiųjų bei artimųjų.  :)

    Putinas lietuva gins? Nejuokink :DDD Bei lietuva niekam nera reikalinga :) Cia ka nori ta ir darai. Pavoge kalashnikova pas mentus surakintas zmogus :D

×
×
  • Sukurti naują...