Eiti į turinį

Nevermind_Lost

Nariai
  • Turinio skaičius

    506
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Nevermind_Lost

  1. iki 500 nelabai bet yra vienas virs 500 biski krc gta 5 pas mane ant high 50fps eidavo ir sarga zjbs budavo lost xd paziurek lenovo ideapad 510. O realiai tai laptopo gera zaidimams nerasi uz tokia suma nebent kas nors papigiai parduos koki nebloga

    • Už 1
  2.      Pastebėjau sargas nuo event rengimu neatsilieka, tik spėk juose dalivauti. Pamačiau , kad konkursas apie įdomiausia vasarą tad nusprendžiau sudalivauti nes mano vasara tikrai buvo įdomi.

         Kaip ir kiekvieną vasara mes su šeima nenuobodžiaujam ir smagiai praleidžiam laiką. Šia vasara nusprendėm važiuoti į Anykščius. Kadangi mes gyvename Plungeje tai ši kelionė mums pasirodė ilga ir nusprendeme ten važiuoti papramogauti.

        Viską ausiruošėme ir išvažiavome. Kelione buvo ilga apie 300km ir tikrai smagiai bendravome kol neišgirdome išmašinos apašios keista garsa. Tėtis išlipo pasakė sugedom. O iki Anykšiu beliko 50km. Visi pasimetėme nebežinojom ką daryti. Kai pamateme artėjančia iš toli mašina tetis sugalvojo ja stabdyti. Mašina sustojo , gerai kad pasitaike geras žmogus ir tėtis jo paprašė kad nutemptu iki autoserviso, jis nutempe, o tetis jam dave 10e. Autoservise pataikėm tiesiai ant pietu pertraukos ir laukėm 1 valandą. Autoservise mašina tvarke 3 valandas ir poto kelionė tesėsi toliau. Nuvažiavome pirma į Anykšiu laju taka. Ir iš tikro ten nebuvo nieko nuostabaus poto važiavome į kaškokia rogučiu trasa ir ten eileje laukėme 2 valandas ten buvo kaškas smagiau ir galiausiai nuvažiavome į laipynes. Ten tai buvo smagumelis laipioti medžio viršūnėm ir tada keliavome atgal namo. Kelioneje atgal nenutiko nieko nuostabaus tiesiog sustojome į kavine pavalgeme ir parvažiavome namo.

        Kagi ši mano kelionė pamoko nors ir benutiktu negalima nuleisti rankas ir pasiduoti o reikia kovoti iki galo ;).

    Iš keliones įkelsiu pora nuotraukų.

    http://www.part.lt/perziura/ac7940903f0636a16711906b8bd7e894269.jpg

    http://www.part.lt/perziura/15db7fd639575daeb2e6b5fec8dc34ec232.jpg

     

     

     

    • Už 6
  3. Na tai visu pirma su draugais megstame pataškyti pinigus ant monetos ar žaidimo. Poto kad būtu įdomiau ateiname prie wang cars ir kai kiti susitaiso mašina mes ja sušaudome. kol atvažiuoja mentai o poto begame tai labai idomi veikla .  Šeip serveryje vykdau pasiekimus ar misijas, padedu naujokams ir šeip gyvenu samp gyvenima :D

    • Už 4
×
×
  • Sukurti naują...