Eiti į turinį

Quarantine_Quarter

Nariai
  • Turinio skaičius

    85
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Quarantine_Quarter

  1. Sveiki,noriu padiskutuoti su jumis ,apie jusu svajojama arba jau dirbama siuo metu darba,kuo norite buti ateityje,su laiku,ar galbut kazkas jau pasiekete dabar savo senesniu svajoniu ir tikslu !!! Taigi,pradedam !

     

    Nuo pat vaikystes norejau tapti Antiteroristiniu grupiu darbuotoju,kitaip zinomu kaip ARAS,su laiku svajone bleso ir bleso,trumpa laika norejau tapti kinologu,bet ... reiia aukoti daug laiko tiek mokymams,tiek darbui,tiek savo augintinio dresavimui ... ir stai,gal ir negaliu pasiekti to,ko anksciau norejau,bet su laiku tapo svajone visiskai kitokia,tapti UGM,idomu suzinoti kas tai ? Kitaip zinoma kaip Ugnegesiu Gelbetoju Mokykla,dar trupiau dirbant UG - Ugnegesys Gelbetojas. Taigi,kaip ir dauguma darbu,siek tiek rimtesniu,kurie nereikalauja baigti ne tik 12 klasiu,ir igauti pagrindini mokyklos baigimo atestata,isilavinima,bet ir aukstaji,profesini. Siam darbui reikalinga 12 klasiu uzbaigimo atestatas,geras fizinis pasirengimas,ir beabejo didziulis NORAS siekti tikslu !

     

    Mokymai susidaro is dvieju daliu ,tai - Praktinis ir teorinis mokymas. Kas idomu,besimokant tapti UG kas menesi mokyniams pervedama stipendija ,o kaikuriems ir daugiau. 

     

    TAPK UGNIAGESIU GELBĖTOJU!

    Jei esi nepriekaištingos reputacijos, geros sveikatos ir tinkamo bendro fizinio pasirengimo Lietuvos Respublikos pilietis, turintis ne daugiau kaip 50 metų, ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą ir mokantis lietuvių kalbą – stok į Ugniagesių gelbėtojų mokyklą ir tapk ugniagesiu gelbėtoju.

    Ugniagesių gelbėtojų profesinis mokymas trunka 38 savaites. Mokslo metai prasideda rugsėjo 1 d. ir kovo 1 d. Įstoję mokytis asmenys, pasirašo stojimo į vidaus tarnybą sutartį. Visi sėkmingai baigę mokslus įdarbinami valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos padaliniuose.

    Didžiąją dalį mokymų būsimųjų ugniagesių gelbėtojų parengime sudaro praktinis mokymas, todėl visas mokymo procesas vykdomas Ugniagesių gelbėtojų mokyklos Praktinio parengimo skyriuje Miško g. 7, Valčiūnuose, Juodšilių sen., Vilniaus r. Čia sudarytos geros gyvenimo ir teorinio bei praktinio mokymosi sąlygos.

    Asmenys, besimokantys Ugniagesių gelbėtojų mokykloje, nemokamai aprūpinami bendrabučiu, uniformine, specialiąja ir sportine apranga, reikalinga teorinių ir praktinių mokymų metu.

    Besimokantiems Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka skiriama stipendija. Minimali stipendija yra 126,50 Eur, maksimali – 196,84 Eur. Stipendijos dydis priklauso nuo mokymosi rezultatų.

    Susidomėjai?

    Kreipkis į artimiausią Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentui prie Vidaus reikalų ministerijos pavaldžią istaiga ir pateik dokumentus siuntimui į Ugniagesių gelbėtojų mokykloje vykdomą atranką gauti:

     

    1. prašymą dėl siuntimo į vidaus į vidaus reikalų profesinio mokymo įstaigą išdavimo;
    2. asmens tapatybę ir pilietybę patvirtinančius dokumentus (Lietuvos Respublikos piliečio pasas arba asmens tapatybės kortelė);
    3. asmens išsilavinimą patvirtinantį dokumentą (galima pateikti iki patikrinimų pabaigos);
    4. užpildytą anketą (gyvenimo aprašymą);
    5. sutikimą būti tikrinamam valstybės informacinėse sistemose ir registruose.

     

    Prašymo dėl siuntimo į vidaus reikalų profesinio mokymo įstaigą išdavimo ir būtinų dokumentų pateikimo terminai:

           norintiems mokytis nuo rugsėjo 1 d. kreipimosi laikas nuo balandžio 3 d. iki birželio 15 d.

           norintiems mokytis nuo kovo 1 d. kreipimosi laikas nuo spalio 1 d. iki gruodžio 14 d.  

     

    Renginių metu galėsite susitikti su Ugniagesių gelbėtojų mokyklos vadovybe, dėstytojais ir kursantais. Mokyklos bendruomenė atsakys į Jums rūpimus klausimus dėl atrankų vykdymo, siuntimų dalyvauti atrankoje išdavimo, įsidarbinimo ugniagesiu gelbėtoju valstybinėje priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje. Turėsite galimybę pamatyti ugniagesių gelbėtojų teorinio ir praktinio mokymo sąlygas, mokymo priemones, o norintys ir jas išmėginti.

     

    O DABAR JUSU METAS PASIREIKSTI .. 

    P.S. Kas ateina cia pastumti,galite net nemeginti,jusu nuomone yra neidomi,apart tu,kurie nori padiskutuoti. 

    • Patinka 2
  2. prieš 11 valandas(-ų), David_Unlike rašė:

    Nissan skyline 34 gtr 35 silvia s15 mercedes benz praktiškai visi ir bmw

    Na o išlaikymas koks? turėtu būti ne mažos sūmos :) remontas manau tai pogi :) na o BMW markės automobilių tai daugiau iš senesnių modelių dyzeliniai,o su dyzeliais žiemą problemos,jaigu žinoma nesusitvarkai normaliai,nes priklauso nuo automobilio priežiūros :)

  3. prieš 6 valandas(-ų), Smikis_Best rašė:

    sveikas, man tai asmeniskai patinka Bmw e46 traukia arba Audi RS5

    Vaizdo rezultatas pagal užklausą „bmw e46“

    Vaizdo rezultatas pagal užklausą „audi rs5“

     

    Audi RS5 labai prabangi,manau remontas,kūras be galo mylžiniškom sūmom kaip sakant maitynti reikėtų,o sūmos autombilių? kokia kaina? tiek remonto tiek pačio automobilio :) ?

    prieš 6 valandas(-ų), Truck_Driver rašė:

    Dabar turimas pas mane B5 1.9 Dyzelinas, tai pilnai užtenka į profkė ir vakarais pasivažinėti. Dar turiu garaže Yamaha 125cc krosinį, bet kol teisių nėra važinėju tik užmiestyje, retkarčiais noriu nuvažiuoti su juo į profkė ir važiuoju. Svajonė manau būtų Mercedes-Benz GLK, GLE ar AMG klasės.

    Na tai be abejonės užtenka,o kaip kūras ?? ryja daug ? remontas kaip ? :)

  4. Sveiki,kuriu iš naujos paskyros naują ir antrąją dalį apie Mėgstamus Automobilius,praita tema dar vis aktyvi,tai gi,šį karta iš naujos paskyros kūrsiu apie Audi markės automobilius,tai gi,ką manote apie Audi A6 C6 2005 metų 3.0 litrų Quattro dyzelinas ? sedanas ar universlas jokio skirtumo,man prie širdies labiau Sedanas,ir Tiptronic pavarų dežė,daugiau kaip Automatinė pavarų dežė,bet ir mechaninė,galima nusistatyti rankinį bėgiu junginėjimą,kiek žinau ir girdėjau jog šių Audinių labai genda pavarų dežė ir galvos(variklis),sako jog verta pirkti 2.7TDI arba 3.0 litrų motorus,o 2.0 neapsimoka,tūrint tokį aparatą kurio motoras yra 2.7 litrų ir užčipavus eina kaip 3.0 litrų,mieste 2.7 arba 3.0 litrų gražiai važiuojant,kaip sakoma nežaidžiant su greičio pedalu ryja 7.5-8 litras,o jaigu jau paspausi tai bus jau dviženkliai skaičiai,na prabangūmo yra,bet remonto sūmos manau gan gražios,ne iš pigiausių,dar kai limuzino klasės,automobilio salonas gan erdvus,elektronika,visi varomieji ratai,tik vat dar šis tas,kaip žinoma jog Dyzelinai žiemą labai sunkiai kūriasi,na čia priklauso nuo to kaip pats susitvares automobilį,jaigu viskas tvarkoje,kūriasi gražiai,bet nežinau čia mytas ar nea :/ ką manote apie šį modeliuką ? laukiu nuomonės,ir meskit savo gražuolius,aprašykit minūsus/pliūsus :) pažiūrėkim kokie jūsų turimi gražuoliai arba išsvajotiejį gražuoliai :) Diskutuojam !!!

     

    933fba28e0828493e961d07987eb06fb494.jpg

     

    d15939ee7ff622cbb729753c73de9aca942.jpg

     

    59cc002f620bf7583bfc2a0a7fb0d4a3969.jpg

  5. prieš 58 minutes(-ių), Arminas_Hashx rašė:

    info pateikta gal ir neblogai, nu bet kurva kaimeti su ų ir ū rasyba apsiribok 

    Malonu girdėti,atsiprašau už savas klaidas,ir beje žodis "kaimeti" yra du skirtingi žodžiai "Kai meti" pasimokynk dar pats kažką ;) bet nieko pykto nesakau,tik pasakiau kaip yra :)

  6. Aziz Shavershian

     

    Taigi,kaip ir sakiau jog bus sukurta antroji dalis apie Aziz Shavershian,tai gi,pradedam.

     

    Gimė Maskvoje,1989 Kovo 24d - Žūvo 2011 Rugpjūčio 5d. Zyzz būvo interneto garsenybe,ir būvo pripažintas pasaulyje kaip tūrintis geriausia kūno figūrą,pasaulyje būvo "Nr 1" daug gerbėjų tūrime ? Vienas iš jų esu aš. Jo pasiekymus nutraukė širdies yda, būvo rastas pirtyje nebegyvas,tuo momentu būvo vygdoma kelionė į Tailandą,gauti jam skyrtų vaistų nuo širdies,bet būvo per vėlų,kelionė į Tailandą trūko vieną mėnesį,22 metų jaunas kultūristas išėjo iš pasaulio per angsti,pasiekė savo,bet judėjo toliau į priekį,nenuleisdamas rankų,KOL neatėjo ta nelaimingoji diena ...

     

    Tapti kultūristu jį įkvepė jo brolis,per dieną praleisdamas sporto salėje bent 4-5 valandas po ketverių metų pasiekė tobuliausia kūna visame pasaulyje,jo brolis būvo viešinamas žiniasklaidoje dėl nelegalių sporto papildų naudojimo,paklausus Aziz Shavershian ar jis tai pogi pasiekė tokių rezultatų naudodamas steroidus,jis tai neigė,jis sakė tai yra ilgas ir sunkus laikas praleistas sporto salėje ir griežta mityba,bet jis vartojo steroidus,tik nenorėjo to pripažynti,bet steroida būvo nekliūtis,vis tiek visiems jis būvo "Nr 1" ir nesvarbu kad pasiekė rezultatų su steroidais,daugumą kultūristu sudaro vartodami steroidus ir sportuodami norint pasiekti ryškaus kūno.

     

    Pasak "The Sydney Morning Herald" žiniasklaidos Aziz Shavershian 2011 metais žūvusio mirtis būvo šeštoji iš labiausiai įsigylinančių mirčių Australijoję,tai būvo įžymus asmuo visame pasaulyje,bet Australijoję būvo dievas.

     

    Sidnėjaus 2012 metų švente visi pagerbdami Aziz Shavershian persirengė visi kaip Shavershian.

     

    2011 Rugpjūčio 5 dieną Aziz havershian saunoje patyrė širdies priepuolį,nugabentas į ligonine medikai bandė kovoti dėl jo gyvybės bet būvo per vėlų,jo artimieji viešino pūslapyje "Faccebok" jo mirtį,po skrodymo būvo išaiškėje dėl ko būvo problėmų su širdimi,tai būvo ankščiau nediagnozuota įgimta širdies yda,Rugpjūčio 9 dieną Užsienio reikalų ir prekybos ministerija (DFAT) pripažyno ir patvyrtino jo mirtį. Jo artimieji būvo pasake jog keleta mėnesių pastebėje jog kažkas yra negerai su jo širdimi,keleta mėnesiu kaskar jausdavo dydeli kraujospudį,sunkų kvėpavimą.

     

    Zyzz - Legend Never Die !!!

    • Patinka 1
    • Už 1
  7. prieš 1 valandą, Rytine_Zvaigzde rašė:

    žmogui sportuoti su širdies yda yra žiaurus stresas visam organizmui + jis bandė suderint steroidus su narkotikais, kaip matai dabar matome rezultatą. whtever, aš jo visiškai nekaltinu. geriau pragyvent 23 metus bet įdomiai, nei 70 metų ir toj pačioj rutinoj nieko neveikiant. Forever Mirin.

    Beabejo :)

  8. prieš 28 minutes(-ių), Owen_Jeffersons rašė:

    Nors,ir miręs jau bet vistiek kiek žmonių įkvepę gaila čiūvaka tokia lyga turėjo būtu ir iki dabar jo legacy continues! O ji gerbių dėl to kad daug žmonių įkvepe esu jo didžiausias fanas nors jau 2016 metai o mire 2011 bet vistiek forever mirin! vien jo kalba, motyvacijas uzvede zmones siekti tikslu.

     

    + Šis žmogus neturėjo ribų ir nieks jam nevadovavo gyveno laisvai festivaliai,merginos,gymas.

     

     

    Zyzz ideology;
    1.Dominate events with the Crew ✓
    2.Dance like a sick cunt ✓

    3.Train with passion, heart and rage ✓
    4.Get shredded as Fuarkkkk ✓
    5.Inspire a Generation ✓

     

     

     

    <333

     

     

     

     

     

    O ČIA HEITERIAM h8tes g8na h8888888888888888

     

     

     

     

    Tai gi vat,bet svarbu daug kas imdami pavyzdį iš jo pasiekė daug ką savam gyvenime :) ir tas yra svarbiausia,o jis,padarė ką ir turėjo padaryti,pasiekti savo rezultatus,bet per angsti išėjo iš pasaulio .. :/

  9. prieš 14 minutes(-ių), Rytine_Zvaigzde rašė:

    BEVEIK visi žinomi bodybuilderiai naudoja preparatus, taip kad gtfo. 

    Forever Mirin!

    :)

    prieš 1 valandą, Domas_Sliuuzas rašė:

    Negerbiu šio žmogaus vien dėl nenatūralumo

    Kodėl nenormalūmas? na dėl to kad papildus ir steroidus pavartojas ir aš nelabai,bet pasiekti tokias vietas kad būti pirmu pasaulyje nemanau ar kiekvienas gali,dauguma mestų sportą,nes būtų kaip sakoma tingėjymas ir t.t

  10. Gyvenimas atspyndi Narciza ... jo žodžiai prieš pradedant tapti kultūristu. Aziz Shavershian gimė 1989 Kovo 24 dieną,Maskvoje. Žūvo 2011 Rugpjūčio mėnesį jo kūnas negalėjo atlaikyti įtampos prie išvykstan į varžybas,pasaulynėse varžybose būvo pripažintas jo kūnas pačiu geriausiu visame pasaulyje,išpopulerėjo dėl savo turimo kūno,jis vartojo steroidus,jį atvedė iki šlovės,BET ... jis turėjo bėda su savo širdimi,turėjo širdies yda, jo problemai išspresti prireikė vykti į Tailanda,gauti reikiamu vaistų atstatyti hormonams,bet tuo metu kai kelionė dėl vaistų vyko beveik vieną mėnesį Zyzz būvo rastas nebegyvas saunoje,atskleidė kad dėl ydos sustojo širdis,tai sukretė dauguma pasaulio žmonių,jis jiems būvo hėrojus ..

    Zyzz gyveno Australijoje,jis yra išleides knyga "Zyzz kultūrizmas Biblija".

     

    a79955e9c51e4db756f2d8f31baa15dc960.jpg

     

    3d09b77bcdc3df729e2e003ee55177ae819.jpg

     

    88e43c862f04e69b6a31e66c9995e3c5465.jpg

     

    Zyzz Veni Vidi Vici

     

     

     

     

    • Už 1
  11. Lietuvos Policijos Antiteroristinių Operacijų Rinktinė ARAS - Antroji dalis.

     

    Sveiki,pirmoje dalyje būvo sukelta ne visa informacija,daug ką pasinagrinėjau internetę ir radau dar šiokios tokios informacijos apie Antiteroristinių Operacijų Rinktine ARAS.

     

    Taigi,1991 Metais Vilniuje iki "Aro" būvusi "OMON" Spec.Pajėgos būvo panaikintos,ir vietoj jų būvo įkurta Lietuvos Policijos greitojo reagavimos pajėgos "ARAS." Kuopos būvo išdėstitos tryjuose miestuose,Vilniuje,Klaipėdoje ir Kaune.

    2012 metais Antiteroristinių Operacijų Rinktinė "Aras" būvo visiškai pavaldus Lietuvos Policijos departamentui.

    Antiteroristinių Operacijų Rinktinės "Aras" pagr.Funkcijos. - Veikla.

    Organizuoti,valdyti ir vykdyti antiteroristines operacijas Respublikos teritorijoję.

    * Esant ekstremalioms, didelio pavojaus sąlygomis išlaisvinti įkaitus ir sulaikyti pavojingus ginkluotus nusikaltėlius.

     Neutrolizuoti savadarbius bei karinius sprogstamuosius užtaisus.

    * Pagal savo kompetenciją dalyvauti vykdant operatyvinius veiksmus, sulaikant asmenius, įtariamus padarius nusikaltimus arba ruošiantis vykdyti nusikaltymą.

    * Rinkti ir analizuoti apie planuojamus vykdyti nusikaltymus,terorizmo grėsmes.

    * Dalyvauti rengiant ir įgyvendinant antiteroristinių priemonių planus ir programas, kitus terorizmo prevenciją reglamentuojančius teisės aktus.

     

    Aro būvusieji vadai ir dabartinis vadovas.

     

    Petras Valiukas - 1991m.

    Petras Burdelis - 1991m.

    Jonas Lazarenka - 1991m. - Šie vadovai vadovavo iki 1994m.

    Ignas Šulinskas - 1994m. iki 2004m.

    Ir dabartinis Aro rinktinės vadovas Viktoras Grabauskas - Nuo 2004m.

     

    b0f14e785fd91cd2c9c3479fd31cadd7898.jpg

     

    Video medžiagos apie jų veiklą,šturmą ir k.t.

    2016 metų Euro įvedimas Lietuvoję - Atgabenami Eurai - Lietuvos Policijos sauga,bei Aro rinktinės sraigtasparnis, keletas jų transporto priemonių.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    • Už 2
  12. 3 hours ago, Andrey_Bronislav said:

    Darbas sunkus ir pavojingas.Pazystamas dirba are,tai alga sake nera didele apie 600e...

    Na gal ir tokios ne kuo geros algos,bet visgi kažką gauna.

    4 hours ago, Lukas_Janksa said:

    Labai įdomu,bet naujo ir nieko "neįtikėtino" - neparašei.

    Sužinojau tik tiek jog kažkokia slapta grupuotė su maišais ant galvų,kurie slepia veidus,žodžiu labiau su jų kasdienybe reikėjo parašyti,nes manau tema gan įdomi ir įtraukianti :)

    Faina jog yra tų kuriems patiko :)

    4 hours ago, Kestas_Smaukauskis said:

    idomi informacija, ypac tie du video

    nesuprantu vieno " TŪRITE BLOGĄ NUOMONĘ APIE ŠITĄ TEMĄ ? GALITE NEKOMENTUOTI !!!

    cia yra forumas ir jis skirtas diskusijoms, vieni tam tikra tema teikia kazkokia papildoma informacija, kiti kritikuoja, tai nesuprantu kodel negali komentuoti tie kam tai nepatiko? ar tu labai jautrus zmogus kuris negali priimti kritikos? tuomet siulau kuo labiau vengti interneto, nes to cia praktiskai neimanoma isvengti. O kitu atveju tai suprantu tik kad bereiksmiai komentarai "sudas" "nesamone" ir panasus tai nereikalingi, bet konstruktyvi kritika ir yra dalis forumo buvimo esmes, kas ne tik forumus bet ir daugeli kitu informacijos saltiniu veda i prieki.

    Tai ištiesų tai taip 

  13.  Antiteroristinių Operacijų Rinktinė ARAS.

     

    Sveiki,daugelis į tai nekreips dėmesio,vien todėl jog viską žinos,bent jau dalį apie tai,bet kuriu temą tiems kurie nori sužinoti daugiau,na arba kurie nekreipia dėmesio į Teisėsaugą,ir gal po šios temos perskaitymo susidomės ir turės planų ateičiai siekti tokių teisėsaugos pasiekimų kaip patekti į Antiteroristinių Operacijų Rinktinę "Aras" na arba į Kelių Policiją,į Kinologus ir k.t.

     

    Taigi,patekimas į Aro gretas nėra labai lengvas "darbas" kaip sakoma,daug nori iš jūsų tiek fiziškai tiek morališkai. Po visų medicininių patikrinimų pirmoji Atrankos dalis tai Pareigūno intelekto patikrinimas,Atrankos metu kandidatams į Aro gretas nuo instrūktoriu tenka didesnis spaudymas,kuo toliau,tuo daugiau spaudymo tenka,fiziškai ruošiantis,ir vykdantis užduotis palūžta daugelis atrankos metų dalyvaujančių kandidatų,nebegali įveikti kliūčių ruožo,krenta be jėgų ir kaip sako "Aro" Vadovas Viktoras Grabauskas yra tikrieji jų veidai. Atrankos metu pajauti baimę,bei adrenaliną,yra kadidatu kurie nepasįtiki savo instrūktoriais,po kliūčiu ruožo bėgdami su uždėtais maišais ant galvos kad nesimatytų veidai ir tai yra pirmoji jų pamoka kad reikia pasitikėti bendradarbiais. Aro vadovas Viktoras G. ir visi atrankos instrūktoriai žiūri ir deda daug dėmesio į tai,jog ateidami į Atrankas kandidatai tūri turėti daug motyvacijos tam dalykui,tai žinoma jų tikslas tapti Antiteroristinių Operacijų Rinktinės "Aras" Atstovais. Per Atrankas kiekvienas dandidatas tūri pademonstruoti maksimalią konsentraciją bei pasirižymą įveikti bet kokias kliūtis.

     

    Antiteroristinių Operacijų Rinktinės "Aro" vadovas Viktoras Grabauskas.

     

    Transporto priemonės.

    8d83b2e2a5662e3afe1a8c19a1091c6a474.JPG

     

     

     

     

    c84bcc8650c900087e86746396fcc503508.jpg

     

     

     

     

    7a91ef895370dcb05533f9490760d34a984.jpg

     

     


     

    Antiteroristinių Operacijų Rinktinės "Aras" Uniforma.

     
     

     

    eb43892f4d62a913191b4648d5de562d124.jpg

     

     

     

     

    a82db1f830c28f5b61d965475044c80e877.jpg

     

     


    Išminuotojo uniforma.
     

     

    e92e393367445de4d842e5ec0e47aa82404.jpg

     

     


     

    Filmuotos medžiagos iš Atrankų.
     

     

     

    [/spoiler]

     

    ATSIPRAŠAU UŽ KLAIDAS. TŪRITE BLOGĄ NUOMONĘ APIE ŠITĄ TEMĄ ? GALITE NEKOMENTUOTI !!!

    • Už 4
×
×
  • Sukurti naują...