Eiti į turinį

Tony_Puma

Nariai
  • Turinio skaičius

    141
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Tony_Puma

  1. @Greg_Scarpa @Black_Umo #Velkosjudejimas

     

    matau nesugeba kaikurie atlaikyti spaudimo ir nezino kas čia yra tikrrove kuria matome su savo broliais ir seserim

    1. Tony_Puma

      Tony_Puma

      @Black_Umo Ką tu dar rašai pats darai veiksma kad būtų įdomu visiem ir bėgi skundus rašyt! 
      Soriukas. Meeee :D

       

       

    2. (Žiūrėti 6 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  2. nuomone apie tony fuzion pavaduotoja kuris plovykloj dirba ?

    1. Tony_Puma

      Tony_Puma

      O sveikas. Bet koks skirtumas kur dirba? Kiekvienas darbas yra darbas jaigu už jį moka pinigus. 
      O nuomonė paprasta. Savas, paprastas ir svarbu kad žmogiškas ir kalbantis ;) 

    2. (Žiūrėti 19 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. Kol jus sarge prakaituojat tpvip karosus gaudydami, mes va toki va koncertuka turejom.

     

     

  4. Kažkas Tobulo! :3 <3

    1. Tony_Puma

      Tony_Puma

      Kiek metų nežinau bet iš kultūringumo, bazaro ir prikolų MAX 18 :) Dar jai tiek turi... :) 

    2. (Žiūrėti 11 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. Kažkas Tobulo! :3 <3

    1. Tony_Puma

      Tony_Puma

      O  tu matau daug demotyvacijų prisiskaitęs :D Gaila man tokių kaip tu... :D Vaikuti tu vaikuti :D Aik gal geriau kažką paveiksi nesidaryk gėdos. :) 

    2. (Žiūrėti 11 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  6. Kažkas Tobulo! :3 <3

    1. Tony_Puma

      Tony_Puma

      Tu vaikuti nusileisk ant žemės.... Nepatinka apeik postą ir viskas dieve mano... 
      Iš kur jus lendat tokie? Kas su jum negerai? 

    2. (Žiūrėti 11 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  7. Kažkas Tobulo! :3 <3

    1. Tony_Puma

      Tony_Puma

      @Extreme_Right Nesuprantu ar taip sunku apeit? Tu ant tiek degęs jog graudu skaityt tavo komentarus.... :) 
      Man ji gera nepatinka neklausyk :) Gal atsiras kam patinka  :) Noob... :) 

    2. (Žiūrėti 11 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  8. Kažkas Tobulo! :3 <3

    1. Tony_Puma

      Tony_Puma

      @Kostis_Strike Matai kiekvieno skonis skirtingas :) Todėl dėl tavo komentaro negaliu įsižeisti nes 99% kad apie tavo klausomą muzika pasakyčiau tai pat :) 

    2. (Žiūrėti 11 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  9. žmonės nepasigaukit, nespauskit ant random linkų.

    AzjPiXG.png

  10. Sveiki, kur dingus radistų valdžia?! Laukiu ketvirta para kol aplaus kaip nėra taip nėra, Rytoj baigesi apklausų laikas bet jie neaktyvus...

  11. Sveiki. As nesuprantu žmonės jūsų :) Kodėl pv naujokui serveryje kuris dar neasa dirbes darbe su pakvietimu kodėl jūs jem nesuteikete progos. Visi direktoriai sako: Va tu nesi dirbes tai todel ir nepriimsime. Bet kaip žaidėjas gali būti dirbes jaigu jem niekas nesuteikia progos. Papraščiauses medikų darbas, ar sunku suteikti naujokui ta galinybe papulerėti? Ne visi naujokai gi nieko nemokantys. Čia kreipiuosi į visus direktorius. Ir tikrai manau gal pagalvokite ir apie kitus. Taip senbuviai gali lengvai patekti y darba nes jie viską moka. O naujokas ką? Taip kad gal pamastykite direktoriai/pavaduotojai. :) Ir nebebukite tokia pikti ant naujokų.

    1. Tony_Puma

      Tony_Puma

      Tau pritariu bet tarkim kaip naujokas viską žino ir nepriima net į MEDIKUS/TAXI tokius darbus dėl patirties tai iš kur jam gauti patirties? Turi Neautralios firmos suteikti naujokams šansus, negali direktorius sakyti taip, "Viena syky prėmiau nuvylė daugiau neimsiu" Ne visi vienodi gi. Jo suprantu kaip naujokas aina į SWAT/PD arba panašiai tai taip ten naujoku tikrai nepriima ir tai pateisinu nes ten reikia strategijos. Naujokui toks kaip darbas kai medikai, taxi būtų nuostabu. Bet ne nesuteikia šansu dėl kažkokio "spoiler" Pagalvokit naujokas taxi vairuotojas: Jam daug lengviau bus ateity nes jai žinos daug vietų.
      Medikas: Bus dauk lengviau nes jau bus priprates bendrauti su klijentais. Bei skubiai reguoti.
      Žmonės susiprotėkite ir pagalvokite bent biškuty apie naujokus :)

    2. (Žiūrėti 19 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  12. Sveiki. As nesuprantu žmonės jūsų :) Kodėl pv naujokui serveryje kuris dar neasa dirbes darbe su pakvietimu kodėl jūs jem nesuteikete progos. Visi direktoriai sako: Va tu nesi dirbes tai todel ir nepriimsime. Bet kaip žaidėjas gali būti dirbes jaigu jem niekas nesuteikia progos. Papraščiauses medikų darbas, ar sunku suteikti naujokui ta galinybe papulerėti? Ne visi naujokai gi nieko nemokantys. Čia kreipiuosi į visus direktorius. Ir tikrai manau gal pagalvokite ir apie kitus. Taip senbuviai gali lengvai patekti y darba nes jie viską moka. O naujokas ką? Taip kad gal pamastykite direktoriai/pavaduotojai. :) Ir nebebukite tokia pikti ant naujokų.

    1. Tony_Puma

      Tony_Puma

      Galiiu pasakyti žmonės taip del to kad nepatekau taip tikra tiesa, bet nesakykite daugelis direktoriu žiuri į patirty.
      Kestai galiu pasakyti tiek sakai real gyvenime irgi taip galiu pasakyti nea ten pirma patikrina nors ir neturi patirties :) O cia tik žaidimas :)
      Valentinai, Tu sakai jai turėčiau drk drauga ir buciau pav tylėčiau? Taip tylėčiau bet pats nedaryčiau taip kaip dabar daro kiti. Taip kad kol nepazysti manes negali teisti :)

    2. (Žiūrėti 19 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  13. Sveiki. As nesuprantu žmonės jūsų :) Kodėl pv naujokui serveryje kuris dar neasa dirbes darbe su pakvietimu kodėl jūs jem nesuteikete progos. Visi direktoriai sako: Va tu nesi dirbes tai todel ir nepriimsime. Bet kaip žaidėjas gali būti dirbes jaigu jem niekas nesuteikia progos. Papraščiauses medikų darbas, ar sunku suteikti naujokui ta galinybe papulerėti? Ne visi naujokai gi nieko nemokantys. Čia kreipiuosi į visus direktorius. Ir tikrai manau gal pagalvokite ir apie kitus. Taip senbuviai gali lengvai patekti y darba nes jie viską moka. O naujokas ką? Taip kad gal pamastykite direktoriai/pavaduotojai. :) Ir nebebukite tokia pikti ant naujokų.

    1. Tony_Puma

      Tony_Puma

      Max Tai taip sarg.lt bet pagalvok ar jau ant tiek sunku pagalvoti ir apie naujokus? Aš manau tikrai nėra taip sunku ir tikrai gal po šio posto bend biškutuką direktoriai ar pavaduotojai susimastys apie tai. :)

    2. (Žiūrėti 19 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  14. Sveiki. As nesuprantu žmonės jūsų :) Kodėl pv naujokui serveryje kuris dar neasa dirbes darbe su pakvietimu kodėl jūs jem nesuteikete progos. Visi direktoriai sako: Va tu nesi dirbes tai todel ir nepriimsime. Bet kaip žaidėjas gali būti dirbes jaigu jem niekas nesuteikia progos. Papraščiauses medikų darbas, ar sunku suteikti naujokui ta galinybe papulerėti? Ne visi naujokai gi nieko nemokantys. Čia kreipiuosi į visus direktorius. Ir tikrai manau gal pagalvokite ir apie kitus. Taip senbuviai gali lengvai patekti y darba nes jie viską moka. O naujokas ką? Taip kad gal pamastykite direktoriai/pavaduotojai. :) Ir nebebukite tokia pikti ant naujokų.

    1. Tony_Puma

      Tony_Puma

      Žėkit matau čia įra ir protingų asmenų tai paklausiu jums geriau senbuviai kur viską moka ar geriau padaryti naujokui gera kariera kuris tau už tai bus visą laiką dėkingas? :) Galiu pasakyti kodėl verta imti naujoką: Visų pirma jam tai pirmas darbas ir jis stengsis viską daryti kuo geriau kad jo iš to darbo neišmestų. Antras dalykas jis bus dėkingas tau labai ilgai ir jaigu reikės tau pgalbos kadanors tu galėsi pas jy kreiptis. Taip gal kaikuriems senbuvis geriau, kode? Nes jis turi dauk pinigų turi dauk patirties, gaus y fondą pinigų. Tai jo bet kaip šitie direktoriai vadinami? "Svolačiai" Nepykite jai ką įžeidžiau bet norėčiau kad direktoriai tikrai apie taip pagalvotumėte :)

    2. (Žiūrėti 19 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  15. Sveiki. As nesuprantu žmonės jūsų :) Kodėl pv naujokui serveryje kuris dar neasa dirbes darbe su pakvietimu kodėl jūs jem nesuteikete progos. Visi direktoriai sako: Va tu nesi dirbes tai todel ir nepriimsime. Bet kaip žaidėjas gali būti dirbes jaigu jem niekas nesuteikia progos. Papraščiauses medikų darbas, ar sunku suteikti naujokui ta galinybe papulerėti? Ne visi naujokai gi nieko nemokantys. Čia kreipiuosi į visus direktorius. Ir tikrai manau gal pagalvokite ir apie kitus. Taip senbuviai gali lengvai patekti y darba nes jie viską moka. O naujokas ką? Taip kad gal pamastykite direktoriai/pavaduotojai. :) Ir nebebukite tokia pikti ant naujokų.

    1. Tony_Puma

      Tony_Puma

      Taip taves nepazystu nieko nesakau. Bet pvz buvo atranka į Medikų darba mokinausi visą dieną ir uzpildziau gan puikiai tik tiek kad nemokėjau ydeti į spoiler. Na ir niekur nedirbes. Ir kažkodėl nepatekau nors anketa išties buvo puiki. :) Tai jai anketa puiki o nieko nedirbes tai kodėl dar galėjau nepatekti?

       

    2. (Žiūrėti 19 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  16. Sveiki. As nesuprantu žmonės jūsų :) Kodėl pv naujokui serveryje kuris dar neasa dirbes darbe su pakvietimu kodėl jūs jem nesuteikete progos. Visi direktoriai sako: Va tu nesi dirbes tai todel ir nepriimsime. Bet kaip žaidėjas gali būti dirbes jaigu jem niekas nesuteikia progos. Papraščiauses medikų darbas, ar sunku suteikti naujokui ta galinybe papulerėti? Ne visi naujokai gi nieko nemokantys. Čia kreipiuosi į visus direktorius. Ir tikrai manau gal pagalvokite ir apie kitus. Taip senbuviai gali lengvai patekti y darba nes jie viską moka. O naujokas ką? Taip kad gal pamastykite direktoriai/pavaduotojai. :) Ir nebebukite tokia pikti ant naujokų.

    1. Tony_Puma

      Tony_Puma

      Taip turiu žmogau bet as kalbu kulturingai ir pagarbiai savo žiniomis patekti į darbą o nes u papildymu :) Jai tu aini y darba tik su papildymu nu tai ką :) Galiu pasakyt tiek niekada nebusi ahujienas :)

       

    2. (Žiūrėti 19 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  17. Sveiki gal žinote kada bus atvirtinta "Emigracijos" Anketa? :)

×
×
  • Sukurti naują...