Eiti į turinį

Netinkamas_Nickas

Nariai
  • Turinio skaičius

    261
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Netinkamas_Nickas

  1. Ną+ką+Baigės+Mano+era+Ginklų+Prekeiviuose.+Rytoj+bus+Toks+kaip+ir+palikimas+su+Vasias+leidimu.+Noriu+padėkoti+visiems,+kurie+man+padėjo,+labiausiai+Zupui+ir+Korniui,+nes+jie+man+padėjo+įsivažiuoti+tapus+direktoriumi.+@Donatas_Zup @Kornelijus_Kornis @Gogel_Inspiron @Justis_Smoriginas @John_Kerey @Lukas_Kalnietis @Domantas_Hardwell rytoj+tą+saraša+papildsiu+ilgiau.+Kalnieti+tikiuos+tavęs+nenuvyliau+nors+ir+taip+atsitiko.+GP+DRK+2016.06.09+-+2017.04.11+@Prakiuro_Kranas @Serioza_Jack @Justas_Galinskas @Vamp_Fixer @Jonas_Cool @Modestas_Giltinas 

  2. @Alexander_Belavin Bahūriuk, pirmas dalykas, ten yra pacituotas pranešimas. Antras dalykas, jis po kelių minučių buvo ištrintas moderatorių. Trečias dalykas, tu matyt nesugebi į AŽ Mirrorui parašyt ir paklaust kodėl taip nutiko? .. Baisus esi..

  3. @Alexander_Belavin Bahūriuk, pirmas dalykas, ten yra pacituotas pranešimas. Antras dalykas, jis po kelių minučių buvo ištrintas moderatorių. Trečias dalykas, tu matyt nesugebi į AŽ Mirrorui parašyt ir paklaust kodėl taip nutiko? .. Baisus esi..

    1. Netinkamas_Nickas

      Netinkamas_Nickas

      nitrūškė piktas, kaip pist negavęs :D neiimk alexandrai dėl to žaidimo į tą galvą, juokinga darosi blea

    2. (Žiūrėti 4 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. Vakar suėjo metai, kaip esu moderatorius. Šiandien išėjo ilgai laukta daina 

    Dėl šių progų būsiu labai geras, ir tiems, kas pakomentuos po šia būsena nuimsiu vieną forumo įspėjimą (jeigu tokių turite). 

    giphy.gif

  5. Laba diena. Norėčiau tiesiog paklausti, ką manote, jei DPKT darytų vaizdines direktorių rinkimo apžvalgas? Padėkite arba + arba -.(Pačiam video būtų matoma kandidatų gera/bloga veikla, įvertinimas, trumpi veiklų komentarai apie kandidatus).

  6. Kas atspės, ką SWAT kalba šioje nuotraukoje laimės -1 įspėjimą :)(Nespėliokit, kas šioje fotkėje arba dabartiniai SWAT, nes rodžiau jum fotkę :D)  - 6249672bf107121a175b99ed2a451f3c184.png

  7. Ar čia likę senų mano kibernetinių draugų, kurie vis dar kaupia SARG milijonus? :) Aš nebežaidžiu, tad man jų nereikia. x)

  8. Šiandienos laimikis: 87ef858f26d814b0a7649ff411a253a3190.png

    1. Netinkamas_Nickas

      Netinkamas_Nickas

      Padariau, draugeli, visi matė, net per /rv rašė, pasiklausk savo draugelių FTB.

    2. (Žiūrėti 13 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  9. Nebelosiu sargo ir turiu 70mln nereikalingu. Atiduot galiu laimingajam. I busena kanors parasyk ir gal gausi

     

    +Rep uzdejimas padidina 2x sansu laimeti pinigus :]]

  10. @Rolanda_Cherry Ka tu cia dirbi su tuo DPKT taksi 1 drk iskart nusalino uz tokiu prikolus o cia suknisto SWAT ar kokio ten gaidziu darbo drk negali nusalint? ^#SARGLT 

    1. Netinkamas_Nickas

      Netinkamas_Nickas

      Na tai jeigu buvo DPKT padaryta, jog už tai nušalinti, tai kodėl nėra tas dalykas pratęstas, ar padarėt naujas taisykles? - jeigu naujos taisyklės, kodėl serverio žaidėjai jų nemato?

    2. (Žiūrėti 5 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

×
×
  • Sukurti naują...