Eiti į turinį

Luca_Toni

Nariai
  • Turinio skaičius

    250
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Luca_Toni

  1. Perfume : the story of a murderer (2005)

    The Prestige (2007)

    Life is Beautiful (1997)

    The Pianist (2002)

    Heat (1995)

    Scent of a woman (1998)

    District 9 (2009)

  2. Sportuoji arba geri , tas pats manau ir su rūkymu . Vienas , geras užgerimas kainuoja maždaug ~ savaitę sporto , o rūkymas ypač kaip sportuoji grynas vinis į širdį . Jeigu nori pasiekti gerų rezultatų ir progresuoti greičiau atsisakyk to arba bent jau paretink , atsipalaiduok kas mėnesį . Apskritai rūkymas lėtina raumens augimą , mažiną ištvermę smarkiai , ypač blogai rūkyti jeigu užsiiminėji kovų menais įvairiais , kuriem labai reikaling ištvermė .

  3. Rūkiau tikrai nemažai laiko , daug kartų bandžiau mesti , ir tik , kai atsirado problemų su sveikata tada visiškai lengva ranka atsisakiau rūkymo :) Kai surukydavau į dieną po pokelį ir daugiau , mesti iš karto buvo stipru :)) Nerūkau jau virš puse metų B)

  4. Būčiau rūkęs ir rūkęs , nes tiesiog patikdavo tai daryti . Aišku , daug daug kartų bandžiau ir mesti , bet dažniausiai sugalvodavau tai vakare , o ryte atsikėlęs prieš šulytė jau smeigdavau vinį į širdį ;D . Bet visdelto radau efektyvų būdą mesti rukyt , jau 2 mėnesiai ir pora dienų kaip nerūkau . O tas būdas , tai nuvažiuoti ir persišviest plaučius ;) . Nuo to laiko , nei dūmo per balius net :)

×
×
  • Sukurti naują...