Eiti į turinį

Domas_Griskevicius

Nariai
  • Turinio skaičius

    487
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

1 Sekėjas

Apie Domas_Griskevicius

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų blokas yra išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Domas_Griskevicius pasiekimai

Nuolatinis

Nuolatinis (4/6)

305

Reputacija

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo Domas_Griskevicius

  1. OOOO ačiū, pagaliau atsižvelgė dpkt į mano idėją, kad žaidėjai patys galėtų balsuoti už kitą ngpt. Balsuojam, reikia 100  balsų

     

    1. Rodyti ankstesnius komentarus  10 daugiau
    2. Domas_Griskevicius

      Domas_Griskevicius

      @Fernando_Sucre prie ko čia mechanikas aš :DDD 1 karta esu buvęs mechaniku, jeigu apie servą šnekam :DDD. Bent jau kažką naudingo nuveikiau servui, nei taip kaip tu, sugebi aimą įsijunk ir inv paspaudinėt :D grįžk atgal į savo teamspeaką ir pūk tenai. Didžioji dauguma servo tai apie tave pasakytu. Tai, kad mafijose sėdi nepadaro tavęs specialistu kažkokiu ;DDDD juokingas esi.

      Nors, kaip tik tokių, kaip tu serveriui reikia, nes tik tokie, kaip tu su unbanais išlaiko servą 

    3. Fernando_Sucre

      Fernando_Sucre

      as tau net neturiu ka parasyt, tu mano skalej esi tarp gario kaminskio ir ferdinand porsche. du serverio pajuokos objektai, nu va, laikas bega, turim ir trecia. Jeigu ir tu "pasiulei" sita ideja, tai zinok, ji nenaudinga ir nieko naudingo tu cia nepadarei. O del tavo darbo, tai ziurek, pavyzdi tau pateiksiu: kaip tu reaguotum, jei tave mokytu zaisti futbola zmogus, kuris gyvenime jo nezaides ir nesupranta net pacio zaidimo esmes?

    4. Frozen_Inferno

      Frozen_Inferno

      Ir kam sito reikejo? Griskeviciau as taves nei vienam kare nesu mates, tai kam tokius dalykus siulyt, kai tau jie neaktualus? Issirinkdavo saika patys ka noredavo i ngpt ir vsio, o dbr rinks tuos, kurie tpvip karosus gaudo ir dideli patikimuma turi?

    5. Bige_Murcialago

      Bige_Murcialago

      Greičiausiai bus kaip TTT rinkimai, atrenkami žmonės kurie atrodo tinkami šioms pareigoms, tada žaidėjai balsuos ir galės pranešti ar kažkas su jais blogai yra asmeniškai. 

    6. Domas_Griskevicius

      Domas_Griskevicius

      Patys skundžiatės dėl dpkt darbo, o dabar, kaip nusprendė tai jau blogai? :DDD apsispręskit, jei nereikia jums, tai balsuokit prieš, bet jūsų 2 nuomonė, nepakeis sprendimo, kuris yra geresnis. Tai gal tas pats "čiuvakas kuris tpvipe gaudo karosus", atliks žymiai geresni darbą negu montago ir visi kiti buvę dpkt? Įdomu ką jūs manėt apie taksą, kai gavo pareigas, jaučiu tą patį, eilinis naujokas, kuris prapis pareigas, nieko nepadaręs, bet gavosi patys matot, kaip, kad vos ne geriausias ngpt all time

    7. Frozen_Inferno

      Frozen_Inferno

      Geriausias NGPT all time? :DDDDDDDDDDDDDDDDD Ir ka jis tokio ispudingo padare? Ar jis klause ko norim mes? Ar jis bent karta abejose pusese buvo ts? Nieko pries neturiu taksa, bet jei ji laikai geriausiu ngpt all time tai nzn. Tiek montago, tiek groovas ar kalanta kol buvo ngpt eidavo i tuos ts, kariaudavo ir matydavo ko truksta. Montago isvis cj daugiausiai kazko padare, nes net skambindavo per messengeri pasiklaust ar toliau drk laikys ir t.t. ar tikrai laikys drk, kalbedavo ts tiek su abieju pusiu direktoriais ir pavaduotojais nu zodziu, o ka tu cia parasei su nieko vertais teiginiais tai nieko nereiskia.

    8. Domas_Griskevicius

      Domas_Griskevicius

      NGPT prižiūri mafijų/gaujų karus, ar tai vyksta sąžiningai, padeda rinkti direktorius dpkt, juos šalinti, taksi būtent tą ir darė, be jokių išsišokimų, dėl to ir išsiskiria iš kitų, o tokie kaip montago (prieš kalanta nieko neturiu) labai primesdavo savo tas ngpt pareigas visur, jautėsi aukščiausias, vos ne dpkt lygio. Gal ir taksi darė tą klaidą, kad nėjo į ts ir nešnekėdavo su direktoriais, taip kaip kiti, bet palaikė tvarką ir standartus. Visi su manim pritartų.

    9. Mikiss_Drifteris

      Mikiss_Drifteris

      Geriausias buvo Montago 2018metais tada kai jis dave man gs drk, padejo jis man labai, savo chebra sukviete, net. O taksi buvo eilinis ngpt :D

    10. Domas_Griskevicius

      Domas_Griskevicius

      "geriausias ngpt nes davė drk"

    11. Edvis_Nero

      Edvis_Nero

      Normaliai stumiat

    12. Mikiss_Drifteris

      Mikiss_Drifteris

      Seni, jis viskuo padejo, sake kam pavo neduot, viska is aiskino kaip ka daryt, kur tikrai ne visi ngpt taip daro. O, kad dave drk tai cia buvo tik paprastas pridejimas, nes jei nebutu daves jis man to drk nesakyciau, kad geriausias ngpt, nes buciau tikrai visko nezinojas.

    13. Lukas_Wriht
    14. Mister_Taksi
    15. Kornelijus_Kornis

      Kornelijus_Kornis

      Patys nežinot ko norit :D

    16. Jeff_Capo

      Jeff_Capo

      Tai ta prasme jau jūs tada rinkit nes dabar va bus tas kur rybina ngpt.

    17. Franklin_Haze

      Franklin_Haze

      visi zinom kad all time best ngpt buvo @Mccarei_Tfozzi

    18. Mantas_Jax

      Mantas_Jax

      Gaila, kad Tfozzis kalėjime....

    19. Franklin_Haze

      Franklin_Haze

      padarytu tvarka manau

    20. Freddie_Mercury

      Freddie_Mercury

      Nezinau ka tas Griskevicius cia burbuliuoja, nesigaudo jis isvis. Niekas nepritartu tau, nes tu tiesiog daug ko nezinai, is pirsto lauztus faktus cia bandai vaizduot kazka tam forume, jau ne pirmas kartas kaip tryhardini, kad tu taip del savo "imones" pasistengtum, ar vel rasysi nesikisk nes pakrausi man malku realybeje :DDDDDDDD Tai siuo atveju as tau ta pati galeciau pasakyt, nes tu nieko gero nedarai, o tik teisi visus ir clickus renki, daugiau nieko.

    21. Danny_Hagen

      Danny_Hagen

      mano pasiulymas: eikime visi draugiskai naxuj

×
×
  • Sukurti naują...