Eiti į turinį

Nike_Dove

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.971
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Nike_Dove

  1. nu ir tik nuo 21 metu gali laikiyt teises su priekaba as pats tai zinau i kokia firma aisiu tai man problem nereik sprest i kokia firma aisiu nebent bankrotas bus tai firmai bet nemanau o seip tai dar ir taip mokintis ne mazai liko 8 klase baiksiu tada dar 9-10 ir tik tada ait :)

    Aš tai bandysiu išsilaikyti greitu metu teises pusfūrei nuo 18 angluose ir paskui bus matyti viskas kaip gyvenimas suksis.

  2. Idomi situacija ''Paris'' mieste, Prancuzija. Ieškojome išsikrovimo vietos ir reikėjo privažiuoti iš kitos pusės kur patys matote kas dedasi... Vairuotojas paliko savo mašina ir išėjo į parduotuve palikes ijungta avarini. Tada autobusui ir mūsu ''SCANIA'' nebebuvo vietos prasilenkti taigi reikėjo užlenkti veidrodėlius abiem transporto priemonėm ir šeip ne taip prasilenkėm vos, vos...

    d722ffe2f67b539b6f7ebb7dedbf3b1218.JPG

  3. Motina dabar vairuoja mano seni, mitsubishi lancer V universalą, buvo mano kol nenusipirkau (šiom dienom) vw golf mk3 1.9 dyzelis 94'

    7a17c0ea177b8c76f2975a54d08a695f133.jpg

    P.s. automobilis bus redaguojamas beveik pilnai, tam bus sukurtos atskiros temos (greičiausiai)

    Dabar supratau kodėl parašiai kad aš pasikeičiau tipo po Igor Shishkin test-drive klipu ir bandau kažka primesti kažka nežinau ar tai sportas užkliuvo ar fūros ar dar kas nors na man tai visiškai neidomu daug čia tokiu keistu žmoniu yra su tokiom didelėm pavydo isterijom būsenose. Na ir kaip gali sakyti kad aš pasikeičiau jei manes net nepažysti/nežinai ir apskritai.. nesuprantu ar čia dėmesio trūkumas ar pauglystės papildomi nervai dėl blogo gyvenimo.. Visada žinok taip būna kai pavydas suima širdele, nieko tokio laikas su laiku apsiprasi kad tau ar tavo šeimai lemta vairuoti tokius varguoliškus automobilius kuriais čia pasidalinai.

    Nuotrauka net sujaudino.. prie bažnyčios savo kieta mašiniuka fotografuoja po mišiu....

  4. Černobilio dienoraščiai geras filmas :) Kažin, kada ten vėl galės gyventi žmones? huh.gif

    Filmas visiškai nesamoningas žiurint į tikraja realybe.. Siaubakas kaip siaubakas bet kaip jaustis Černobylio nukentėjusiems?

    Na nemanau kad paprasti civiliai ten kada sugryš nes nelabai kokie prisiminimai ir šeip zona dabar prižiurima spec. prižiurėtoju ir visokie profesoriai, mokslinikai, daktarai ten dirba.

    Manau kad vieta visam laikui bus tiesiog uždaryta kaip dabar. Net jei radijacija dinktu vistiek viska reikėtu griauti t.y CCCP laikų obijektus: daugebučius, mokyklas ir pnš. ir statyti viska iš naujo nemanau kad taip bus kada :)

  5. Koks aš blogas ar negailestingas esu 'svolačius' kitiems toks klipas man tokiam vyrui išspaudė ašara nes žmogus yra visiškai nekaltas ir tokius reikia gerbti.... Labai gera darba padarė Anonymous ir iškarto privertė susimastyti.

    Štai ir aš

    07bd6087473fbb3736120990b29782cc200.jpg

  6. Lenkuose Girteka transportiniai paemė, už magneta 7k eurų nulupo :)

    Tai mano tėvukui būna dažnai 'šėfas' paskambina ir sako: 'Dabar taip.. padaryk taip kad vietoje būtum ankščiau ir greičiau'..

    Su 'juodom šaibom' per kokius lenkus/vokiečius kur rizika tikrai didelė nu ir dar magneta ant dėžės prie to pačio užmeta... Bet jei 'šėfas' liepdavo t.y baudas apmokėdavo firma jei pagaudavo 'kazokai' trasoje. Nu baudos už tokius dalykus tikrai nėra mažos tai rizika būna tikrai didelė. :)

    Va čia šita klipa kaip dariau tėvukui darbo laikas buvo irgi pasibaiges jau prieš 3-5h.. nes iš Italų gryžinėjo ir nusuko nuo trasos pas mus namučio biški ir manes pasimti, bet per visa nakti ramiai pravažiavom lietuvius, latvius ir estus sekmingai.. reikėjo lietuvoje netoli sienos 'brigadyro' ieškotis nes stovėjo už keleta kilometru žaliukai kiek per racija informavo 'vadylos' bet ramiai pravažiavom iš paskos.. o paskui jau naktį bent rizikos mažiau buvo.. bet vistiek įtampa kažkiek smaugė :)

  7. Emigrantai nepatinka? Mano tetis, kaip pirma darba gavo uk, virsininkas NIGERIS visi ki lietuviai, lenkai ir pns. O zn kodel? nes anglai negali dirbti tokiu darbu, darbas buvo su mediena, jie tiesiog yra totalus tinginiai, Tetis su 1proc anglu kalbos susirado darba, tai daug ka reiskia. Kai kurie anglai megsta lietuvius, nes jie yra kropstus, darboholikai . Jiems tik rupi gerai atlikti darba, o anglai, tik biuruose ir pns... Todel jie ir uzps, pagyvenau cia vasara, tai 13 metu smoke weed everyday, bet siaip, yra zjbs rajonu ir yra kad pasol mane naxui. O siaip studijuoti cia visai nieko, prisiziurejas tu american pies ir pns :D tokie barakai visai nko butu.

    Beto, su anglisku diplomu atsivertu didesnes galimybes neigu su LT. LT ten tas bakalauras ar kas ten :D uk nieko nevertas, jie sakyk eik mokykis. Jiems poxui. Mokyklose toki suda veiki, desimtoj klasei daugybos lentele nh.... dvilyka baigi 16 metu, coledzas 2 ir univeras ir 24 metu consule sedi. Atliginimas kas savaite po ten bbz kiek.

    Taip, visapusiškai sutinku, jau pačiam per pirmus metus teko susidurti ir pamačiau kad anglai yra visiški nevykeliai, tinginiai. Emigrantai bent gerai dirbti moka, o jie pyksta už tai kad statybinikai ar kokie kiti už juos 5 kartus greičiau padaro..

    Ir šeip su mokslais čia labai gerai, nes aš 12kls. + 2 metai profesija 'statybos srytije' na ir užbaiksiu viska kai man bus 19 metų, tada duos nebloga darba su geru atlyginimu ir kaip sakant 'Arsim, arsim' :D... Bent geri pinigai bus.. dabar mokausi niekur nedirbu, nieko nedarau (namai,maistas,gyvenimas viskas sumokėta) ir dar + gaunu sau +1000LT. Už kuriuos pavalgau per pertraukas ir nusiperku kažka asmeniško. Manau kaip žaliam studentui neblogai palyginus su Lietuva.

  8. 12 metų.... už kąąą toks ilgas srokas blemba... NE, NE JUOKAUJU :lol:

    Varykit į UK ir gyvenkite normaliai kaip žmones su normaliu uždarbiu ir dar gera mašina nusipirksit, susitaupysite t.t jei mokate anglų kalba.

    Arba jei niekas nepasiseks jums pasirinkite gudru kriminalini gyvenima jei sugebėsite aišku. Bet jau kaip pirma karta 'papulsit' atgal kelio nebebus.. viskas prasideda nuo pirmo 'sroko'

  9. Zdarof, video geras tik geriau dieną daugiau pafilmuok :) mldc

    Sveikas Friskai, nuu naktinis gyvenimas keliuose kažkaip idomiau atrodo bet dekui butinai kita karta sukursiu ir dienos metu klipuka koki. :)

    John visapusiškai pritariu tau, tik kad dauguma furistu nemėgsta logistiku nes kiti patys net nėra išlinde nuo savo biuro kėdės o aiškina ir 'bistrina' visus iš eilės. Tai tevukas dažnai siunčia juos... nes ir taip problemu būna tai jie dar 'burba' :D Bet šeip logistika kaip profesija tai pelninga tik ne Lietuvoje.

  10. Šiaip dar niekad nemačiau tokio žmogaus, kaip Dovydas, kad taip būtų susidomėjęs TRV. Pati šiuo reikalu nesidomiu, bet, kai parašai temą, paskaitau. Vakar su šeima kalbėjome šia tema, tai išvada tokia, kad čia dirbti gali tie, kurie neturi šeimos, arba tiesiog dėl kažkurių problemų nėra šeimoje mamos. Jei atsitiktų taip, kad aš prarasčiau mamą (tfu, tfu, tfu!!!!!!!) tėtį išleisčiau dirbti čia, o visą vasarą keliaučiau su juo, tačiau dabar, kol gyvename kartu su mama, sese, nenorėčiau, kad tėtis čia dirbtų, todėl, kad tėčio nematyti ilgai negali kiekvienas. Čia nebent su tėčiu santykiai turi būt blogi, kad norėtum, jog jis išvažiavęs būtų. Darbas yra šiaip įdomus, bet tuo pačiu ir vargingas, nes manau, kad pavargsti per keliones? tačiau pliusas tas, kad aplankai ne vieną šalį ir pamatai daug. :) nežinau, ar suprantamai išsireiškiau, bet čia tik mano nuomonė :) sėkmės tau kelionėse! :)

    p.s. prisiminiau tą eilėraštį, kur kažkada tau siunčiau :D

    https://fbcdn-sphoto...092028971_n.jpg

    Labas, taip viska tikrai normaliai išreiškiai, na tokiu šeimu kaip paminėjai yra tukstančiais.. Mano tėtis jau turi netoli 28 metų stažo, šeima, vaikus ir pnš. Taip tikrai nėra to kaip pas kitus kad tėvas gryšta iš darbo vėlai vakare t.t burba nes būna pavarges nu čia teisybe šnekam o ne pasakas kaip pvž. 'Oooo tetukas gryžo iš darbo ir visi bėga pasitikti kekviena gražu vakara prie duru' :D

    O aš laukiu krūvos saldumynu, šmutkiu, nuotykiu iš užsnienio ir tėvo kuris gryšta per [2-3-4 men.] tik max 2-3dienom namo. (Jei pasilieka po europa tai užtrunka apie 5-6men.) Nuovargis tikrai yra didelis kai turi prasedėti prie vairo po 9-10h. , darbas sunkus ir žinoma 1-3sec. gali pakeisti likusi tavo gyvenima.

    Na viska daro pinigai.. o gyvenimas nėra toks ir jau blogas pasakysiu :]

    Dekui už nuomone. :)

  11. Savaitės nuotrauka: ''Paryžiuje ieškome išsikrovimo vietos''

    d722ffe2f67b539b6f7ebb7dedbf3b1218.JPG

    Sveiki visi taigi vėl pradėsiu prižiurėti Tolimųjų reisų vairuotojų tema kurios jau tikrai dauguma forumiečių laukė. Čia bus keliama medžiaga apie TRV pvž. nuotraukos, klipai, anekdotai, straipsniai, muzika ir visokie kiti dalykai susije su žodžiu ''furistai''... Neužmirškite kad ir jus galite pasidalinti savo medžiaga susijusia su TRV.

    Taigi norėčiau paklausti kaip praėjo jūsu ilgai laukta vasarėlė ? Gal kas suspėjote į reisiuka koki išmauti? :) Tikiuosi nesedėjote kiaura vasara prie kompiuterio ir negadinote brangaus laiko.. Nes maniškė buvo labai idomi, 'kliova' ir pilna ivairiausiu įspudžiu. Suspėjau išvažiuoti tik į viena trumpa reisa po baltijos šalis su MAN TGX 18.440 nes norėjosi daugiau pabūti su šeima, draugais ir drauge Lietuvoje kuriu nemačiau tikrai labai ilga laika.

    Taigi jei turite kažkokiu klausimu susijusiu su TRV klauskite ir aš drasiai atsakysiu jei aišku žinosiu atsakyma. Tema bus atnaujinama kas 1-2d. šeip viskas priklauso nuo jūsu aktyvaus temos sekimo t.y komentarai ir vertinimai. :P

    Taigi imečiau dar pora idomiu video. Gero žiurėjimo visiems

    [Дальнобой Intro] Tolimųjų reisų vairuotojai ''Furistai'' // Дальнобойщики

    [Дальнобой Intro] Tolimųjų reisų vairuotojai ''Furistai'' // Дальнобойщики

    • Už 1
  12. Sveiki visi ! Taigi ka žadate nuveikti per šituos ateinančius 3 men. ? :)

    Aš asmeniškai gryžtu į tevyne 3 men. iš UK nes koledžas baigėsi ir čia nežadu likti tokiam nesveikam vasaros klimate. :D

    Sekmes visiems ! Žaidime nesirodysiu iki rugsėjo mėnesio paskui žiurėsiu kaip su darbu/mokslais eisis. Gerai praleiskite savo atostogu laika ir nešutinkite kabančiu prie savo kompiuterio nes nebus ka prisiminti apie vasara ! :D

    Sori išanksto už gramatines klaidas

    Юрий Шатунов - А Лето Цвета

×
×
  • Sukurti naują...