Eiti į turinį

Jonis_Apzeltukas

Nariai
  • Turinio skaičius

    470
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Jonis_Apzeltukas

  1. Jei kažkokie bobutė mumis pavadino žmonėmis. O jei tapati bobutė mumis būtų pavadinusi ledais, tai ledai būtų žmonės? 

  2. Kas galėtumėt  wordinių darbų padaryt kaip, kas, kur - viską paaiškinsiu PM! :1_grinning:

  3. Ei tu! Ieškai lengvo, ramaus darbo su geru atlyginimu? Tada prisijunk prie radistų komandos, nes tik čia bendraudamas su žaidėjais gali gauti 25 tūkstančius per minutę! Sudomino? Plačiau atrankos temoje -> 

    1. Jonis_Apzeltukas

      Jonis_Apzeltukas

      gal jau stop daryk, 2 dienas vyksta atranka, jis dar reklamuoja. 

  4. Atvirai biški nusivyliau su apžvalga. Iš visų pildančių žaidėjų, pasirinktą vėl tapati nuobodus variantas, kai direktorių gauną dar nesenai turėjęs asmuo, kuris visiškai nieko naujo nesugalvos ir laikys lygiai taip ir kaip laikė prieš tai. Kai buvo pasirinkimas tikrai didelis ir skirti galėjo naujiems žaidėjams,, kurie teisėsaugoje ilgai vargsta ir niekada taip ir negauna direktoriaus. Tik pamatęs anketas iškarto pasakiau savo nuomonę ir neduoti Jamalui, nes lyg žinodamas maniau, kad jis bus išrinktas ir neklydau. Sargo rutina tęsiasi ir toliau nieko naujo . 

    1. Jonis_Apzeltukas

      Jonis_Apzeltukas

      pritariu, tie patys per tuos pačius, kiek galima? taigi naujokams reikia duoti pasireikšti, kurie galbūt net nėra buvę teisėsaugos direktoriais. Kodėl vien tie patys?...

    2. (Žiūrėti 72 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. Iš kur atsiranda tokiu naivių žmonių? Iš neturėjimo ką veikti padariau šiokį tokį eksperimentą.. Ir esu stipriai nusivylęs kaip taip žmonės užkimba.. Saugokit savo IP adresus. Nespauskit ant random nuorodų, visuomet pasitikrinkite ar rodoma nuoroda yra teisinga.. Per 5min gauta 215 IP adresų. 

    Spoileris

    zoDmcLO.png

     

  6. Iš kur atsiranda tokiu naivių žmonių? Iš neturėjimo ką veikti padariau šiokį tokį eksperimentą.. Ir esu stipriai nusivylęs kaip taip žmonės užkimba.. Saugokit savo IP adresus. Nespauskit ant random nuorodų, visuomet pasitikrinkite ar rodoma nuoroda yra teisinga.. Per 5min gauta 215 IP adresų. 

    Spoileris

    zoDmcLO.png

     

  7. Skiriu visiem rytfaniam :))

    ec655c33b030587306bf83cce1afe2d6379.jpg64028202ca90c90cc988ca948f9f78b4938.jpg

    1. Jonis_Apzeltukas

      Jonis_Apzeltukas

      Tai, kad yra toks :D Nebent pats LTU REPUBLIC klysta. 01:22 pradėkit žiūrėt

       

    2. (Žiūrėti 6 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  8. Sveiki visi, su Šv. Kalėdom visus!

    b0W62m1.jpg

×
×
  • Sukurti naują...