Eiti į turinį
Gazas_Berlingo

The Ballas gaujos direktoriaus rinkimų analizė

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras. Po daug laiko aš ir vėl rašau analizę. Šį kartą rinkau The Ballas gaujos direktorių, nes senasis buvo nušalintas dėl taisyklių nesilaikymo, nemokėjimo valdyti komandos. Anketų sulaukiau dviejų puslapių. Skaitydamas anketas radau ir nukopijuotų. Skaitydamas anketas buvau maždaug toks:

d98c843f0e2f8ad84e04c8f007f665f8864.jpg

Nes neradau tikrai vertų dėmesio anketų, labai atkreipiau dėmesį į anketas, kuriose viskas buvo išdėstoma konkrečiai ir aiškiai, svarbiausia realiai. Anketos, kuriose buvo svaigstama tikrai manęs nesužavėjo. Iš visų jų atrinkau 5 žmones. Trumpai apie kiekvieną:

Arnas_Fusion - kaip jau minėjau, atrinkau anketas su konkrečiomis ir realiomis mintimis, aiškiais planais. Tavo anketa buvo tokia. Pradėjus stebėti, nemačiau tavęs online išskyrus, kai važinėjai su apsaugos džipu kažkur /tpbull. Anketa nebloga, bet stebėjimu metu nepasirodei.

Domux_Pes - Tas pats kaip ir Arnas_Fusion kiek darydavau /pzu arba kėlei ridą /tplv arba šiaip važinėjai su savo sultanu.

Misteris_Bsas - tavim tikrai tikėjau ir galvojau, kad turi realių šansų, tačiau taip buvai neaktyvus.

Paulius_Makloudas - tavo anketą atrinkau pačią pirmą, ji man labai patiko, sudomino, dėl savo konkretumo, tačiau kiek dariau /pzu dažnai buvai afk bazėje arba kalėjime.

Bond_Alen - kai perskaičiau tavo anketą, iš karto atsiminiau, kai buvai The Ballas direktorius ir susimovei per pirmas dienas, tačiau juk iš klaidų mokomasi. Buvai pats aktyviausias kandidatas, savo aktyvumu lenkei kitus vos ne dvigubai. (200min ir daugiau). Stebėjau, kaip atkakliai bandei užimti GS zonas, nepasisekus bandydavot vėl. Buvau gavęs pakvietimą į GS, kad pažiūrėčiau, kaip viskas atrodo iš arti. Laikotės tikrai gerai, moki vadovauti, surinkti komandą. Tikiuosi, kad nepadarysi senų klaidų ir garbingai valdysi The Ballas. Sveikinu ir linkiu sėkmės.

Kaip supratote naujasis The Ballas direktorius - Bond_Allen. Nepykit už kaip žemaičiai sako ,,skrumnią'' - kuklią ar sausą analizę, bet jeigu kandidatai neprisijungia, aš negaliu jų laukti, nes darbai lipa ant darbų. Pabaigai dar vienas prašymas - nerašykite, kad pražaidžiate 300-900min, nes tokie rašytojai neprabūna nė 100min.

Ačiū, kad skaitėte, tikėkimės Bond'as mūsų nenuvils.

Pagarbiai, Gazas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...