Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Svečias Estera_Amazing

Tomas_Citizen

Rekomenduoti pranešimai

Svečias Estera_Amazing

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Estera_Amazing

2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Tomas_Citizen

3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): Gavau iškvietimą kad atvažiuot su limuzinu pas žmogų. Važiavau pro pd ir mane pradėjo daužyti su automobiliu, susimečiau nuvariau į kelkraštę jis pasakė kad reikia limuzino paslaugų aš atsakiau kad neturiu laiko, o jis ir jo kažkoks draugas pradėjo šaudyti ir susprogdino limuziną, tada mane nužudė nes dar buvau gyva bet liko mažai hp. Jie buvo dviese bet pavyko užfiksuoti ir pamatyti tik vieno nick'ą. Abu buvo su tuo pačiu skin tai turbūt dirba tame pačiame darbe.

4. Įrodymai (BŪTINA): 175kle.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Estera_Amazing

Sprogus mašina. Nevaidink kad nešaudei. Vapšie nors sąžinės turėtum šaudyt naujokus. Dar matos kad prašei limuzino paslaugu po to sušaudei. Tai neknisk čia proto. Už nieka nerašyčiau skundo. Dar kaip nužudei parašiau: papeikimas:) Dar ant car matyti šono kūlkos šūvis

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Jo bl, šaudžiau. Vos iš jailo išėjęs į usius pradėsiu šaudyt su pirštais ane ? Limo paslaugų reikėjo, nes be vipo esu ir kažkaip iki lv hatos reik nusigaut, o kadangi pamačiau pravažiuojanti limą tai ir prašiau bėgdamas iš paskos. Be to ko tu čia prisipisai prie manęs kai įrodymų normalių neturi ? Padarei vieną ss su savo griozdo sprogimu ir kaltini tik tą, kuris kažką parašė prieš tau mirštant ? Man giliai px kokias dar atmazas sugalvosi parašyt. Kai normalesnius įrodymus turėsi tada ir dėk skundą, o db nesuprasi nei iš kur šovė nei kas šovė. Gal snaiperis nuo tilto pasidarbavo ir nukalė tave.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Estera_Amazing

Ar tu bukas ar tik apsimeti? Su draugu važiavai, viskas buvo taip kaip aprašiau. Foto padaryt nespėjau, nes kaip jau rašiau kad neturiu laiko tu išlipai iš car ir pradėjai šaudyti, o aš užfiksavau tik sprogimą...Manai važinėsiu po miestą ir F8 spaudysiu ant kiekvieno žmogaus kuris pro mane pravažiuos šiaip sau? Nenusišnekėk. Nežinau ar tu ten turėjai vipą ar ką, bet žinau kad šaudėi. Arba TU arba tas tavo draugas, arba abu. Sakyk tu ką nori, manęs sąžinė neužgrauš, ir nuo šiol ant VISŲ rašysiu skundus kurie puls civilius. Jau ne kartą nuo tokių nukentėjau bet šį kartą man sprogo kantrybė. Iš jailo išėjęs su mašina važinėjai ir draugu? Aik aik, gal ir išėjęs iš jailo, bet kad iškart buvai išėjęs - netikiu, nebent buvo praėjęs 30 min, o tau čia jau labai mažai. Jei būtų px rašytum čia? Nenusipezėk. Ir tu su MAŠINA važiavai o ne prašei pagalbos bėgdamas iš paskos. Ką čia nusišneki? Išvis prisipažintum bent normaliai o ne knistum čia protą, kas man labai juokinga ir pikta daros. Sėdi koks vaikas už ekrano ir bijo kad už padarytą žalą administracija nubaus - taip ir bus tikrai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Gėda Tomai, meluoji susiriesdamas.

e6b2fff115eadec42bc93885102572cf739.png

d4fee401bb7a5f053d27a84abad4c55b71.png

Reikia sugebėt taip priburt, kad bėgot pėsčiomis ir išėjai iš jailo. Tu gi nuėjai baudos susimokėt ir relogą padaryt, kad nebesidvigubintų stars, o tada vėl pradėjot. Deja papuolėt į mano rankas.

Abu pažeidėjai yra nubausti. Gėda Tomai_Citizen !

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...