Eiti į turinį
Briusas_Jenciauskas

Filmas "Taken" ir "Taken 2"

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki filmų mylėtojai. Noriu jums pristatyti.... kaip čia pasakius > Mėgstamiausią savo filmą - Taken ir jo antrąją dalį Taken 2. Lietuviškai išvertus - Pagrobimas.

Tai va mielieji, noriu išgirsti jūsų nuomones apie šį filmą, jei dar kas nematę, būtinai pažiūrėkit.. tikrai veiksmo kupinas filmas.. Na o dabar šioks toks mažas pristatymas apie šį filmą.

Pastaba: Jei žiūrėsite filmą, siūlau pradėti jį žiūrėti nuo pirmo filmo dalies - "Taken" ir poto "Taken 2" nes kitaip nesuprasit filmo esmės. :)

Filmų trailer'iai:

"Taken"

http://www.youtube.com/watch?v=zeFnD2Vm-SY

"Taken 2"

Trumpas filmo aprašymas:

"Taken"

Septyniolikmetė Kim gyvena Kalifornijoje su mama ir patėviu Stiuartu. Jos tikras tėvas – slaptųjų tarnybų agentas Brajanas Milsas. Kai Kim tėvai skyrėsi, jis dėl savo mylimos dukrelės Kim paliko tarnybą, kad galėtų būti kuo arčiau jos – Kalifornijoje.

Kai Kim paprašo tėčio pasirašyti tėvų sutikimą kelionei į Paryžių, Brajanas ilgai negalvojęs sutinka. Paryžiuje jo dukrą bei jos draugę pagrobė albanų mafija, užsiimanti prekyba žmonėmis. Brajanas nusprendžia, jog vienintelė išeitis – pačiam skristi ieškoti merginų pėdsakų.

"Taken 2"

Praėjus metams po pirmos juostos dalies buvęs ČŽV pareigūnas Brajanas Milsas išvyksta į Stambulą, kur jį nelauktai aplanko buvusi žmona Leonora ir dukra Kim. Malonią viešnagę apkartina žmonos pagrobimas, už kurio slypi ne kas kitas, o pirmosios dalies niekšo tėvas. Dingus žmonai, o dukrai besislapstant Brajanas privalo prisiminti ko išmoko būdamas ČŽV agentu, kitaip gali daugiau nebeišvysti savo artimųjų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...