Eiti į turinį
Ernestas_Kent

"Immortal mafijos" - direktorių rinkimų analizė

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, kaip žinote buvo renkamas naujasis ,,Immortal mafijos“ direktorius, anketų sulaukėme 26, manyčiau tai išties liūdnas skaičius, šįkart kandidatus stebėjau ilgiau nei įprasta laiką. Viena iš šių priežasčių buvo tokia jog norėjau išrinkti kuo geresni direktorių kad nepasikartot tas pats kaip ir buvo su praitais direktoriais, todėl ir stebėjau ilgesni laiką, todėl mano manymu pamačiau ta tikrąją jūsų veikla bei ar tiesa rašo apie save bei apie sava bei savo veiklą serverija. Taigi dėl šios priežasties aš stengiausi išrinkti kuo rimtesnį žmogų į šias pareigas tad ir manau jog man pavyko, manyčiau išrinkau tinkamą asmenį kuris prižiūrėtu bei valdytu komandą geriau nei senasis direktorius, tad ir stengiausi išsirinkti kuo geresnį kandidatą nors jų buvo tiek mažai todėl rinkausi pagal šiuos kriterijus - aktyvumas, veikla, bei kuris rodo geresnes perspektyvas. Taigi štai ir visi KANDIDATAI:

Matas_Jakutis – Taigi anketa tavo man patiko, mano manymu ji buvo geriausia tad pakalbėkim apie veikla serveryje. Tavo aktyvumas buvo kiekviena diena vienodas pražaisdavai po maždaug po 350 minučių, bei užsiėmei mafijos veikla. Dirbai Cosa nostra mafijoje, tad kiek stebėjau tave tu tai važinėjai su sanchezu, premier ar kitom transporto priemonėm. Mačiau kaip dalyvavai „žmonių grobimuose“ dalyvavau jame pats nes mane jus pagrobėt. Taipogi negaliu pasakyti kad nešaudei į žmonės kaip visi mafijos žmonės šaudo į žmonės bei DM‘ina taipogi ir tu tai darei. Pakalbėkim apie antrąją dieną, antrąją dieną tavo veikla buvo tokia pati, tas pats aktyvumas bei ta pati veikla. Tad norėčiau palinkėti tau sėkmės vadovauti ir nepalūžti, ir neatsisakyti direktoriaus kitą dieną. Sveikinu.

Mccarei_Tfozzi – Taigi anketa tavo man patiko, buvo gan įdomu skaityti, pakalbėkim apie veikla serveryje. Pirmąją dieną tave stebėjau ir buvai labai aktyvus, dalyvavai Cosos veiksme, grobėt žmones stebėjau ta veiksmą aš pats, taipogi mačiau kaip važinėjai tu su savo nuosava transporto priemonę bei nežinau darbiniu ar ne darbiniu sanchezų. Po kažkurio laiko padaręs tave /pzu pamačiau, jog šaudiai mieste civilius tiksliau dariai, ką turi daryti. Antrąją dieną aktyvumas tavo truputi nusirideno, bet pamenu kažkas sakė jog tu gyveni užsieni tai laiko skirtumas yra dėl to manau ir krito daugiau negu per pus tavo aktyvumas todėl ir nustebau. Kai pradėjau tave stebėti antrąją dieną tu užsiemiai maždaug tokia pačia veikla kaip ir pirmąją dieną. Tad daugiau nieko negaliu pasakyt.

Aurimas_Reader - Taigi anketa tavo buvo prie atmetimo ribos, nes nemačiau realiu kandidatų bei gerų anketų. Pakalbėkim apie veikla serverija, serverija tu esi tikrai ne iš aktyviausiu žaidėjų, tad kiek stebėjau tave tu stovėdavai vis „AFK“. Tad nežinau ką apie tave net čia rašyti, sėkmės tau kitą kartą.

Taigi naujasis „Immortal mafijos“ direktorius - Matas_Jakutis. Sveikiname jį.

Taipogi pridedu jog naujasis direktorius jeigu neprabus direktoriaus poste mažiau negu dvi savaites, tada postas bus perleistas antram kandidatui, o buvęs direktorius bus įrašytas į "Direktorių black list'a".

P.S – Atsiprašau už skurdžia analizę šį savaitė man buvo labai užimta (kiti sakys fifa lošė bet ne del fifos ar kitų dalykų, turėjau asmeninių reikalų), dėkoju už dėmesį.

  • Už 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...