Eiti į turinį
Dovydas_Suciara

Naujojo Radistų direktoriaus rinkimų analizė

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki.

Analizė bus trumpa, kadangi laiko turiu itim mažai, kaip žinot, ne už kalnų egzaminai, tai pagrindinį laiką skiriu ne žaidimui, o savo asmeniniam, tolesniam gyvenimui.

Buvo renkamas naujasis radistų direktorius, senasis buvo nušalintas dėl nelegalios veiklos.

Pagrindiniai kriterijai renkant direktorių buvo: Pražaidimo laikas, anketa, elgesys serveryje.

Karolis_Boxer: Anketa buvo ganėtinai gera, radau keletą įdomių idėjų, kurios tikrai atnaujintų darbą, tačiau... Tavęs nebuvo žaidime. Bent mano stebimu laiku, tave radau tik vieną kartą ir buvai pražaidęs šiek tiek daugiau nei valandą.

Domaxz_Intensive: Anketa buvo tikrai gera, žinau, jog sugebėtum būti direktorius ir įnešti nemažai naujovių. Tačiau, kaip ir pastarojo tavo draugo, tavęs neradau serveryje, BENT MANO STEBĖJIMO LAIKU.

Rytis_Wow: Esi šaunus, aktyvus, gana draugiškas, mandagus ir visoks kitoks žaidėjas. Žaidime praleidi gana daug laiko. Užsiiminėji tau priklausančia veikla, berods dirbi SWAT ar kažkurioje kitoje teisėsaugos srityje. Dirbi kaip ir priklauso. Anketa tavo buvo tikrai įdomi, kaip ir kiti prasčiau pasirodę kandidatai prirašei daug įdomių dalykų, kurie tikrai praverstų šiam darbui. Plačiau rašyti nematau prasmės, parašei, kad pražaidi gana nemažai laiko, po keletą valandų, tai taip ir būdavo. Galiu pagirti, kad nefantazuoji.

Kestis_Kiesa: Likai antras prieš tai buvusiuose rinkimuose, pakišo koją kelios nereikšmingos smulkmenos. Dabar susiėmei ir pralenkei visus kandidatus, skaičiau dar kartą praeitą tavo anketą ir palyginau su dabartine, parašei dar daugiau idomesnių dalykų. Žaidime buvai kone aktyviausias, lyginaisi su Ryčiu, taip pat noriu pagirti, kad nemelavai ir dirbai tą patį, ką ir rašei anketoje. Dirbai taksistu, pastoviai vežiojei klientus ir vieno taško į kitą, dirbai VISADA, nemačiau tavęs nuosavoje mašinoje, galliu pagirti, kad taip atsiduodi žaidimui. Tai tiek.

Kaip tikriausiai supratot, naujasis direktorius Kestis_Kiesa. Dar kartą atsiprašau už tokią silpną analizę, kaip ir minėjau darbų turiu iki kaklo, kadangi smaugia mokytojai, bei kitos daug vargo keliančios problemos. Fantazuotojams, noriu priminti, kad nerašytymėt, jog serveryje praleidžiate kone visą dieną, NES TAIP NĖRA. Jei esat neužtikrinti, jog norite būti direktoriumi - nerašykite anketos ir negaiškite, nei mano, nei savo laiko.

Taipogi pridedu jog naujasis direktorius jeigu neprabus direktoriaus poste mažiau negu dvi savaites, tada postas bus perleistas antram kandidatui, o buvęs direktorius bus įrašytas į "Direktorių black list'a".

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...