Eiti į turinį
Dovydas_Suciara

Cosa Nostra / Immortal direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Laba vakara .Buvo renkami abiejų mafijų direktoriai, todėl, jog sukėlė šumą visame forume, prasidėjo idiotiški papeikimai vienas kitam. Tai netoleruojama. To pasekoje direktoriai buvo nušalinti.

Prašau atleisti dėl to, kad direktoriai buvo renkami taip ilgai, susiklostė tokia situacija, jog gavau išrinkti abu direktorius vienas pats, dėl tam tikrų aplinkybių.

Rašinių nerašysiu, kaip žinot iki mokslų metų galo liko porą savaičių ir noriu savo paskutinius metus mokykloje praleist kuo linksmiau ir baigti kuo geriau.

Immortal direktoriaus rinkimų apžvalga.

Klaudijus_Luote: Tavo anketa buvo iš tiek įsimintina, radau tikrai nemažai gerų, naujų idėjų. Ieškojau tavęs žaidime ne vieną ir ne du kartus, kol galų gale perskaičiau kažkur forume, jog tu palikai serverį....

James_Fantom: Ta pati situacija kaip ir viršuje esančio kolegos. Anketa iš ties gera - tavęs nėra.

Paulius_Montago: Buvai aktyvesnis, pražaisdavai įvairiai, kartais 100min, kartais 500, kartais 13min :D. Visiems pasitaiko, visgi vasara, daugiau laiko praleidžiame kieme su draugais. Tačiau patarimas tau, jei jau užpildei, tai pasistenk pažaisti ilgiau. Anketa buvo gera, kaip ir pas čia išvardintus kandidatus.

Mantas_Cortez: Buvai vienas aktyvesnių, labai aktyvus sakyčiau. Užsiminėjai įvairiausia veikla, tie važinėjai su kolegom, tiek padminai, nieko čia blogo. Dmint reikia, ką gi daugiau veikia mafijos nariai. Anketa buvo tikrai gera, nelabai turėjau kur prikibt. Vienintėlis minusas tau, dėl ko nelikai pirmas, tai prieš kiek laiko padaryta meškos paslauga, kai dar dirbai apsaugoj ir apgavai kolegas, dėl to jie kentėjo ir prarado svarbius postus. Per daug neišsiplėsiu, galbūt pats atsiminsi.

Petras_Dizel: Pagal akyvumą buvai berods 2-3, pražaisdavai pakankamai užtektinai, tai 400, tai 200min. To kaip ir užtenka. Atsimenu buvai mafijos direktorius, tačiau šiek tiek susimovei. Nesupratau kodėl, kai kuriems nepatiko tavo anketa, ji buvo pakankamai gera. Serveryje žaidei kaip ir visi žaidėjai gana įvairiai, tai važinėjai, tai dminai, tai šiaip stūmei laiką. Tačiau patikai man labiausiai. Sveikinu.

Likę žaidėjai, kurie rašėt anketas... Patariu nerašyt rašinių, neturiu tiek laiko, o normalią knygą, ne jūsų rašliavas galiu paskaityt ir taip. Tie, kurie rašot po vieną žodį irgi nepateksi. Stenkitės viską aprašyt keliais rišliais sakiniais. Man nereikia konkrečiai nurodyt, kad va: 12:37 Eisim dminti, 12:45 baigsim, tada nuo 12:45 iki 15h bus pertrauka. Stenkitės viską aprašyt apstrakčiau. Nei vienas negimė mokytas ir kažin ar sugebės patekt į kandidatus iš pirmo karto, jei nepavyko, rašykit dar kartą. Net gi išsisaugokite SAVO anketą, bandykite ją koreaguoti, apsvarstykite idėjas per naujo.

Cosa Nostra direktoriaus rinkimų apžvalga.

Stebėt jus turėjau mažai laiko, tad analizė irgi nebus labai gausi. Nepykit, ne aš kaltas. Analizę rašiau labiau remdamasis anketomis.

Audrius_Jefersonas: Su savo anketa galėtum būt direktorius, žaidime irgi visai neblogai leidi laiką. Pražaidi pakankamai patenkinamai. Tačiau iš patikimų šaltinių sužinojau, kad šita paskyra yra pirkta. To netoleruosiu.

Dievo_Prokuroras (ė): Nesuprantu aš, kokios lyties esi. Jei tavo nick neatitinka nicko žaidime, tai prašau nepildyti, nesvarbu, kad viena raidė skiriasi. Anketa buvo pakankamai gera.

Donaldas_Donald: Antie, esi labai geras žmogus, dirbi gaujoj, viskas kaip ir gerai. Anketa gera, patirties turi daug.

Edgaras_Zyle: Turbūt esi pats stipriausias kandidatas iš visų. Žaidime prabūni kartais daugiau, kartais mažiau. Paskaitęs anketą supratau, kad tu sutvertas mafijai, o ne kokiems tai mechanikams ar medikams. Metų turi pakankamai, kad suvoktum ką darai ir ką renkiesi. Berods dar buvai pavaduotojas pas dizelį, ar atvirkščiai, tačiau kiek žinau kartu dirbot.

Pasikartosiu dar kartą. Nepykit, kad taip ilgai laukėt ir tokia silpna analizė. Imm direktorius buvo išrinktas seniau, o cosai rinkti, laiko turėjo mažiau ir labiau rėmiausi anketomis ir tuo ką žinau iš seniau apie jus.

Taigi:

Naujasis Immortal direktorius: Petras_Dizel. Jeigu jam nepavyksta, direktorių be rinkimų perima: Mantas_Cortez.

Naujasis Cosa Nostra direktorius: Edgaras_Zyle. Jeigu jam nepavyksta, direktorių perima Donaldas_Donald.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...