Eiti į turinį
Domis_Fusion

Futbolo chuliganai / Green Street Hooligans (visos 2 dalys)

Rekomenduoti pranešimai

Futbolo chuliganai / Green Street Hooligans

2822_060728152153_0_jpg_206x350_upscale_q90.jpg

Režisavo: Lexi Alexander

Vaidina: David Alexander, Oliver Allison, James Allison, Joel Beckett, Geoff Bell

Aprašymas: Neteisingai pašalintas is Harvardo universiteto po to, kai pas jį buvo rasta kokaino, Mattas persikelia į Londoną, kur gyvena su seserimi ir jos vyru Steve'u. Čia jis greitai susipažįsta Steve'o jaunesniuoju broliu Pete'u. Šis nenori artimiau susipažinti su Mattu, bet po pasisėdėjimo bare, kur jie išgeria su Pete'o draugais, nuomonę pakeičia.Grįžtant iš futbolo rungtynių, Mattą užpuola grupelė "Birmingham City" mušeikų. Vaikiną išgelbėja laiku pasirodęs Pete'as su draugais. Tada Mattas ir sužino tikrąją tiesą, kad naujieji jo pažįstami yra GSE ("Green Street Elite") "firmos" (futbolo chuliganų grupuotė) nariai, palaikantys "West Ham United".Neilgai trukus, Mattas tampa toks pat bejausmis, kaip ir jo draugai. Istorija pasiekia apogėjų, kai ant jo krenta šešėlis, kad jis yra specialiai į "firmą" infiltruotas žurnalistas. Tuo metu taurės burtai "West Ham United" suveda su labiausiai nekenčiamu priešininku - "Millwall".

Filmas [Lietuvių kalbą]: Žiurėti

Futbolo chuliganai 2 / Green Street Hooligans 2

Green-Street-Hooligans-2-2009.jpg

Režisierius: Jesse V. Johnson

Vaidina: Ross McCall, Treva Etienne, Hugh Daly, Nicola Bertram, Anastacia, Howard Antony, Graham McTavish, Timothy V. Murphy, Matthias Hues, Luke Massy

Aprašymas: Po pirmųjų finalinių muštynių, keletas mušeikų patenka į kalėjimą, kuriame sutinka savo senus priešus. Dabar jiems reikia pastovėti ir už save, ir už žmones likusius laisvėje. Tikintiems, kad filme vėl išvys gatvės ir futbolo aistruolių riaušes, nusivilsite, nes to šiame filme tikrai neišvysite. Bet įtemptas siužetas - garantuota.

Filmas [Lietuvių kalbą]: Žiurėti

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Visas dalis esu matęs. Ir man LABAI patiko šis filmas. Pvz.: mano draugams labiau patiko ta antra dalis, o jau man patiko labiau pirma, nes ten veiksmo daug daugiau. Ten žmogus, sakė, kad tai pasityčiojimas iš SPORTO, tu klysti, nes šis sportas visiškai ne apie sportą, jis ten paminėtas, bet filmas grynai padarytas apie futbolo fanus. :)

Tikrai labai geras filmas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Valds_Blades

pirmą dalį mačiau jau gal kokius 6 kartus, vistiek labai geras filmas. O antros speju tik puse paziuret ir jau i lauka kviečia, neina pabaigt žiurėt :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Vaizduojami anglu hoolsai (hooliganai). Tai pat sporto fanscenoje egzistuoja ultros (asmenys kurie kuria garsinį palaikyma, daro pyroshow, konfeti, choreo ir pnš.) anglai neturi ultru. pas juos tik hoolsai, o hoolsai linke ne palaikyti komanda, o pasimušti su kitos komandos hoolsais ir niokoti viska kas pasimaišo ju kelyje.. Jie nekuria palaikymo.:) Lietuvoje hoolsu nėra, bet yra ultru.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...