Eiti į turinį
Domis_Fusion

Šokis hip-hopo ritmu / Step Up (visos 4 dalys)

Rekomenduoti pranešimai

Šokis hip-hopo ritmu / Step Up

3665_061023141506_0_jpg_206x350_upscale_q90.jpg

Režisavo: Anne Fletcher

Vaidina: Channing Tatum, Jenna Dewan, Damaine Radcliff, De'Shawn Washington

Aprašymas: Tailerio gyvenimas bėgo gatvėje. Jo kasdienybė – smulkus chuliganizmas ir automobilių vagystės. Vienintelis užsiėmimas, kuriam Taileris nebuvo abejingas – hip-hop'as. Šokis leisdavo Taileriui užsimiršti.Dėka šokio jis sutinka Norą – ambicingą jauną klasikinio baleto šokėją. Mergina visiška Tailerio priešingybė - ji kilusi iš rimtos vidutinės klasės šeimos ir tiki, jog sunkiu darbu ji gali pasiekti viską.

Traileris:

Filmas[Lietuvių Kalbą]: Žiurėti

Šokis hip-hopo ritmu 2 / Step Up 2

10398_081020011024_0_jpg_206x350_upscale_q90.jpg

Režisavo: Jon Chu

Vaidina: Briana Evigan, Robert Hoffman, Adam G. Sevani, Cassie, Will Kemp

Aprašymas:Maištingoji gatvės šokėja įstoja į elitinę Merilendo meno mokyklą. Mergina atgauna pasitikėjimą savo jėgas tik suviliojusi geidžiamiausią vaikiną, kuris kaip tik yra profesionaliausias šokėjas visoje mokykloje.Andi ir Čeisas pradeda treniruotis kartu ir pažadina savo širdyse tūnančią meilę. Jie ryžtasi dalyvauti pogrindiniame ir nelegaliame Baltimorės šokių čempionate "Gatvės".

Traileris:

Filmas[Lietuvių Kalbą]: Žiurėti

Šokis hip-hopo ritmu 3 / Step Up 3

13055-Step%20Up%203_jpg_206x350_upscale_q90.jpg

Režisavo: Jon Chu

Vaidina: Rick Malambri, Adam G. Sevani, Sharni Vinson, Alyson Stoner, Keith Stallworth

Aprašymas:Jaunam gatvės šokėjui Lukui gresia benamio likimas. Jei neras kokios nors išeities, jį netrukus išmes vienintelių namų, kuriuos jis turi: apleisto sandėlio, kuriame glaudžiasi ir kiti jo likimo draugai - gatvės šokėjai. Ši neoficiali šokėjų šeima yra subūrusi komandą - "Piratų namai". Kad ši komanda išgyventų, jie privalo įveikti senus priešus, "Samurajų namus", netrukus įvyksiančiame pasauliniame improvizacijų konkurse. Čia dėl solidaus piniginio prizo kaunasi geriausios viso pasaulio šokėjų komandos.Jei nori patekti į šį konkursą, Lukas turi surasti nepriekaištingus šokio partnerius. Jaunuoliui tenka keliauti per visas pogrindines Niujorko šokių scenas. Galiausiai jis randa du tobulus šokėjus: paslaptingąją Natali ir Briedį, kurio pasirodymas visiems sukelia nevalingą šypseną.Prasideda repeticijos ir šokių aikštelę užlieja žiežirbos: ne tik lekiančios iš po šokėjų kojų, bet ir įkaitinančios Luką bei Natali. Tačiau Lukas nežino, kad Natali turi paslaptį, kuri gali sužlugdyti jų santykius, o kartu ir viską, ką pasiekė "Piratų namai". "Piratai" sukuria šokį, kuriam nėra lygių, bet pergalę pasiekti pasirodo ne taip lengva - "Samurajai" pavagia "Piratų" choreografijos stebuklą. Laiko liko nedaug ir Briedis nusprendžia kreiptis pagalbos į senąją komandą.Ar spės "Piratai" sukurti naują šokį? Ar jis bus geresnis už ankstesnįjį? Juk dabar jiems teks įveikti stipriausius priešininkus, apsiginklavusius jų pačių kurtu ginklu...

Traileris:

Filmas[Lietuvių kalbą]: Žiurėti

Šokis hip-hopo ritmu 4 / Step Up 4

14525-stepup4_2_jpg_206x350_upscale_q90.jpg

Režisavo: Scott Speer

Vaidina: Alyson Stoner, Adam G. Sevani, Chadd Smith, Stephen Boss, Megan Boone

Aprašymas: Filmo veiksmas vystysis nuostabių Majamio peizažų fone. Emili, turtingo verslininko duktė, atkeliauja į kurortinį miestą pasiryžusi tapti profesionalia šokėja. Mergina įsimyli šokėjų grupės lyderį Šoną, kurio vadovaujama grupė ruošiasi dalyvauti šokių konkurse.Tuo tarpu Emili tėtis, nekilnojamo turto pirklys, ruošiasi iš kvartalo, kuriame nuolat pasirodymus rengia šokių grupė, iškeldinti tūkstančius žmonių. Šokių grupė savo pasirodymus paverčia protesto forma prieš godų verslininką.

Traileris:

Filmas[Lietuvių Kalbą]: Žiurėti

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...