Eiti į turinį
Dovydas_Suciara

FTB direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki.

Analizė bus trumpa, kadangi laiko turiu itim mažai.

Buvo renkamas naujasis FTB direktorius, senasis buvo nušalintas dėl grasinimų administracijai.

Pagrindiniai kriterijai renkant direktorių buvo: Pražaidimo laikas, anketa, elgesys serveryje, reputacija.

Edvinas_Exelis: Anketa buvo ganėtinai gera, žaidime tave matydavau užsiimanti mafijos veikla. Tačiau tu neseniai atsisakiai “The Ballas” gaujos direktoriaus posto, dėl to manau, jog naujas postas tau per anksti.

Danas_Shady: Anketa buvo tikrai gera, žinau, jog sugebėtum būti direktorius ir įnešti nemažai naujovių. Tačiau, žaidime tave mačiau tik porą kartų ir jie aktyvumu tikrai nedžiugino.

Vladimir_Boyka: Anketa – Nebloga, tačiau buvo ir geresnių. Serveri tave mačiau tikrai dažnai. Tačiau man labai nepatiko nuolatiniai barniai ir nesutarimai su kitais žaidėjais. Apsikeitimai mute (9999) ir etc.

Lukas_Pokeris: Anketa – gera. Žaidime tave mačiau dažnai ir ganėtinai džiuginančiu aktyvumu. Buvai labia paslaugus, pavizdyngas. Tačiau ar tai natūralus tavo žaidimo stilius ? Pagal ankstesnę tavo reputacija man tai buvo labai keista. Dar norėčiau pridurti, jog serveri visdar liko neigiama žaidėjų nuomonė apie tave. Tad manau pirma tau reikėtu pasistengti ne tik per rinkimus, tačiau ir po jų. Tuo pačiu pasikeis ir žaidėjų nuomonė. Tačiau visa kita tikrai puiku.

Mindaugas_Uziela: Anketa – Gera. Esi turbūt vienas iš mažiausiai žinomų žaidėjų, tarp kandidatų. Buvai tikrai ganėtinai aktyvus, tačiau ne pats aktyviausias iš kandidatu. Kas labai džiugina, kad tave matydavau serveri tiek dieną, tiek vakare. Galbūt tau pravertė tas nežinomumo faktorius. Nes tau nebūdavo su kuo pyktis ir nei karto nemačiau tavęs kažka ižeidinėjant. Stebėjimo metu dažnai keldavai ridą, o kartą užtikau tave padedantį naujokui išsirinkti automobilį ir aprodanti serveri, kas buvo labai pagyrtina. Priešpaskutinę stebėjimo dieną įsidarbinai “Cosa Nostra” mafijoje ir užsiemei mafijos veikla.

Naujasis FTB direktorius – Mindaugas_Uziela

Taipogi pridedu jog naujasis direktorius jeigu neprabus direktoriaus poste mažiau negu dvi savaites, tada postas bus perleistas antram kandidatui, o buvęs direktorius bus įrašytas į "Direktorių black list'a".

  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...