Eiti į turinį
Narik_Pavlik

naujojo Grove Street direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, per pastarąsias 4 dienas buvo renkamas naujasis Grove Street direktorius. Senasis gaujos vadeiva buvo nušalintas dėl daugybės pažeidimų ir manau dauguma jūsų žinote apie tai, tad net nesivarginsiu visko išaiškinti. Anketų kaip bebūtų keista sulaukėme daugiau nei tikėjomes - net 35. Atsižvelgiant į dabartinę gaujų padėtį serveryje tai yra tikrai nemažas skaičius, bet ar visi, kurie pildė anketas yra tikrai pajėgūs valdyti gaują? - Ne. Šiais laikais būti gaujos vadu yra ypač sunkus darbas, tad stengėmės atrinkti kuo stipresnį asmenį šiam postui ir tikimės, kad mums pavyko.

Kandidatai:

  • Gytis_Han - Žinau, kad esi tinkamas gaujai ir turi tame patirties, tačiau tavo paraiška atrodė nerimta. Žaidime sutikau vos kartą renkantį paparčius, daugiau net nėra ką ir pridurti.
  • Erniux_Pro - Tavęs visiškai nepažįstu ir nesu matęs, bet girdėjau, kad turi šiokią tokią istoriją su gaujomis iš senų laikų ir tame turi patirties. Žaidime esi Cosa Nostra mafijos narys, aktyviai dalyvavai mafijos veikloje. Viskas būtų buvę gerai, bet sužinojau, kad mafijos veiklos metu tiesiog važinėjai ir rinkai paparčius vietoje to, kad kariautum už Cosa Nostrą - šito netoleruosiu.
  • James_Fantom - Pildai į mafijos/gaujos direktoriaus postą jau 5-tą ar 6-tą kartą, savo anketomis visada sudomini, tačiau žaidime visada parodai savo minusus. Tau pastoviai pakiša koją silpnas aktyvumas ir nesutarimai su kitais serverio žaidėjais. Ir beje, kodėl taip norėdamas valdyti mafiją ar gaują esi teisėsaugininkas?
  • Rytis_Eroz - Patiko anketa, nepripaišei per daug, parašyta viskas ko reikia. Turi daug patirties direktoriavime ir esi darbingas, galvą ant pečių turintis žmogus. Žaidime visada didžiąją laiko dalį skiri darbui, nesvarbu ar pertraukos metu ar ne darbo dieną - tu vistiek atlieki savo pareigą ir dirbi. Visada matydavau, kad esi aktyvus žaidime ne tik per direktorių rinkimus. Turi daug vertingų pliusų, nurungei kitus kandidatus ir tikiuosi, kad su gaujos lyderio postu susitvarkysi. Sėkmės!

Naujasis Grove Street gaujos direktorius - Rytis_Eroz

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...