Eiti į turinį
Kostas_Silgeris

Naujojo Radistų direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki.

Buvo renkamas naujasis radijos direktorius. Pildyti žaidėjai galėjo visą dieną, sulaukėme 34 anketų, iš kurių 2 žmonės kopijavo savo seną anketą, arba iš kito žaidėjo, kuris seniau rašė anketą į radijos direktoriaus postą. Tie žmonės iškarto buvo surašyti į direktorių juodąjį sąrašą. Išrinkau 4 geriausius kandidatus, nors ir pildė gana geri žaidėjai, tačiau anketos šiuo atvėju buvo šiek tiek prastesnės, negu šių kandidatų. Atrinkau 4 kandidatus, ar vienas, ar kitas kandidatas jums yra bent kiek pažįstamas, kuris stengėsi tapti naujuoju radijos direktoriumi.

Kandidatai į Radijos direktoriaus postą:

Rokas_Neonas - Esi gan žinomas asmuo teisėsaugoje, šiuo metu dirbi policijoje, taip pat dirbome kartu policijoje kiek seniau, prieš kelius mėnesius, tavo darbu tikrai nesiskundžiu, esi gan patyręs žaidėjas šiame serveryje, taip pat aktyvus forumo apžvalgininkas ir turi gan neblogą reputaciją, anketa nebuvo geriausia, tačiau tiksliai atsakoma į klausimus, nėra išvedžiojimų iš temos, tad viskas daugiau nuo tavęs priklausė, koks tu iš tikrųjų esi žaidime, kaip tu naudingai leidi laiką serveryje. Didelis pliusas yra tas, jog vienintelis iš šių kandidatų, kiek aš skaičiau, paminėjai raštingumą, kad dirbant radijoje reikalingas raštingumas, radijos darbuotojai mokėtų rašyti lietuviškomis raidėmis. Taip pat, iš visų šių kandidatų turi daugiausią radisto patirties, o kas yra dar didesnis pliusas. Pirmąją stebėjimo dieną, ryte, prisijungęs po kiek laiko pamačiau tave, jau buvai pražaidęs daugiau negu 200 minučių, paėmęs gana nemažai iškvietimų ir pirmos dienos pabaigoje iš kandidatų rodei geriausią formą. Mėgai dirbti, siūlyti baudas ar, tiesiog, kelti ridą, ar važinėti mieste. Matomas buvai praktiškai visą dieną. Tas pats buvo ir su antrąją diena, buvo malonu stėbėti, kai pamatai nusižengusius civilius, kaip tu nulipi nuo savo motociklo ir imi gaudyti juos. Čia tau yra didelis pliusas, jog atlieki policinko pareigą. Taip pat stengiesi palaikyti tvarką serveryje, važinėti pagal KET, nors savaime aišku, jog teisėsaugai tai nelengva vykdyti. Tačiau tau to užteko, kad galėtum tapti radijos direktoriumi, atitinki visus standartus, koks galėtų būti radijos direktorius, telieka tokiu išlikti ir direktoriaujant, o per tą laikotarpį, galbūt ir sugalvosi dar naujų įdėjų, tad linkiu tau sėkmės naująjame poste.

Tomas_Arial Ši pavardė man jau yra gerai žinoma, esi slaptasis policininkas, taip pat esi dirbęs pas mane Federaliniame tyrimų biure, tavo anketa buvo geriausia iš visų kandidatų. Pasiekti savo tikslus dedi daug pastangų, tačiau kartais esi gana tingus. O dabar peržvelkime tavo veiklą bei nuveiktas minutes serveryje. Pirmąją dieną, pastebėjau tave pirmą ryte. Tuo metu buvai aktyviausias ir šiek tiek lenkei savo rodikliais kitą kandidatą į direktoriaus postą Rokas_Neonas. Antroje dienos pusėje tavęs nemačiau. Antrąją dieną taip pat buvai prisijungęs ir pražaidęs daugiau negu 350 minučių ir pasiūlęs daugiau negu 100 baudų, tai yra geras rodiklis, taip pat vykai į įkaitų gelbėjimus, tačiau tas tavo darbas nebuvo visai toks "švarus", ypač, kai įvažiavęs į limuzinų vairuotojų bazę pamatai, jog tave apšaudo civilis, apsimetęs policininku, o tu imi ir pabėgi iš bazės garažo, ar gaudydamas huliganišką vairuotoją viduryje kelio sustoji ir nuvažiuoji į kita gatvęs puse, lyg nieko nebūtų. Pildydamas į direktoriaus postą turi suprasti, jog ir tokie paprasti dalykai yra stebimi ir vertinami, o ne rinkimų pabaigoje važinėti aplinkui mane. Tu privalai stebėjimo metu parodyti savo geriausią formą, tačiau to padaryti tau nepavyko, nors ir turėjai gerą progą.

Tomas_Frenzy Serveryje jau žinai, ką reiškia būti pavaduotoju, o direktoriaus taip ir pasiekti tau nepavyksta, anketas pildyti moki, tik, galbūt, trūksta daugiau išsamumo, žinau, kad galėtum parašyti ir geresnę anketą į direktoriaus postą, galbūt šikart, daugiau skubėjai. Pirmąją dieną regis galvojau, jog tavęs taip ir nepavyks išvysti, tačiau pastebėjau tiktais vakare, dirbi ginklų prekeiviu, aktyvumas buvo kūklus, buvai bazėje, kalbėjai su draugais, šaudei į bazėje įrengtas bombas. Antrąją dieną tavęs nemačiau. Daugiau ir negaliu nieko pasakyti, tiesiog trūko aktyvumo.

Simas_Vinea Serveryje taip pat esi gana žinomas žmogus, galbūt šiek tiek mažiau, negu visi šie kandidatai, šiuo metu dirbi FTB. Anketas pildyti moki, tik labiausiai mane nuvylė, jog vienintelis iš visų pildžiusiųjų grąžinai savo anketą, net įkėlėi paveikslėli su pavadinimu "Anketa į Radijos direktoriaus postą", niekas to nereikalavo, prašė tik paryškinti atsakymus. Taip pat anketoje siūlėi įvairias naujoviškas įdėjas, kurios gali pragyvinti darbą. Tačiau, pildant į direktoriaus postą nereikia teikti įvairios pagalbos, kadangi jos, nevykstant rinkimams, vistiek praktiškai neteiki. Nauja įdėja negalima vadinti grąžesnių bei naujesnių rangų, jie egzistuoja visuose darbuose. Tad apibendrinkite tavo veiklą serveryje. Pirmąją dieną ryte buvai prisijungęs, nedirbai, važinėjai su savo "Sanchez". Aktyvumas buvo šiek tiek mažesnis, negu kitų dviejų, rimtesnių kandidatų ir šiek tiek "pritingėjai" žmonėms siūlyti baudas. Per dieną aktyvumas buvo geras. Kitą dieną taip pat buvai matomas, jau su kiek didesniu aktyvumu, tačiau aktyviai dirbant tavęs nepastebėjau.

Taigi, po gana didelės konkurencijos su Tomas_Arial naujuoju Radijos direktoriumi tampa Rokas_Neonas. Nors direktoriumi galėjo tapti bet kuris iš šių kandidatų, tačiau Rokas parodė geresnę formą, ruošiantis direktoriavimui, linkiu tau sėkmės pareigose!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...