Eiti į turinį
Gazas_Berlingo

Taksi pirmos firmos kandidatai ir apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi, na štai mano pirmoji apžvalga vėl atsisėdus į DPKT kėdę. Šį kartą rinkome pirmosios taksi firmos direktorių, nes direktorius buvo neaktyvus ir neprižiūrėjo firmos bei komandos. Šie rinkimai buvo įdomūs ir labai tvarkingi. Turiu omenyje kandidatai buvo net 8, visi pasirodė skirtingai, netikėtai, tačiau stebėjimas buvo tikrai įdomus. Seniai toks buvo. Labai džiaugiuosi, jog komandoje esu su Danas_Shady, kartu puoselėjame nešališkumą, sąžiningą rinkimą bei bendradarbiavimą. Turime keletą įdėjų susijusių su direktorių nusižengimais, įspėjimais, tačiau apie tai vėliau :). Tema skirta taksi pirmos firmos kandidatams ir apžvalgai bei naujam direktoriui. Taigi, apžvalga ir kandidatai:

Volkswagen_Passat - Nebuvai labai aktyvus stebėjimo metu. Keletą kartų padarius /pzu tiesiog stovėjai afk viduryje kelio. Kaip jau minėta anksčiau pagalbos teikimas pliusų neduoda, todėl į tai ypatingo dėmesio nekreipiau. Naujoko skraidinimas prie banglentės irgi yra tavo paties pasirinkimas ką veikti. Patekai į kandidatus, nes esi patyręs taksistas, turi virš 500k taksisto patirties, tačiau taxi darbuotojui būtinų įgūdžių neparodei t.y. vairavimas, lakstei tikrai ne pagal KET, toliau tavęs online neradau.

Karolis_Boxer - Pagrindinis vaizdas, kurį mačiau stebėdamas tave, tai /tpls suoliukas ir siūlymas mesti monetą. Vėliau su mafijos darbine mašina lakstei LS gatvėmis, tačiau irgi ne pagal KET, aktyvumas neblogas 230min ir daugiau, 07-19 13:42 pakeitei darbą, tapai mechaniku toks darbų keitinėjimas rodo nepastovumą ir greitai atsibostantį vieną užsiėmimą. Vėliau gavai mute už grąsinimus. Buvai aktyvesnis nei Passat, tačiau veikla nepasižymėjai.

Paulius_Zutautas - Mus patraukė tavo anketa, tačiau prisijungęs visiškai nebuvai, arba prasilenkėm, tačiau kitus kandidatus rasti pavykdavo.

Red_Dudlis - Mus taip pat patraukė tavo anketa, bei tavo patirtis. Dirbi Cosa Nostra, aktyvumas geras, dalyvauji veiksme, suprantame, kad būnant mafijoje sunkiau pasižymėti, bet 07-18 23:04 /tpbull šaudei nuo mašinos stogo, tai ir sužlugdė tavo šansus tapti direktoriumi.

Lukas_Mukanovas - Apie tave girdėjome ne vieną gerą atsiliepimą, tuo įsitikinau stebėdamas tave. Aktyvumas tikrai geras, sąžiningai dirbi PD, atvykai į daug iškvietimų, dalyvauji treniruotėse. Esi paprastas, sąžiningas ir gerai atlieki savo darbą, turbūt todėl ir gavai FTB pavaduotoją, kuris yra tikrai aukštas laiptelis, nemanau, kad būtum norėjęs būti taxi direktoriumi :) Taxi direktoriaus postas buvo tau ranka pasiekiamas, tačiau gavai dar geriau. Sėkmės.

Robertas_Pacino - Nuolatinis mano narkotikų supirkėjas. Mum patiko tavo anketa, esi gaujos narys, nuolat aktyviai dalyvauji veiksme, kovojat dėl zonų. Aktyvumas geresnis už aukščiau paminėtų kandidatų, vėliau važinėjai su nuosava ir naikinai paliktas darbines mašinas. Nesilaikei KET ir šiaip dar kažko trūko. Didelis žaidimo buvo laikas tikrai ne viskas, tačiau pliusas. Galbūt tavo veikla nesuteikė pranašumo, bet aktyvumas tikrai pavyzdingas.

Domaxz_Intesive - Aktvyumas neblogas, tačiau dar tikrai trūksta. Daugiausia varinėjai su darbine, nelabai laikydamasis KET, vėliau aktyvumas nebuvo labai geras. Bet kokiu atveju esi puikus narkotikų prekeivių pavaduotojas.

Gedas_Gop- Na ką, tikriausiai visi supratote štai mūsų naujasis direktorius. Gedas_Gop - senas vilkas, kuris įrodė, kad gali nušluostyti nosis visiems. Jis tai įrodė nuolat būdamas aktyviausias kandidatas, sąžiningai atlikdamas savo taksi darbuotojo pareigą. Gedas_Gop sąžiningai budėjo aktyviuose taškuose - prie ligoninės ir bokso salės. Ėmei iškvietimus nė nedvejodamas buvo paimta 40 ir daugiau. Nors taksisto patirties turi mažai, tačiau įrodei, kad gali puikiai susidoroti su savo užduotimi, nė karto nepasišiukšlinai būdamas direktorius ar pavaduotojas. Man patiko tai, jog nuolat laikeisi KET, kas taksistams yra labai svarbu, naikinai paliktas darbines. Tavo aktyvumas, sąžininga ir uoli veikla įrodė, jog esi verčiausias.

Sveikinu naująjį direktorių su pareigomis, linkiu sėkmės :)

Gazas.

[/b]

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...