Eiti į turinį
Danas_Shady

"Immortal" mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Dar kartą sveiki, ponaičiai ir panelės,

Buvo renkamas naujasis "Immortal" mafijos bosas. Anketų pildymui buvo duota beveik para. Sulaukiau tik 14 anketų - mažai, bet ne blogai. Pagaliau žmonės ima suprasti, kokia sunki pareiga yra būti mafijos direktoriumi.

Kalbant apie pačias anketas, pagrindinis reikalavimas buvo, kad anketoje atsispindėtų jūsų mafijozo patirtis bei ryžtas išbūti direktoriumi bent mėnesį. Be šių dviejų dalykų jūs neatlaikytumėte kasdienės mafijos įtampos nė savaitės. Iš pildžiusiųjų anketas beveik visi buvo rimti mafijozai, tad net pusė pateko į kandidatus.

Kandidatų stebėjimas užtruko dvi dienas. Lyginant su mano praeitais, Taksi II firmos rinkimais, kai kurie kandidatai buvo tikrai silpnesni, pradedant jau nuo aktyvumo, kas mafijos vadovui yra labai svarbu. Reikalavimų stebėjimo metu didelių nekėliau. Priešingai nei taksistų direktoriaus rinkimuose, čia jokios įtakos neturėjo Kelių Eismo Taisyklių laikymas ir mandagus bendravimas su žmonėmis. Svarbiausia buvo, kad kandidatas būtų aktyvus, didelis pliusas, jei užsiimantis mafijos ar su mafija susijusia veikla.

Dabar apie kiekvieną kandidatą atskirai:

Aurimas_Reader - anketa buvo nebloga, mafijos patirties turi itin daug, todėl į kandidatus patekai. Vis dėlto, prieš kitus kandidatus jau pačioj pradžioj turėjai minusą, kadangi dirbai policijoje, bet kai per nesisekančią treniruotę prieš FTB per teisėsaugos raciją parašei: "pd zluge krc", susinaikinai bet kokius šansus tapti direktoriumi, nes supratau, kad esi silpnas, mafijos nesuvaldytum tikriausiai nė kelių dienų.

Huan_Mata - anketa gera, man patiko, mafijos patirties turi tikrai nemažai, bet per stebėjimo dienas serveryje tavęs nemačiau nė karto.

Liutauras_Tizixas – anketa patiko, argumentuotai įtikinai, kodėl nori mafijos direktoriaus ir gali būti tinkamas. Bet štai veikla visiškai nesutapo su aprašyta anketoje. Anketoje rašei, jog užsiėmi klubo veikla, esi klubo direktorius, tačiau stebėjimo metu važinėjai su radistų mašina, nemažai buvai eteryje. Kai antrą dieną mačiau tave veikiant tą patį, tuo tavo stebėjimas ir užsibaigė.

Lukas_Kalanta - mafijos patirties turi daug, anketa nebloga. Mačiau tave besišaudantį šratasvydyje - gera veikla mafijozui, o ir dirbi tu "Cosa Nostra" mafijoje. Vis dėlto, mažai galiu apie tave pasakyti, nes pirmą dieną nemačiau išvis, o antrą aktyvumas buvo daug mažesnis nei kitų kandidatų.

Rytis_Trikas - anketa nebloga, įdomi. Turi entuziazmo ir mane įtikinai, kad ryžtingai nori vadovaut mafijai ir turbūt supranti ką tai reiškia. Serveryje esi "Grove Street" gaujos narys, beveik visada tave mačiau dalyvaujantį gaujos veiksme, kas yra tikrai didelis pliusas. Aktyvumas taip pat buvo neblogas, bet palyginus su kitais kandidatais mafijos patirties turi mažokai, tad, taip sakant, tau reikia dar paaugti, o savo tikslų pasiekti dar suspėsi, jei tikrai jų sieksi.

Bond_Alen - anketoje paminėti svarbūs dalykai, mafija yra tavo žaidimo stilius, tad nepaisant senų nesėkmių direktoriaujant, į kandidatus tu patekai. Stebėjimo metu aktyvumas buvo tikrai geras, daugiausiai važinėjai sukdamas ratus aplink Las Venturas miestą, taip pat ne kartą mačiau tave lavinantį šaudymo įgūdžius šratasvydyje bei linksmai leidžiantį laiką su mafijos draugais, apšaudant atsitiktinius civilius. Veikla gera, esi tikras mafijozas, bet grįžus prie tavo anketos labai rimtai užkliuvo tai, jog visiškai neminėjai senų savo nesėkmių, savo mafijų/gaujų istoriją apibūdinai taip, tarsi viskas būtų buvę gerai. Deja, taip toli gražu nebuvo, tad nusileidai geresniam kandidatui.

James_Fantom - kaip pats rašei anketoje, esi tiesiog nulietas mafijom ir gaujom. Tuo aš neabejoju, tai atsispindėjo tiek tavo anketoj, tiek veikloj žaidime. Tavo anketa labai gera, o mafijų/gaujų patirties turi išties daug. Jau stebėjimo metu ir iki tol serveryje užėmei svarbias pareigas - "Grove Street" gaujos pavaduotojo. Buvai aktyvus, pastoviai rengei veiklą gaujos nariams, nors priešų gaujos direktoriaus net nėra. Tos pačios gaujos direktoriumi buvai seniau, vadovaut tikrai moki, moki susitvarkyti su įtampa, entuziazmo irgi turi - šaunu, tokio vado mafijai ir reikia. Į mafijos boso postą pildai ne pirmą kartą, jau daug kartų esi buvęs kandidatu, ir štai - dabar tu tikslą pasiekei. Sveikinu, Fantomai, siausk savo stichijoje, išlaikyk rimtą "Immortal" mafijos vardą, pagerink jį dar labiau ir nenuvilk manęs. Sėkmės ir kantrybės!

Naujasis "Immortal" mafijos direktorius - James_Fantom!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...