Eiti į turinį
Gazas_Berlingo

The Ballas gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Labas rytas visiems. Šį niūrių ir vėsų rytą nusprendžiau pagaliau paskelbti kas bus naujuoju The Ballas gaujos direktoriumi. Kandidatai buvo 4, tačiau trys iš jų labai stiprūs. Sakydamas labai, turiu omenyje didžiulį aktyvumą tai yra 800min ir daugiau, du žaidėjai turėjo daug vadovavimo, šaudymo, narkotikų vartojimo patirties, kas yra būtina gaujai. Taigi, aktyvumas, geras vadovavimas, komandos paruošimas. Galvojau į ką labiausiai atkreipti dėmesį. Aktyvumas buvo svarbu, tačiau mokėjimas vadovauti renkant gaujos direktorių yra svarbiau. Tada nusprendžiau abu kriterijus jungti ir išrinkti geriausią. Štai kas gavosi:

Karolis_Epic - Tavęs prisijungusio nė karto nemačiau.

Erka_Zipo - Manau, kad kandidatu esi tapęs jau ne kartą. 07-22 18:41 neradau tavęs on, jau maniau, kad išrinkau neaktyvų kandidatą, tačiau 22:16 radau tave žaidžiantį jau 584 minutes. Dirbi narkotikų prekeiviu, KET nesilaikei, tačiau dabar ne tai svarbiausia. Aktyviai imi iškvietimus. Tuo metu buvai aptarnavęs 49 žaidėjus, tai yra tikrai daug. Vėliau atsijungei. Aktyvumas tikrai nustebino. Kitą dieną radau tave budintį /tpbull, po kiek laiko važinėjaisi po miestą. Buvai pražaidęs 341 minutę, toliau taip pat aktyviai skubėjai į iškvietimus, kad parduotum narkotikus. Vakarop buvai pražaidęs 644 minutes, budėjai /tpbull. Kaip narkotikų prekeivio, veikla gera, tačiau renkant gaujos direktorių reikia kažko kito. Erka, siūlyčiau pildyti į kitokio pobūdžio direktoriaus postą. Puikiai susitvarkytum su mechanikais, taksi, reporteriais, tačiau kai pildai į gaują ir esi narkotikų prekeivis, tikrai sunku nuspręsti ar sugebėsi tinkamai vadovauti gaujai. Jei pats būtum dirbęs gaujoje tada taip, būtų buvę žymiai lengviau, tačiau aš siūlau rinktis kitą direktoriaus kėdę :). Su savo aktyvumu, sąžiningu darbu tikrai pasieksi savo tikslų. Sėkmės, esi tikrai vertas kandidatas.

Klaudis_Bass - Man labai patiko tavo anketa. Ji išsami, įdomu skaityti, neprikurta ko nereikia. Į klausimus atsakyta glaustai, bet sklandžiai ir protingai. Tavo aktyvumas taip pat labai nudžiugino. Mažiau nei Erkos, tačiau irgi labai geras. Vidurkis - 400min. Kaip ir sakei, esi ,,Immortal'' klubo lyderis. Kai pradėjau tave stebėti, supratau, kad kalbėjai tiesą anketoje. Tu tikrai moki vadovauti, suvaldai didelį žmonių būrį, vykstate užimti kito klubo. Gerai yra tai, kad moki puikiai šaudyti, vartoti narkotikus ir dar valdyti komandą. Tai gaujai yra labai svarbu. Pamatęs tavo vadovavimą, greitus puolimus jau galvojau skirti direktorių tau, tačiau patikrinus kitą kandidatą viskas apsivertė aukštyn kojom. Kitas kandidatas buvo dar aktyvesnis, taip pat pademonstravo puikius įgūdžius. Kaip ir minėjau, nusprendžiau aktyvumą, įgūdžius sujungti į vieną derinį. Klaudi, linkiu nenustoti bandyti, TU gali lengvai užimti mafijos arba gaujos direktoriaus vietą, esi puikus lyderis bei geras šaulys. Nenusivilk ir bandyk :) Sėkmės.

Domas_Wanna - Kai tik pradėjau stebėti kandidatus tave radau pirmiausia. Jau buvai pražaidęs 628 minutes ir nė negalvojai trauktis. Buvai trumpam nuėjęs, tačiau greitai vėl radau tave prisijungusį. Esi The Ballas gaujos įgaliotinis, todėl mačiau visą The Ballas veiksmą iš arti. Tu labai prisidėjai prie veiksmo, rūpinaisi strategija, komanda. Man patiko, jog visą laiką buvai su darbine uniforma, nešvaistei laiko veltui. Kai treniravotės su gauja /tpdm parodei gerus šaudymo įgūdžius, taip pat jei esi įgaliotinis, esi geras komandos vadovas. Puikiai pažįsti dabartinę komandą. Toliau buvai pats aktyviausias, labai džiaugiausi turėdamas tokius kandidatus. Žinoma, kai nebuvo veiksmo užsiėmei pašaliniais dalykais. Skraidei su admin sraigtasparniu ar tiesiog bėgiojai po bazę, tačiau tas didelės įtakos nedarė. Nusprendžiau, jog esi verčiausias. Tikiuosi, kad nenuvilsi. :) Linkiu sėmės valdant gaują, daug idėjų ir noro:)

Sveikiname naująjį The Ballas direktorių Domas_Wanna

Gero vadovavimo ir gero žaidimo visiems :)

Gazas

  • Už 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...