Eiti į turinį
Laimonas_Samg

"Grove Street" direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Laba diena tariu skaitantiems šią temą. Aišku, kad iš jos pavadinimo supratote, jog turime naująjį "Grove Street" gaujos direktorių! Bet prieš kandidatų apžvalgą norėčiau tarti kelis žodelius gandų nešiotojams. Pasklido gandas, kad "Grove Street" direktorius parduotas už 250lt. Na reikia pripažinti nebloga suma, bet deja, supraskite mielieji bent jau ne man iš žaidimo uždarbiauti, tad sekantį kartą prašau nenešioti tokių paskalų vien tam, kad susilaukti menko žaidėjų dėmesio. Dabartiniai DPKT nariai yra objektyvūs ir nešališki, bei sąžiningi, tad jei sakote, kad mes pardavinėjame direktorius - mus įžeidžiate. Na o dabar pareikime prie direktoriaus rinkimų ir kandidatų stebėjimo. Anketų sulaukiau net 31, gaila bet pusės anketų privalėjau neskaityti, nes anketų autorių V_P forume netinkamas. Vis dėl to pavyko iš anketų išsirinkti 5 mane sudominusius kandidatus. Labiausiai atsižvelgiau į patirtį, klausimų suvokimą ir aiškių atsakymų pateikimą, bei į tai, kaip sugebėjote aprašyti kelias taktikas ar savo įdėjas. Labai gaila, bet pusė paskutiniuose klausimuose, kur prašoma aprašyti kelias taktikas ar įdėjas, pildantieji labai išliaupsino savo taktikas, tiesiog piršte piršo jog jos bus niekam neregėtos ir veiksmingos, bet taip ir nesugebėjo bent vieną iš jų aprašyti. Manau pakankamai pasakiau ko reikalavau, tad laikas kandidatų apžvalgai.

Deivis_Sem - Anketa buvo stebėtinai trumpa, bet surizikavau tave įtraukti tarp kandidatų, nes puikiai susitvarkei su viena užduotimi - aiškūs atsakymai. Didelį pliusą davė ir tai, kad aprašei kelias taktikas ir net joms davei pavadinimus, kurie įprastai vartojami gaujų gyvenime. Man tai buvo įdomu skaityti, nes aš nelabai nusimanau apie gaujų išdėstymus ir strategijas, tad tavo anketa mane daug daugiau supažindino nei viena išdirbta savaitė gaujoje. Atrodo viskas šaunu, patirties daug, belieka tik stebėjimas. O čia ir viskas sustoja! Kad ir kaip bebūtų gaila, vienintelio tavęs neradau nei karto prisijungusio į žaidimą, net netyčia apsirikusio ir prisijungusio trumpam, nei minutėlei! Deja, bet tuo tavo kaip kandidato apžvalga ir baigiasi.

Piktas_Dievas - Iš tikrūjų nudžiugau pamatęs, kad užpildei anketą, nes visi puikiai žinome, kad ne taip seniai labai neblogai pasirodei kaip "Grove Street" gaujos direktorius. Nestebina ir tai, kad klausime: ".Ar mūsų serveryje yra asmuo kuris yra jums pavyzdys?" daugiau kaip pusė pildančių įvardino būtent tave, kaip puikų direktorių. Aišku, kad tai didelis pliusas. Na o pereinant prie anketos tai galiu pasakyti, kad tikrai matosi jog įdėta darbo, galvota, apmąstyta ir viskas nuosekliai išdėstyta. Patiko ir tai, kad sugalvojai būdą kaip bent kiek grąžinti senus gaujų laikus t.y. paprašyti DPKT, kad šie leistų gaujoms susitarti kokiu būdu jos kovos, šaltaisiais ar šaunamaisiais ginklais. Čia gyvas pavizdys, kad viskas įmanoma, tik reikia pastangų! Tikrai įtikinai jog nori vėl sugrįžti į šį postą ir tęsti neblogai pradėtą darbą, bet viskas vėl stoja ties stebėjimu. Tave sugebėjau pagauti tik paskutinią stebėjimo dieną t.y. šiandien, ir tai tu buvai AFK su nuosava trasnsporto priemone viduryje pievos. Niekur neįsidarbinęs, neįstojęs į jokį klubą ir pražaidęs vos 10 min tu vėl dingai neaišku kokiam laiko tarpui. Tai klausimas toks: Kam gaišti savo ir mano laiką jei vis tiek negali skirti pakankamai laiko žaidimui?

Lukas_Mirror - Patirties turi nedaug ir aplamai žaidi ne taip jau ilgai kaip kiti kandidatai, tačiau nusprendžiau surizikuoti ir į kandidatus įtraukti tave. Į anketą buvo įdėta daug darbo, išsamūs atsakymai, bet matomai pasistengei nenukrypti į lankas. Na nieko nepadarysi, toks aš jau žmogus, kad kitų pastangas vertinu labiausiai. Perėjus prie žaidimo pamačiau visai kitą vaizdą nei aplamai tikėjausi pamatyti. Pirmąją stebėjimo dieną aplamai nieko neveikei, lakstei po savo klubo bazę, paskui sugalvojai surengti puolimą, bet vėl pradėjus stebėti pamačiau tave vieną. Tą dieną niekur nebuvai įsidarbinęs, o negana to dar būdamas administratoriumi apšaudei niekuo nekaltą civilį. Suprantu, kad tai ne teisėsaugos direktoriaus rinkimai, o gaujų, bet ir gaujos dar turi savigarbos ir kovoja su sau lygiais, o tu tiesiog iš toli apšaudei pravažiuojantį civilį. Na tikėjausi, kad vėliau tavo padėtis pasitaisys, bet dar labiau įklampinai save klausdamas manęs: "Ar ilgai kankinsiuos?" bei klausei ar jau išrinkau kandidatus. Sekančią stebėjimo dieną niekuo nepasižymėjai, tik tiek, kad įsidarbinai į "Immortal" mafiją ir lakstei su motociklu, kelis kart parašei į /s kaip pranešti apie cheaterį, ko anksčiau tikrai nematydavau. Aktyvumas irgi buvo ne geriausias, bet kas iš to aktyvumo jei nesugebi parodyti ką sugebi būdamas klubo lyderiu? Turėjai visas sąlygas toliau lygiavertiškai konkuruoti su kitais kandidatais, bet pats jų atsisakei.

Mantas_Kubilius - Na o čia ir prasideda rimta konkurencija tarp kandidatų. Anketa tikrai verta dėmesio, labai jau rišlus tekstas, tiesiog sakiniai atrodo kaip dėlionė sudėti į savo vietas. Gaujų/mafijų patirties tau taip pat nestinga, tad pagalvojau, o kodėl neįrašius ir tave? Žaidime tave sutikau beveik kiekvieną kartą, tai aišku didelis pliusas. Aktyvumas buvo tikrai didelis, dienos vidurkis - 400 min. Didžiulis pliusas tai, kad dirbi "The Ballas" gaujoje ir esi tikrai gan aukšto rango gaujos narys, bei esi įstojęs į klubą, kuriame aktyviai dalyvauji. Man patiko tai, kad tu elgeisi labai natūraliai, darei tai kas tau patinka, šiek tiek pasišaudei mieste, važinėjai su nuosava, surengei porą mini eventų ir kankinai kitus, kurie bandė tave pasiekti, dalyvavai klubo veiksme, bei gynei gaujos zoną. Užstrigo tik tai, kad gindamas gaujos zoną gydeisi su admin komandomis, bet kiek pastebėjau tai ir puolančioji pusė darė tą patį. Žodžiu viskas būtų neblogai, bet kitas kandidatas tave lenkė vienu žingsniu, o kokiu tuoj ir sužinosi.

Klaudis_Bass - Man negirdėtas, nematytas bičiukas, pasirodo mokantis labai gerai pildyti anketas, turintis velniškai daug mafijų/gaujų patirties (netoli pusės milijono). Pagalvojau, o ko ir tavęs neįtraukus? Atsakymai nei per ilgi nei per trumpi, bet tikslūs. Beveik vienintelis aprašei įdomesnes treniruotes, kiti tik pilstė iš tuščio į kiaurą, o tu atvirkščiai kaip mūrininkas plyta po plytos dėjai į eilę ir tik rinkai mano pliusus. Žaidime nustebau pamatęs ir tave "The Ballas" gaujoje, kas yra didelis pliusas. Dar didesnį pliusai gavai iš manęs todėl, kad esi klubo lyderis, bet ne bet koks dėl vaizdo, o tikras lyderis. Per visą stebėjimo laiką su savo klubu surengei gal tuziną puolimų ir visi jie buvo sėkmingi. Kelis kart tavo klubas buvo puolamas, bet tu jį greitai apgynei. Nustebino ir tai, kad berods vakar išlaikei klubą užgrobtą daugiau kaip valandą, kai tikrai klubo zonoje virė karas, net prisijungė kitas klubas, bet jam nepavyko kaip ir tam klubui kurį jūs užpuolėte. Patiko ir tai, kad nors ir tavo klubo narių buvo nedaug, tu vis tiek sugalvojai kaip juos užimti ir nuvykote į areną, o ten laimėjote prieš kitą klubą, bei kvietėte kitus pasišaudyti. Nepaisant to vykstant gaujos veiklai tu sugebėjai suderinti laikus ir greitai sudalyvauti gaujos veikloje, bei grįžti vėl prie puolimo. Iš tavo elgesio žaidime matėsi, kad esi rimtas ir šaltų nervų, nes kai pralaimėjęs klubas jus visaip išvadino, tu tiesiog nieko neatsakei ir kovojai toliau. Tai tikrai didelis pliusas kandidatuojant į direktoriaus postą. Kalbant apie aktyvumą jis buvo beveik lygus su Manto, tačiau šiandien jį perspjovei, bet šiuo atveju ne aktyvumas nulėmė tavo sėkmę šiuose rinkimuose, o tai, kad Mantas aktyviai dalyvavo veiksme kaip klubo narys, o tu kaip klubo lyderis ir strategas, tai tikrai daug reiškia.

Naujasis "Grove Street" gaujos direktorius - Klaudis_Bass! Tikiuosi nenuvilsi manęs ir mano pastangos nebus bevaisės. Teatgija gaujų karai!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...