Eiti į turinį
Danas_Shady

"Cosa Nostra" mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Buvo renkamas naujasis "Cosa Nostra" mafijos bosas. Per anketų pildymui skirtą laiką sulaukiau 26 anketų.

Kalbant apie pačias anketas, pagrindinis reikalavimas buvo, kad anketoje atsispindėtų jūsų mafijozo patirtis bei ryžtas išbūti direktoriumi bent mėnesį. Be šių dviejų dalykų jūs neatlaikytumėte kasdienės mafijos įtampos nė savaitės. Tarp pildžiusiųjų rimtų mafijozų buvo daug, bet į kandidatus pateko ne visi. Atrinkau penkis senus vilkus mafijose, su didele patirtimi.

Tikriausiai daugeliui, skaitančių šią apžvalgą, kils pasipiktinimas, kodėl tarp kandidatų nėra mūsų serverio žvaigždės Donato_Donio, nors jis buvo toks geras "Immortal" mafijos direktorius bei jo anketa surinko didžiulį teigiamų reputacijos taškų skaičių. Kad nekiltų bereikalingų diskusijų, trumpai viską paaiškinsiu. Esmė labai paprasta. Donis tiesiog eilinį kartą įrodė, kad jo sprendimai yra skysti bei jis pats dažnai nežino, ko nori. Nors vos prieš porą savaičių atsisakė "Immortal" mafijos direktoriaus posto, neva nori pasidžiaugti likusia vasara, pamatęs rinkimus jis jau nebegali ištvert, pildo ir visiem teigia, kad jam poros savaičių pailsėt užteko. Gali būt, dėl to nesiginčysiu, bet dėl pastovios nuomonės neturėjimo ir spontaniškų sprendimų Donatas šįkart direktoriumi tapti neturėjo jokių šansų. Ši situacija iš esmės tinka ir buvusiam Donato pavaduotojui Efkai_Ariogalui, kuris prieš porą savaičių nenorėjo perimti "Immortal" direktoriaus, bet dabar pildė į "Cosa Nostra". Tai tiek apie pirmą atrankos etapą - anketas.

Kandidatų stebėjimas užtruko dvi dienas. Kandidatai, galiu pasakyti, buvo labai stiprūs. Visi labai aktyvūs, antrą stebėjimo dieną net trys iš jų ėmė pačias pirmąsias aktyvumo varžybų vietas! Kadangi tarp kandidatų buvo labai didelė konkurencija, stebėjau, kurie savo veikla labiausiai įrodo, jog nori vadovauti būtent mafijai, taip pat nemažos įtakos turėjo veiklos įvairovė. Tai tiek bendros apžvalgos. Dabar apie kiekvieną kandidatą atskirai.

Kandidatai į "Cosa Nostra" mafijos direktoriaus postą:

Martynas_Mask - savo anketa įtikinai mane, jog nori vadovauti būtent mafijai. Turi ženkliai mažiau mafijų/gaujų patirties nei kiti kandidatai, tačiau varžytis šansą tau suteikiau. Pirmas tavo minusas stebėjimo metu buvo tai, jog dirbai teisėsaugininku. Kalbant apie aktyvumą, pirmą stebėjimo dieną tavęs beveik nemačiau, kitiems kandidatams aktyvumu neprilygai, tačiau antrąją pražaidei virš dešimties valandų. Stebėdamas dažniausiai mačiau tave stovintį vietoje FTB bazėje, mačiau porą kartų dalyvaujantį narkotikų saugyklos gynimuose, kartą mačiau lakstantį su "Sandking" po miestą nesilaikant jokių kelių eismo taisyklių. Kaip kandidatui į mafijos boso postą tai minusų neuždirba, tačiau kaip FTB agentui, užimančiam labai aukštas pareigas, tai yra gėda. Bendroj sumoj, savo konkurentams neprilygai. Tiek apie tave.

Lukas_Kalanta - ne pirmą kartą esi per ištiestos rankos atstumą prie mafijos direktoriaus posto. Tavo anketa nebloga, mafijos patirties turi daug. Žaidime buvai įsidarbinęs apsauginiu, stebėjimo metu aktyvumas buvo milžiniškas, ėmei pirmąsias varžybų vietas, tačiau veikla buvo nuobodi. Beveik visą laiką mačiau tave keliantį ridą, kartą imitavai apsauginio darbą, tačiau iš tikrųjų tiesiog važinėjai su draugu, o vėliau sumanei pateikti pagalbos serverio žaidėjams, kas atrodė visiškai dirbtina ir įspūdžio nepadarė. Šioks toks veiklos paįvairinimas buvo sudalyvavimas apsauginių treniruotėje, tačiau nepasiekei kitų kandidatų lygio.

Bond_Alen - kaip ir Kalanta, buvai kandidatas senesniuose "Immortal" mafijos direktoriaus rinkimuose. Su anketa plius minus viskas tvarkoje, kaip jau esu minėjęs - mafija - tavo žaidimo stilius, turi labai daug patirties šioje srityje, tad į kandidatus patekai. Stebėjimo metu aktyvumas buvo labai geras. Mačiau tave šiaip sau važinėjantį su nuosava mašina, tačiau beveik visą laiką užsiėmei ginklų prekyba: vykai į iškvietimus, budėjai greitojo atsiradimo vietose ir t.t. Kas tau šįkart sutrukdė? Didelė konkurencija, kas gi daugiau. Likusieji kandidatai tave visa galva lenkė tuo, kad patys rinkimų metu buvo mafijų nariai, dalyvavo mafijos veikloje, galėjo daug geriau už tave atsiskleisti kaip mafijozai.

Aivaras_Stoncelis - esi užkietėjęs mafijozas, tuo spindėjo tiek tavo anketa, tiek iš patirties žaidime tai matosi. Dėl to aš neabejoju. Žaidime, kaip ir kiti kandidatai, buvai super aktyvus: antrąją stėbėjimo dieną buvai vienas iš lyderių varžybose. Veikla - puiki. Buvai "Cosa Nosta", mafijos, kurios boso posto sieki, narys, tave nuolat mačiau su ginklu rankose: tai dalyvavai įvairiausioje mafijos veikloje, tai šaudei aplinkinius žmones, liaudiškai DMinai, o ir patekęs į kalėjimą nuolat besišaudydavai kalėjimo šratasvydyje. Kas be ko, šaudyt ir vartot narkotikus tu moki puikiai. Taigi, veikla, siekiančiam mafijos direktoriaus posto, sakyčiau, ideali. Vis dėl to, tavim suabejojau dėl to, nes dar šią vasarą buvai palikęs žaidimą, žadėjai vasarą nuo jo pailsėt, o dabar vėl žaidi. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl tarp kandidatų likai antras. Kitas dalykas, seniau, būkim atviri, mėgdavai pačytinti, o mafijos direktorius turi būti švarus šiuo atžvilgiu, mat šiais laikais labai sunku pasiekti sąžiningą kovą tarp mafijų. Jau į tavo parašą pažiūrėjus, dėl tavęs kyla labai rimtų abejonių. Į tvarkingus mafijų karus aš investuoju daug, todėl, tikslo pasiekti tau nepavyko.

Mantas_Zalgirietis - esi mafijų/gaujų veteranas, už tave šios srities patirties žaidime daugiau turi tik du asmenys. Kalbant apie anketą, ja, kaip ir kiti kandidatai, tu įtikinai, kad nori vadovauti mafijai, nors jau esi buvęs nusikalstamos organizacijos direktoriumi. Mafijose tu supranti viską, esi čia daug patyręs tiek kaip paprastas narys, tiek kaip vadovas, tad dėl kandidatūros nė nebuvau suabejojęs. Toliau, pakalbėkim apie tavo veiklą serveryje stebėjimo metu. Aktyvumas buvo labai didelis, dirbai "Immortal" mafijai, užėmei labai aukštas pareigas joje. Stebėdamas labai dažnai mačiau tave dalyvaujantį įvairiausioje mafijos veikloje, kartais linksmai leisdamas laiką su mafijos draugais pašaudydavai į atsitiktinius žaidėjus, tiesiog pasivažinėdavai užmiestyje su nuosavu "Sultan". Veikla tavo buvo įvairiapusiška, tau pavyko gerai atsiskleisti kaip mafijozui. Reikia paminėti, kad kaip ir priklauso geram mafijozui, jau nekalbant apie vadovą, šaudyt, vartot narkotikus ir išstovėt velniškoje kulkų krušoje mokėjai gerai. Šį kartą, po ne vieno ir ne dviejų bandymų tu visus aplenkei, tad nuo šiol esi "Cosa Nostra" mafijos bosas. Nenuvilk manęs ir serverio žaidėjų.

Naujasis "Cosa Nostra" mafijos direktorius - Mantas_Zalgirietis!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...