Eiti į turinį
Kentas_Ultimate

Death Race (Mirties Lenktynes)

Rekomenduoti pranešimai

http://ziurim.lt/filmas/982-mirties-lenktynes-death-race

Filmas išleistas 2008 metais. Viskas yra išversta lietuvių kalba tik keli keiksmažodžiai yra išversti kitais žodžiais :D. Filmo trukme 1 Valanda 51 Minutė.

Filme vaidino Jason Statham, Joan Allen, Ian McShane, Tyrese Gibson, Natalie Martinez, Max Ryan, Jason Clarke, Frederick Koehler, Jacob Vargas, Justin Mader, Robert LaSardo, Robin Shou, Benz Antoine, Danny Blanco Hall, Christian Paul.

Filmas yra apie Dženseną kuris gyveno paprastą gyvenimą ir veliau buvo neiteisingai apkaltintas savo žmonos nužudymu. Kaleime Džensenas sutiko to kaleimo savininkę Henesi kuri jam davė pasiulymą: Dalyvauti mirties lenktynėse ar supūti kaleime. Laimi 5 kartus, tu laisvas. Anksčiau tose lenktynėse dalyvavo Frankenšteinas, kuris jau buvo laimėjes 4, tačiau jis 4 - ose lenktynėse mirė, ir jo vaidmenį turėjo perimti Džensenas. Išvis buvo 3 rungtys, 2 rungtyse beveik visi dalyviai mirė, liko tik Kulkosvaidis Džo ir Džensenas . O mano atžvilgiu geriausias etapas buvo 2 kuomet Henesi paleido nežmoniškai galingą mašiną kuri turėjo vieną tiksla: Sunaikinti beveik visus toje rungtyje dalyvaujancius kalinius, ir paliko tik 2 kurie sukūre bendradarbiavimo plana ir sunaikino drednauta. Kelios drednauto foto: 63c982d7cdc3baa886a00269778f7e12523.jpg afa1b425110165bf2d4e62900f9feb51896.jpg , ir 3 rungtyje pasikalbėję Frankenšteinas ir Kulkosvaidis Džo sunkiai atsiplešė nuo policijos, ir pradėjo naują gyvenimą Mexikos apylankoje. Žodžiu daug neišsiplėsiu, norėsit, patys pamatysit. Įdomaus žiūrėjimo

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...