Eiti į turinį
Danas_Shady

FTB direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Po senojo nušalinimo, buvo renkamas naujasis Federalinio Tyrimų Biuro direktorius. Per pildymui skirtą laiką sulaukiau net 52 anketų.

Dabar aprašysiu pirmąjį rinkimų etapą - anketų tikrinimą, iš kurio buvo atrinkti keli kandidatai stebėjimui žaidime. Pirma, į ką kreipiau dėmesį, tikrindamas anketas? Į pačią anketą ir žmogaus reputaciją. Teisėsaugos direktorius turi būti nepriekaištingos reputacijos serveryje, tad jei jus labiausiai traukia mafijos ir/ar mėgstate pašaudyti viešose vietose ar kitaip kenkti serverio tvarkai - ne jums valdyti teisėsaugos sritį. Taip pat forume reputacija turi būti gera, paskyra tvarkinga. Žaidėjų, kurių forumo slapyvardis neatitinka Vardas_Pavardė žaidime formos, anketos net nebuvo skaitomos.

Kalbant apie pačias anketas, pirmiausia pasakysiu, kad mane nuliūdino tai, jog jose beveik neradau to, kas turi būti svarbiausia bet kuriam teisėsaugininkui. Beveik niekas iš pildžiusiųjų neparašė, jog tiek direktorius, tiek eilinis teisėsaugininkas turi būti neabejingas tvarkai serveryje, žmonių saugumui, būti nusiteikęs gaudyti ir bausti nusikaltėlius, turint tikslą mažinti serverio nusikalstamumą. Tai yra svarbiausia ir visos teisėsaugos sistemos turi, pirmiausia, tarnauti būtent tam. Gaila, jog daugelis rašėte, kad reikalausite per parą pasiūlyti tiek ir tiek baudų, pražaisti tiek ir tiek minučių, konfiskuoti tiek ir tiek narkotikų, bet nesuvokiate, kas FTB agentui iš tikrųjų yra svarbiausia. Tai ne narkotikų konfiskavimas ir ne baudų surinkimas per parą. NE. Tie, kas žvelgia paviršutiniškai, gal tiem taip ir atrodo. Svarbiausia FTB agentui yra tai, ką parašiau pirmajame sakinyje. Taigi, nors pagrindinės norėtos minties anketose beveik neatradau, turbūt supratote, kad FTB direktoriaus postui ieškojau tokio žmogaus, kuris būtų vertas, tinkamas vadovauti Tyrimų Biurui bei žvelgtų į savo darbo prasmę šiek tiek gilesniu žvilgsniu.

Laikas aprašyti antrąjį direktoriaus rinkimų etapą - kandidatų stebėjimą ir vertinimą. Iš anketų buvo atrinkti šeši kandidatai. Juos stebėjau beveik keturias dienas. Gal kai kuriems kils klausimas, kodėl šiems rinkimams skyriaus gerokai daugiau laiko, nei buvusiems. Visų pirma, buvo renkamas teisėsaugos srities direktorius - darbas už kitus atsakingesnis, tad ir rinkimas turi būti atitinkamas. Antras dalykas yra toks, kad penki iš šešių kandidatų visą stebėjimo laiką buvo tiesiog nepeiktini. Mane tikrai nustebino tai, jog visi jie buvo aktyvūs, visi, išskyrus vieną, dirbo teisėsaugoje, puikiai dirbo, atlikinėjo savo pareigas ir atsiskleidė kaip šaunūs teisėsaugininkai. Iš tikrųjų, dėl tokio kandidatų vos ne tobulumo, man galutinai apsispręsti teko ieškoti kitų aspektų, nei stebėjimo rezultatų. Stebėdamas duomenų surinkau daug, galėčiau dar stebėti savaitę ar dvi, bet kaži, ar verta, kai ir taip aišku, jog kandidatai rinkimų metu atrodo nepriekaištingai. Jei šįkart priimdamas galutinį sprendimą remčiausi tik stebėjimo duomenimis (kas puikiai pavyko renkant Cosa Nostra direktorių), stebėt, ko gero, tektų tol, kol iš visų liktų vienas aktyviausias, kas būtų tikrų tikriausia nesąmonė. Taigi, galutinį sprendimą priėmiau viską gerai apsvarstęs, išrinkau, savo nuomone, šį kartą verčiausią ir tinkamiausią žmogų sunkioms ir labai atsakingoms FTB direktoriaus pareigoms.

Tai tiek, dabar apie kiekvieną kandidatą atskirai:

Lukas_Creative - esi Teisėsaugininkas iš didžiosios raidės. Senas mano bendražygis, buvęs FTB ir SWAT pavaduotojas. Su turėtom pareigom visada tvarkeisi puikiai. Ką galiu pasakyti apie anketą? Ji - ilgiausia bei viena iš geriausių. Man patiko. Stebėjimo metu dirbai mechaniku, buvai gana aktyvus, nuolat vykai į iškvietimus, valei miestą naikindamas ir tempdamas paliktas ne vietoje mašinas. Deja, neatlaikei kitų kandidatų konkurencijos, mat tu vienintelis nedirbai teisėsaugoje, todėl neturėjai tokių galimybių atsiskleisti, kokias turėjo kiti.

George_West - nesi labai žinomas žaidėjas serveryje, kelią į kandidatus prasiskynei anketa. Ji man tikrai patiko. Joje atsiskleidei kaip išmanantis teisėsaugos darbą bei mąstantis žmogus, kuris stengtųsi viską daryti taip, kad būtų geriau visiems. Stebėjimo metu buvai aktyvus, dirbai armijoje. Ten jau esi prasimušęs, aukšto rango kareivis, valdžia tau jau patiki, leidžia naudotis "oro žvėrimis". Serveryje mačiau tave siūlantį baudas, gaudantį bėglius, dalyvaujantį gelbėjimuose, treniruotėse ir kitoje veikloje. Žodžiu - tu dirbai. O dirbai gerai. Išsiplėst ties tavo veikla neverta. Kas gi tau sutrukdė tapti direktoriumi? Nors teisėsaugos patirties turi tikrai ne mažai, bet palyginus su kitais kandidatais dar nesi tiek pasižymėjęs, kad juos nukonkuruotum. Dirbk, žaisk savo malonumui ir ateis laikas, kai tikslą pasieksi. Viskam savas laikas.

Krokodilas_Dandis - serverio ir teisėsaugos senbūvis, vienas iš tų žmonių, kurie turi daugiausiai patirties serveryje. Anketa buvo nebloga, šiuo atveju kelią prasiskynei tiek ja, tiek savo gera reputacija tiek kaip vadovo, tiek kaip teisėsaugininko. Stebėjimo metu dirbai SWAT būryje. Tavo išskirtinis bruožas - uolus nusikaltėlių gaudymas. Galiu drąsiai sakyti, kad tai nėra dirbtinis veiksmas, kadangi tai darydavai anksčiau ir nuolatos. Aktyvumas tavo buvo įspūdingas, nuolatos pražaisdavai šimtus minučių, o be jau minėtos tavo veiklos užsiėmimai buvo turtingi: siūlei baudas, dalyvaudavai gelbėjimuose, treniruotėse ir visame kitame veiksme. Tu dirbai ir tavęs visur buvo pilna. Vis dėl to, šiuose rinkimuose buvo kandidatų, kurie yra daug laiko praleidę FTB darbe, tiek dirbdami tiek jį tobulindami, todėl už tave yra vertesni šio darbo valdžios posto.

Bona_Zeko - anketa, sakyčiau, gera, veikla dar geresnė. Esi patyręs teisėsaugininkas, šiuo metu atlieki policijos direktoriaus pavaduotojo pareigas. Apskritai, būtent policijoje esi praleidęs didelę dalį savo žaidimo. Aš manau, kad esi geras teisėsaugininkas ir policijos vadas. Veikla stebėjimo metu nuo kitų kandidatų skyrėsi neypatingai, bet tu pasižymėjai tuo, kad renkdavai treniruotes policininkams ir skyrei daug laiko ne tik individualiam darbui, bet ir komandos tobulinimui. Priežastis, dėl kurios tau nepavyko pasiekti tikslo yra tokia pati, kaip ir Dandžio. Už tave būtent FTB direktoriaus postui yra vertesnių kandidatų. Linkiu sėkmės toliau dirbant ir puoselėjant policijos darbo kokybę.

Mantas_Snash - vienas labiausiai patyrusių teisėsaugininkų serveryje, šios srities veteranas, čia matęs visko. Esi du kartus direktoriavęs FTB, kartą policijai ir armijai. Be abejonės, visada buvai ir tikrai moki būti šaunus vadas, kvalifikuotas instruktorius ir darbuotojų draugas. Būtent Federaliniam Tyrimų Biurui esi taip pat labai daug nusipelnęs. Čia tu daug dirbai, čia daug vadovavai, manau, nesuklysiu pasakydamas, kad kaip ir man, taip ir tau FTB yra mylimiausia teisėsaugos sritis ir apskritai geriausias darbas serveryje, tiesa? Taigi, šansų tapti direktoriumi turėjai daug, turint galvoje tavo aktyvumą ir turiningą veiklą serveryje. Kaip ir kiti kandidatai, dirbai teisėsaugoje, SWAT būryje, nuolatos rūpinaisi tvarka, dažnai mačiau tave gaudantį bėglį, dalyvaujantį kitose darbo veiklose, taip pat mėgai naudotis sraigtasparniu. Kodėl likai antras? Kaip tu man ir minėjai, nevadovaujant žaisti tau nėra taip smagu, todėl, suabejojau, ar tau ilgesnį laiką apsiėmus pareigas darbas neapsunktų ir nesigailėtum apsiėmęs direktoriaus pareigas. Visgi, esi veteranas, tad viskas atsibosti gali greitai. Todėl viską apsvarstęs nusprendžiau suteikti šansą žmogui, pasižyminčiam daugeliu savybių, kurias turi tu, bet į žaidimą žvelgiančiam šviežesniu žvilgsniu.

Lukas_Mukanovas - prieš senojo direktoriaus nušalinimą buvai FTB pavaduotojas, tave pavadinčiau neseniai sužibusia FTB darbo žvaigžde. Kai tu užėmei pavaduotojo pareigas, komanda tave pamilo. Tau teko nemažai tvarkytis vienam, bet atsitiko kaip atsitiko ir iš pareigų buvai neteisingai pašalintas. Kalbant tiek apie tavo anketą, tiek apie veiklą serveryje - viskas buvo puiku. Buvai aktyvus, dirbai SWAT būryje, tavo veiklos jau nevardinsiu, nes paminėjau ją aprašydamas kitus kandidatus. Pasakysiu tik tiek, kad dirbai kokybiškai ir profesionaliai. Dabar gauni šansą prikelti nuostabųjį Federalinį Tyrimų Biurą. Žinau, kad čia dar labiau atsiskleisi, iškelsi FTB į tikras aukštumas ir manęs nenuvilsi. Sėkmės!

Naujasis FTB direktorius - Lukas_Mukanovas!

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...