Eiti į turinį
Laimonas_Samg

"Immortal" direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveika serverio liaudie. Atėjo laikas paskelbti "Immortal" direktoriaus rinkimų rezultatus. Prieš pradedant noriu tik atsiprašyti, kad rinkimai šiek tiek užsitęsė, bet tiesiog prasidėjo mokslai, o savaitgaliai mokslo metais man yra šventas reikalas, todėl, stebėjimas nusikėlė porą dienų vėliau. Anketų sulaukiau 27, pusės iš jų neskaičiau, nes neatitiko forumo nick'ai. Šįkart daug dėmesio skyriau patirčiai ir anketų tikslumui, tad nieko nelaukęs skelbiu kandidatus.

Elvinas_Nike - Išsami, rišli anketa, pabandyta paieškoti kažko naujo mafijai. Iš anketos puikiai gali suprasti kokie tavo tikslai, tad ir patekai pas mane tarp kandidatų. Žaidime radau tave dirbant mechaniku, o tai šiek tiek sutrikdė, todėl kad anketoje rašei, jog dirbi slaptojoje policijoje, o aš tave atrandu mechanikuose. Aktyvumas buvo prasčiausias iš visų, nesakau, kad nebuvai, bet kiti kandidatai tave stipriai tuo aspektu lenkė. Taip išėjo, kad stebėjimo metu tave mačiau daugiau lakstant su nuosava mašina, nei dirbant savo darbą. Kitas aspektas yra tas, kad visi kiti tavo konkurentai dirba būtent į mafiją panašiuose darbuose, todėl jiems tai davė didžiulį pliusą, o tau kaip ir minusą. Deja, bet manęs neįtikinai, kad esi mafijos žmogus, tad patarčiau sekantį kartą apgalvoti: ar tikrai mafija tau?

Ernis_Tiktok - Trumpa, tikslu ir labai aišku. Kiekvienas sakinys turėjo prasmę, neprirašei nereikalingų fantazijų. Stebino tavo drastiškas sprendimas, kad tikriausiai tapęs direktoriumi nekurtum rangų ir suktumeisi su išmuštais pinigais. Stebėjimo metu tave atradau "The Ballas" gaujoje, o tai yra didelis pliusas. Taip pat tu turi berods pusę milijono mafijų/gaujų patirties, tai irgi didelis pliusas. Aktyvumas buvo tikrai neblogas, bet ne geresnis nei kitų dviejų kandidatų. Galu gale, stebėjimo pabaigoje tu netekai darbo, nes buvo perrenkama komanda ir dėl konflikto su direktoriumi nebuvai priimtas atgal. Nepatingėjau pasikalbėti su buvusiu tavo direktoriumi ir paklausti jo ką apie tave mano kaip apie žmogų ir direktoriaus atsiliepimai buvo pakankamai geri, bet kitas kandidatas vis dėl to tavo buvusiam direktoriui atrodė tinkamesnis šioms pareigoms. Kitas tavo minusas tas, kad pildai kur papuola ir net į tokius skirtingus direktorius kaip į "FTB" direktorių, o paskui į "Immortal" mafiją. Tai rodo, kad nežinai kur tavo vieta, o pildai vien tam, kad gautum direktorių nesvarbu kokį, manau tik dėl garbės ir pripažinimo.

Bmwfan_Tigor - Anketa irgi nemažos apimties, bet per daug į lankas nenukrypta, pasistengei viską gražiai supinti į vieną masę ir tau neblogai pavyko. Tikrai buvo nenuobodu skaityti, tai pagalvojau: o ko ir tavęs neįtraukus? Žaidime tu dirbi "Cosa Nostra" mafijoje ir ne taip seniai gavai vieną aukščiausių rangų. Tai tikrai didelis pliusas. Kalbant apie aktyvumą jis buvo tikrai aukštas ir atrodo jo netrūko, bet kitas kandidatas tave vis dėl to lenkė. Stebėjimo metu mačiau, kaip dalyvauji narkotikų grobime, bet dalyvavai kaip paprastas mafijos narys. Laisvalaikį leidai su savo nuosava mašina, na tai nėra blogai neturint jokios veiklos, bet tavo kandidatas buvo kur kas stipresnis.

Mantas_Kubilius - Anketa kaip ir anksčiau buvo tikrai tiksli, rimta ir verta dėmesio. Pasižymėjai taip pat išskirtinai didelie mafijų/gaujų patirtimi ir stebino tai, kad kiek aš pastaruoju metu pastebėjau, tai visada sukiesi gaujų arba mafijų gyvenime. Net ne pirmą kartą jau sieki mafijos/gaujos direktoriaus posto ir ne pirmą kartą tampi kandidatu, todėl tai tau suteikia didelį pliusą iš manęs, kad žinai ko nori ir susikoncentruoji ties tuo. Žaidime tavo aktyvumas buvo vienas didžiausių, beveik visas dienas pražaidei 500 min ir daugiau - tai rodo, kad tikrai dedi daug pastangų į direktorių. Dirbi "The Ballas" gaujoje, neseniai buvo perrenkama komanda ir tu buvai priimtas atgal, bei gavai vieną aukščiausių gaujos rangų, už tai irgi didelis pliusas. Stebėjimo metu mačiau, kaip nevengi gaujos veiklos ir tikrai stengeisi sudalyvauti visur kur tik pavyko. Laisvalaikį leidai /tpdm zonoje, kas yra tikrai naudinga veikla. Taip pat neturėdamas ką veikti šaudei mieste, taip rodydamas "The Ballas" gaujos galią gatvėse, o nuo teisėsaugos pabėgti tau sekėsi tikrai gerai. Su "The Ballas" gaujos direktoriumi kalbėjome ir apie tave, o jo atsiliepimai buvo patys geriausi, kas tikrai džiugina. Nusprendžiau, kad tu pasiruošęs žengti žingsnį į mafijų gyvenimą, didžiausios sėkmės tau!

Naujasis "Immortal" mafijos direktorius - Mantas_Kubilius. Sveikinimai!

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...