Eiti į turinį
Racer_Squad

"Grove Street" direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi skaitantys temą. Visų pirma DPKT komanda nori jūsų atsiprašyti, kad direktoriaus rinkimai labai užsitęsė. Turbūt patys žinote, kad tai dėl Dano pasitraukimo iš DPKT. Buvo iš naujo tikrinamos anketos, atrinkti kandidatai. Visus kandidatus stebėjau 2 dienas ir to pilnai užteko pamatyti jūsų pliusus ir minusus. Anketų sulaukėm tikrai nedaug - 24. Galbūt, daug kas pabijojo mesti iššūkį "The Ballas" gaujai, kuri 100% valdo ~2mėn. Tai pat noriu pridurti, kad daugiau nerašinėtumėte, kada bus paskelbtas direktorius, kas kandidatai ir panašiai. Ši informacija yra tik tarp DPKT narių ir TIK TARP JŲ. Ilgai netempdamas pradedu apžvalgą.

1. Dzimbо_Zxcvbis - Anketoje atskleidei savo turbūt svarbiausią bruožą - tikslumą. Aiškiai ir trumpai dėstei savo mintis. Dar vienas pliusas, kurį parašei anketoje, tai didžiulė patirtis gaujose, tad perskaitęs tavo anketą, nusprendžiau tave paskirti kandidatu. Kaip ir minėjau anketoje man viskas patiko, tačiau žaidime, viskas pasikeitė.. Pirmą stebėjimo dieną sutikau tave vakare, apie 20:00 ir nustebau! Nors buvau absoliučiai visą dieną prisijungęs, tavęs diena žaidime nesutikau, o vakare tau prisijungus tu buvai pražaidęs net 250min. Veiksmo sau nelabai radai, tad kėlei ridą savo mašinai. Pamatęs, kad dabar tik kelsi ridą, šiek tiek pastebėjau kitą kandidatą, o po ~30min pradėjus vėl tave stebėti - tu kėlei ridą toliau. Antrą dieną sutikau tave žaidime diena, tačiau tu buvai pražaidęs 50min ir sėdėjai kalėjime ir staiga atsijungei..

2. Bond_Alen - Senasis gaujų vilkas. Neabejotinai žmogus, turėjęs daugiausiai patirties iš visų pildžiusių. Tavo mafijų/gaujų xp skaičius stulbinantis - net 680k! Anketoje atskleidei viską apie save. Puikiai atsispindėjo, kad esi žmogus, sutvertas gaujoms. Pirmą stebėjimo dieną mačiau kaip dalyvavai Cosa Nostra veiksme, per kurį puikiai apsigynėte ir užpuolėte Immortal mafiją. Žaidime matėsi, kad tavo patirtis nedirbtinė: tu puikiai vartojai ir šaudei. Nors tavo aktyvumas buvo mažesnis už kitų kandidatų, tačiau buvo patenkinamas. Antrąją dieną tavęs žaidime nesutikau, o paklausęs pavaduotojo, kiek pražaidei, sulaukiau atsakymo - 0. Gaujai reikia aktyvaus lyderio.

3. Sarunas_Jakus - Antrą kartą skaitydamas visų anketas nusprendžiau ir tave įtraukti į kandidatus. Anketa gan nebloga, tačiau joje man nepatiko vienas dalykas: dėl savo direktoriavimo nesėkmės kaltinai tik savo pavaduotoją, kuris pagal tave buvo nepatyręs. Anketoje rašei, kad dirbi SPD, tačiau pradėjus tave stebėti, tu dirbai SWAT. Žaidime buvai aktyviausias iš visų kandidatų. Pirmą stebėjimo diena pamačiau tave ir kelis SWAT darbuotojus šaudančius į "The Ballas" gaujos narius, neaiškiais tikslais. Pagalvojau, galbūt bėglį gaudot. Vėliau, netyčiom užsukau į SWAT teamspeak kanalą ir žiūrėjau, kaip elgsies. Tu manęs nepastebėjai, tad sėdėjai sau ramus ir dirbai su kolegomis. Staiga, stebint tave, tu netoli FTB bazės, persirengei į CJ skin'ą ir pradėjai šaudyti paprastą civilį. Pildai į direktorių, o nusižengei net teisėsaugos taisyklėms. Šiandien pamačiau, kad jau net nebedirbi SWAT. Patarimas tau - kai pildysi į direktorių, stenkis bent laikytis taisyklių.

4. Deivis_Sem - Kandidatas, kuris neturėjo priekaištų ir aplenkė visus savo konkurentus. Anketa - trumpa ir aiški. Anketoj įrodei, kad žinai, ką daryti norint atgaivinti gaują. Puikios taktikos, būtent tas, ko reikia norint kovoti dėl zonų. Žaidime dirba "The Ballas". Pirmą stebėjimo dieną direktorius leido tau vesti treniruotę ir tu pats joje dalyvavai. Labai patiko tas, kad tu visą laiką būdavai ant "veiksmo bangos". Nebūnant veiksmo gaujoje - tu šaudydavaisi /tpdm zonoje ir lavindavai savo šaudymo įgūdžius. Gaujos patirties skaičius nemažas ~ 450k. Esi buvęs gaujos direktorius, tačiau pripažinai, kad tau tada nepasisekė. Nusprendžiau suteikti tau antrą progą, kad įrodytum, ko esi vertas. Įrodyk, kad "Grove Street" gauja dar turi parako ir nenuvilk manęs. Sekmės!

Naujasis "Grove Street" gaujos direktorius - Deivis_Sem

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...