Eiti į turinį
Racer_Squad

Radistų direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Labas visiems, kurie skaito šią temą ir nori sužinoti, kas bus naujasis mūsų serverio Radistų direktorius. Anketų į šį postą sulaukėme - 41. Labai džiuginantis skaičius, nes tikėjausi kur kas mažiau. Buvo tikrai daug ir puikių anketų, kurios man patiko, todėl apsispręsti dėl kandidatų nebuvo lengva. Rinkdamas kandidatus atsižvelgiau į įspėjimus forume ir į raštingumą. (Nors pats nelaikau savęs labai raštingu). Noriu iškart visų atsiprašyti, kad ši apžvalga nebus labai plati, kadangi teko būti išvykusiam. :/ Ilgai netempęs gumos, pradedu apžvalgą.

1. Paulius_Montago - Anketa trumpa ir aiški, išdėstei savo mintis, ką darysi gavęs direktorių. Esi buvęs radistų pavaduotojas ir kiek pamenu tau sekėsi gan gerai. Kai stebėjau tave žaidime, iš pradžių tu buvai bedarbis, be vip'o (liaudiškai tariant - basas). Laiką stumdydavai važinėdamas su mašina ir tikrai nebuvai tas, kuris yra aktyvus. Šiandien pamačiau, kad dirbi Cosa Nostra mafijoje. Mafija, nėra pats geriausias darbas, pildant į Radistų direktoriaus postą. Pažiūrėjęs į senesnius direktoriaus rinkimus, pastebėjau, kad tu pildai į kiekvieną direktoriaus postą ir dar esi neapsisprendęs.

2. Laurysimo_Like - Anketa patraukė akį ir surizikavau tave priskirti prie kandidatų. Žaidime kaip ir Paulius dirbai Cosa Nostra mafijoje. Tavo pradžia buvo puiki - aktyvus, dirbdamas mafijoje nepažeisdavai serverio taisyklių. Tačiau, visada būna tas bet.. Vieną vakarą vyko karas tarp jūsų mafijos ir Immortal ir nusprendžiau tave pastebėti, ar tikrai laikaisi visų taisyklių. Iš visų jėgų stengeisi apginti savo mafijos zoną, bet neatlaikęs įtampos per /v išvydau tavo žinutę: IMM D*HAI. Pamatęs šią žinutę iškart baigiau tave stebėti ir tavo tavo tikslas pasiekti Radistų direktorių - žlugo.

3. Robertas_Pacino - Va štai čia ir prasideda tikrai konkurencija tarp dviejų žmonių. Esi žmogus, turintis gan gerų idėjų ir tai gerai matėsi tavo anketoje. Jeigu vertinčiau anketą, ji būtų 9/10. Žaidime dirbai taxistu ir buvai jų įgaliotinis. Dirbdavai su nuosava mašina, skubėdavai į iškvietimus, o kai iškvietimų nebūdavo - budėdavai. Aktyvumas, tai pat geras, tačiau kitas kandidatas parodė dar didesnį aktyvumą. Kaip ir minėjai ir pats žinau, kad esi jau buvęs Radistų valdžioje.

4. Domaxz_Intensive - Žmogus, kuris konkuravo prieš Robertą. Anketa - nuostabi. Neturiu prie ko prisikabinti. Idėjos, puikios, o jų pavadinimai, dar labiau domina. Dirbai taxistu, imdavai iškvietimus, maloniai bendraudavai su žmonėmis. Aktyvumas tavo - didžiausias. Buvai labai nustebęs, kai sužinojau, kad tu ir ankščiau būdavai aktyvus ir tas aktyvumas, nėra dirbtinis vien dėl direktoriaus rinkimų. Tau pavyko įveikti visus konkurentus, tačiau tave ir Robertą skyrė labai nedaug. Apsispręsti buvo be galo sunku, tačiau sprendimą priėmiau ir manau, jis bus geras. Sėkmės.

Man apsispręsti buvo be galo sunku. Robertas ir Domaxz du puikūs žmonės, su puikiomis idėjomis. Jei jie būtų vienoje komandoje, ne manau, kad juos kažkas sustabdytų. Tačiau, direktorių nusprendžiau duoti tam, kuris buvo aktyvesnis ir dar nėra buvęs radistų valdžioje.

Naujasis Radistų direktorius - Domaxz - Intensive.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...