Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Tomas_Geradaris

3 būdai kaip nužudyti žmogų negaunant stars

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, pateiksiu tris būdus iš savos patirties kaip nužudyti žmogų negaunant įtarimo lygio (stars). Jei kas dar kokių būdų žinot tai parašykit, pridėsiu! :)

1.

Jei žaidėjas ne VIP tai jį nužudyti bus lengviau, jei VIP tai sunkiau. Nuvežame jį kurnors kad ir į /tpbull'ą, kur nėra mentų. Pašaudome kad liktų vos kelios hp, tada nuvažiuojame nuo jo, jis lyg suprato kad šaulys jį paliko ramybėj, bet jūs įsibėgėjate ir kai jis bėga nuo jūsų ar stovi, važiuojate visu greičiu į jį ir kai lieka keli metrai nuo jo, iššokate iš mašinos ir mašina jį partrenkia, jūs stars negaunate! :)

e1e358017521a827a7d2a188c4d92a38208.png

2.

Čia nesvarbu su kiek jis hp bebūtų, jei jis bus ne VIP tai bus lengviau. Pasakome kad žaidėją pavešime ir kad užšoktų ant stogo. Nusiteliname į /tpkalnas ir šokame su mašina nuo kalno, kai matysite jog jo ant stogo neliks, galite grįžti atgal į /tpkalnas ar kur jums reikia, o jis nukris ir užsimuš, jūs stars negausite. :)

5445e6dd2186e822d4508b4cc6ac1b8731.png

3.

Šis būdas ko ne geriausias, nes su juo gali žaidėją nušauti nors ir saugioje zonoje, praktiškai visur. Jis vadinamas c-bug.

Kaip besiginančiajam išsisukti nuo to?

1. Uzsoki ant kapoto ir hp nenusiima

2. /Baik

3. C-Bug = BAN

:D

Komentarai. Jei prisiminsiu dar, tai įkelsiu čia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...