Eiti į turinį
Racer_Squad

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi žmonės, kuriems įdomūs pokyčiai mafijos gyvenime. Buvo renkamas naujasis Cosa Nostra mafijos direktorius. Trumpai apie visų anketas. Apsispręsti buvo be galo sunku, tiek išrenkant kandidatus, tiek paskelbiant patį direktorių. Į direktoriaus postą pildė be galo daug senų mafijos vilkų, kurie tikrai buvo pasiryžę kovoti dėl direktoriaus. Tačiau, direktoriumi tampa tik vienas žmogus ir šį kartą, turiu pripažinti, buvo patys sunkiausi rinkimai man, per tiek laiko kiek esu DPKT nario poste.

Pradėsime kandidatų apžvalgą, kurie man atrodė verčiausi šio posto:

1. Laurysimo_Like - Buvęs Immortal mafijos direktorius. Žmogus, kuris be gailesčio triuškino priešininkų mafiją. Anketa gan konkreti be jokių bereikalingų "nesąmonių". Jau antrą kartą esi pas mane kandidatas, tačiau, direktoriumi netapai ir vėl. Žaidime dirbai "ūsiumi", o visi likę kandidatai tave lenkė tuo, kad visi dirbo mafijose arba gaujose. Šiuo momentu tau šansų buvo mažiausiai, o ir šiaip, kaip matau dar esi neapsisprendęs pats, nes pildydamas į Radistų direktorių, sakei, kad nori ramesnio direktoriaus, tačiau, jo negavus, pildei į mafiją. Sėkmės kitą kartą.

2. Bond_Alen - Manau, kad niekam nekils klausimų kodėl šis žmogus kandidatas. Milžiniška patirtis mafijose iškart pasako, kad šis žmogus - tiktų direktoriaus postui. Žaidime buvai Grove Street gaujos įgaliotinis. Dalyvaudavai veiksme, o esant laisvam laikui ir mašinos ridą pakeldavai. Apie tave kalbėti daug nereikia, nes tave žaidime sutikdavau tikrai nedažnai, kaip kitus kandidatus. Vis dėl to, noriu palinkėti sėkmės ir patarti būti šiek tiek aktyvesniam, nes kaip ir minėjau žaidime tavęs dažnai nesutikdavau.

3. Aivaras_Stoncelis - Anketa - klasika. Stulbinantis reputacijos skaičius ant anketos parodo, kad žmonės tavimi pasitiki. Tačiau, man kilo abejonių. Žaidime dirbai Immortal mafijoje ir buvai jos įgaliotinis. Dalyvaudavai mafijos veiksme, dažnai kariaudavai su klubais arba šaudydavaisi /tpdm. Aktyvumas stulbinantis. 900min, 500min.. Viskas būtų puiku, bet prisijungęs į žaidimą ir pradėjęs stebėti tave, tave buvo pagavęs berods SWAT darbuotojas Armandas_Shine ar panašus nick. Jam pradėjus tave bausti, tu jį užblokavai 1 valandai su reason: Free star. Hmm, nemanau, kad tau tai tikrai davė naudos šiuose rinkimuose. Negalima taip bausti žmonių, nes realiai pagalvos, vykstant karui, tave nušautų, tau sukiltų pyktis ir užblokuotum nekaltą žmogų, vien dėl to, kad jis tave nušovė ( čia kaip pavyzdys). Likai antras ir direktorių turėjai jau beveik savo rankose, tačiau kilusios abejones, mane privertė pasielgti kitaip.

4. Bartas_Bizarre - Žinomas asmuo tiek mafijose tiek pačiame žaidime. Anketa puiki, gan įdomių idėjų, kurios mano manymu paįvairintų mafijos gyvenimą. Žaidime dirbai The Ballas gaujoje ir buvai aukščiausio rango. Dalyvaudavai gaujų veiklose, kovodavote dėl zonų. Teko stebėti kaip gynėte zoną ir buvot sugalvoję gan įdomią strategiją. Pagal aktyvumą buvai antras, kadangi Aivarui prilygti niekas nesugebėjo. Priekaištų tavo veiklai aš neradau, o ir kabliuko, dėl ko neduoti tau direktoriaus taip pat nebuvo. Džiaugtis turi kuo - tu naujasis Cosa Nostra mafijos direktorius, tačiau neužriesk nosies, kadangi tave ir Aivarą skyrė mažytis plaukelis ir šią mikro dvikovą laimėjai tu. Sėkmės ir nenuvilk mūsų.

Naujasis Cosa Nostra mafijos bosas - Bartas_Bizarre.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...